Şimdi Ara

(((--NEW AGE -- EN İYİ İSİM & PARCALAR--))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
9
Favori
31.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SANATCILARIN RATİNG LERİ KİŞİYE GÖRE DEGİŞİR GENELLEME YAPILMIŞTIR

1 Enya
    2 Enigma
    3 Vangelis
    4 Loreena McKennitt
    5 Mike Oldfield
    6 Era
    7 Deep Forest
    8 Kitaro
    9 Delerium
    9 Clannad
    11 Secret Garden
    12 Tangerine Dream
    13 Amethystium
    14 Jean-Michel Jarre
    15 Yanni
    16 David Arkenstone
    17 Andreas Vollenweider
    17 Dead Can Dance
    19 Sarah Brightman
    19 Adiemus
    21 Mediæval Bæbes
    21 Moya Brennan
    23 Lesiëm
    24 Conjure One
    24 Acoustic Alchemy
    26 Karunesh
    27 Medwyn Goodall
    27 Lisa Gerrard
    27 Dagda
    27 Sounds That Soothe 8
    27 David Lanz 8
    27 Peter Gabriel 8
    27 Penguin Cafe Orchestra 8
    27 Dido 8
    35 Mannheim Steamroller 7
    35 Beth Quist 7
    35 Oliver Shanti & Friends 7
    35 Sacred Spirit 7
    35 Nightwish 7
    35 Keiko Matsui 7
    35 Cirque du Soleil 7
    42 Vas 6
    42 Diane Arkenstone 6
    42 Alex de Grassi 6
    42 Radiohead 6
    42 Brian Eno 6
    47 Al Gromer Khan 5
    47 Jon Anderson 5
    47 Chris Spheeris 5
    47 Celtic Woman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 29 Mayıs 2008; 15:57:47 >

• Sadece Enigma'yı dinlerim

Diğerleri hakkında bir şey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

Sadece Enigma'yı dinlerim

Diğerleri hakkında bir şey bilmiyorum
    ....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 24 Nisan 2007; 15:25:14 >
  • Hep merak ederdim New Age ne acaba diye, öğrendim şimdi sağolun

Bende severim New Age'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: metborn

Hep merak ederdim New Age ne acaba diye, öğrendim şimdi sağolun

Bende severim New Age'i
    ARKADASLAR DOGRUSU BENDE SASIRDIM 2 GUNDUR DUSUNUP DUSUNUP BAKIYORUM FORUMA BU TARZ MUZİKLER İNANIN TEK BİR DİNLEME BİLE HAYRAN EDER KENDİNE İNSANLARI NE BİLİYM BEN İLK KEZ DİNLEDİGİMDE ETKİLENDİM VEDE İNANİN NE TARZ MUZİK OLDUGUNDAN BİLE HABERİM YOKTU AMA BİRAZ İCİNE GİRİNCE ANLIYORSUNUZZ

BU FORUMDAKI AMACTA ZATEN BU TARZ MUZİKLERİ SEVDİRMEMİZ AMACİ İLE ACİLMİSTİR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    AMA TABİKİ RENKLER VE ZEVKLER TARSILAMAZ BU Bİ GERCEKK

• quote:

Orijinalden alıntı: racer007

ARKADASLAR DOGRUSU BENDE SASIRDIM 2 GUNDUR DUSUNUP DUSUNUP BAKIYORUM FORUMA BU TARZ MUZİKLER İNANIN TEK BİR DİNLEME BİLE HAYRAN EDER KENDİNE İNSANLARI NE BİLİYM BEN İLK KEZ DİNLEDİGİMDE ETKİLENDİM VEDE İNANİN NE TARZ MUZİK OLDUGUNDAN BİLE HABERİM YOKTU AMA BİRAZ İCİNE GİRİNCE ANLIYORSUNUZZ

BU FORUMDAKI AMACTA ZATEN BU TARZ MUZİKLERİ SEVDİRMEMİZ AMACİ İLE ACİLMİSTİR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    AMA TABİKİ RENKLER VE ZEVKLER TARSILAMAZ BU Bİ GERCEKK

Alıntıları Göster
    ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 24 Nisan 2007; 15:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul12

........................

Alıntıları Göster
    Aydınlatıcı postlar için herkese ayrıca teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheios

Aydınlatıcı postlar için herkese ayrıca teşekkürler

Alıntıları Göster
    çok güzel bi konu..
    ayrıca enya, enigma ve mckennit i çok severim.. diğerlerini hiç dinlemedim..
    burdan sizlere:
    "Soundtracks - The Last of The Mohicans-Enya - I Will Find You" bu şarkıyı tavsiye edeyim şimdi dinliorm ve çok güzel.. sözleri:

hope is your survival
    a captive path i lead

no matter where you go
    i will find you
    if it takes a long long time
    no matter where you go
    i will find you
    if it takes a thousand years

(mohican)
    nachgochema
    anetaha
    anachemowagan

no matter where you go
    i will find you
    in the place with no frontiers
    no matter where you go
    i will find you

(cherokee)
    hale wú yu ga i sv
    do na dio sv i
    wi ja lo sv
    ha le wú yu
    do na dlo sv

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

no matter where you go
    i will find you

• quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

çok güzel bi konu..
    ayrıca enya, enigma ve mckennit i çok severim.. diğerlerini hiç dinlemedim..
    burdan sizlere:
    "Soundtracks - The Last of The Mohicans-Enya - I Will Find You" bu şarkıyı tavsiye edeyim şimdi dinliorm ve çok güzel.. sözleri:

hope is your survival
    a captive path i lead

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

(mohican)
    nachgochema
    anetaha
    anachemowagan

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

(cherokee)
    hale wú yu ga i sv
    do na dio sv i
    wi ja lo sv
    ha le wú yu
    do na dlo sv

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

no matter where you go
    i will find you
    no matter where you go
    i will find you

no matter where you go
    i will find you

Alıntıları Göster
    New Age'e Enigma dinleyerek başladım ancak 2 yıldır Enigma dinlemiyorum,bütün mp3'lerini sildim mp3 çalarımdan filan...New Age denince sadece 4 kişi tanırım ben...Bunların tüm albümlerine sahibim,hepsi harika müzikler yapıyorlar,birisini diğerinden üstün tutamıyorum...:

Jean Michel Jarre
    Vangelis
    Kitaro
    Mike Oldfield

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

New Age'e Enigma dinleyerek başladım ancak 2 yıldır Enigma dinlemiyorum,bütün mp3'lerini sildim mp3 çalarımdan filan...New Age denince sadece 4 kişi tanırım ben...Bunların tüm albümlerine sahibim,hepsi harika müzikler yapıyorlar,birisini diğerinden üstün tutamıyorum...:

Jean Michel Jarre
    Vangelis
    Kitaro
    Mike Oldfield

Alıntıları Göster
    Jean michel Jarre Oxygen Part 4 ... Gelibolu filminin müziği... Havada uçuşan kurşun sesleri bu kadar güzel anlatılır ama nedense bana bizi çatıya japon intihar uçakları gibi öterek dalış yapan kırlangıçları hatırlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheios

Jean michel Jarre Oxygen Part 4 ... Gelibolu filminin müziği... Havada uçuşan kurşun sesleri bu kadar güzel anlatılır ama nedense bana bizi çatıya japon intihar uçakları gibi öterek dalış yapan kırlangıçları hatırlatıyor.

Alıntıları Göster
    Pek tanınmaz ama bir yerlerden bulabilirseniz, Himekami' yi mutlaka dinleyin... Gerçekten çok iyi parçaları war...
    Moya Brennan' ın bencede sesi mükemmel ama solo albümü açıkçası hiçte hoşuma gitmedi, akıla yer eden parçalar bulamadım içinde, yada bana öyle geldi.. Lisa Gerard da iyidir.. Ama yinede sesleri ne kadar iyi olursa olsun, benim asıl takdirim o parçaları besteleyen Hans Zimmer içindir.. Hele King Arthur için yaptığı parçalar gerçekten inanılmaz, en azından 'All Of Them' i bir kez olsun dinleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Pek tanınmaz ama bir yerlerden bulabilirseniz, Himekami' yi mutlaka dinleyin... Gerçekten çok iyi parçaları war...
    Moya Brennan' ın bencede sesi mükemmel ama solo albümü açıkçası hiçte hoşuma gitmedi, akıla yer eden parçalar bulamadım içinde, yada bana öyle geldi.. Lisa Gerard da iyidir.. Ama yinede sesleri ne kadar iyi olursa olsun, benim asıl takdirim o parçaları besteleyen Hans Zimmer içindir.. Hele King Arthur için yaptığı parçalar gerçekten inanılmaz, en azından 'All Of Them' i bir kez olsun dinleyin...

Alıntıları Göster
    Jean Michael Jarre & Vangelis - Miami Vice süperdir

Era da new age'nin baba gruplarındır, saygı gösterilmelidir.

Ameno
    -----------
    dori me
    interimo adapare dori me
    ameno ameno latire
    latiremo
    dori me

ameno

omenare imperavi ameno
    dimere dimere matiro
    matiremo
    ameno

omenare imperavi emulari
    ameno
    omenare imperavi emulari

ameno
    ameno dore
    ameno dori me
    ameno dom
    dori me reo
    ameno dori me
    dori me am

Enae Vollare Mezzo
    -------------------------
    U-ha, hu,
    Derene u-ha, u-ha
    Derene u-ha
    Degeo diabole
    Derene damino
    Daminasto
    Derene damio
    Damiasto

Uuuu-ha, uuuu-he
    Cantare, u-ha,
    Emeo malevo,
    Cantare, uuuu-ha.
    Uuuu-ha, uuuu-he
    Cantare, u-ha,
    Emeo malevo,
    Cantare, uuuu-ha.

Damino daminasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Degeo diabole
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo malevo.

Emeo emojorne
    Impe risime
    Volare
    U-ha imeio
    Malevo
    Centare

Placebo delelonte imeio
    Malevo domeio

U-ha, imeio
    Malevo irime
    Alevo alevasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Isale demine
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo diabole.

Alevo alevasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Isale demine
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo diabole

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Era da new age'nin baba gruplarındır, saygı gösterilmelidir.

Ameno
    -----------
    dori me
    interimo adapare dori me
    ameno ameno latire
    latiremo
    dori me

ameno

omenare imperavi ameno
    dimere dimere matiro
    matiremo
    ameno

omenare imperavi emulari
    ameno
    omenare imperavi emulari

ameno
    ameno dore
    ameno dori me
    ameno dom
    dori me reo
    ameno dori me
    dori me am

Enae Vollare Mezzo
    U-ha, hu,
    Derene u-ha, u-ha
    Derene u-ha
    Degeo diabole
    Derene damino
    Daminasto
    Derene damio
    Damiasto

Uuuu-ha, uuuu-he
    Cantare, u-ha,
    Emeo malevo,
    Cantare, uuuu-ha.
    Uuuu-ha, uuuu-he
    Cantare, u-ha,
    Emeo malevo,
    Cantare, uuuu-ha.

Damino daminasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Degeo diabole
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo malevo.

Emeo emojorne
    Impe risime
    Volare
    U-ha imeio
    Malevo
    Centare

Placebo delelonte imeio
    Malevo domeio

U-ha, imeio
    Malevo irime
    Alevo alevasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Isale demine
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo diabole.

Alevo alevasto
    Doleve doleve
    U-ha
    Isale demine
    Samie pomerante
    Samie pomerazione
    U-ha
    Degeo diabole

Alıntıları Göster
    quote:

Sanırım bahsettiğin "fake" bir parça...Çünkü jarre ve vangelis'in ortak bir çalışması yok...Benzer şekilde daha önce rastladığım fake parçalar şunlar...:

Jean Michel Jarre & Vangelis - Tubular Bells (Tubular Bells,mike oldfield'ın eseridir)

Jean Michel Jarre & Vangelis - Miami Vice (Senin bahsettiğin parça,tamamen ilgisiz,ne jarre'ın ne de vangelis'in )

Jean Michel Jarre - Antartica (Antarctica vangelis'in eseri)
    Jean Michel Jarre - Blade Runner (bu da vangelis'in eseri)

• quote:

quote:

Sanırım bahsettiğin "fake" bir parça...Çünkü jarre ve vangelis'in ortak bir çalışması yok...Benzer şekilde daha önce rastladığım fake parçalar şunlar...:

Jean Michel Jarre & Vangelis - Tubular Bells (Tubular Bells,mike oldfield'ın eseridir)

Jean Michel Jarre & Vangelis - Miami Vice (Senin bahsettiğin parça,tamamen ilgisiz,ne jarre'ın ne de vangelis'in )

Jean Michel Jarre - Antartica (Antarctica vangelis'in eseri)
    Jean Michel Jarre - Blade Runner (bu da vangelis'in eseri)

Alıntıları Göster
    ...............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 24 Nisan 2007; 15:26:49 >

• quote:

...............................

Alıntıları Göster
    Cusco ve David Arkenstone'u biliyordum daha önceden,gerçekten iyi müzik yapıyorlar,hatırlattığın için teşekkürler...New Age çok sevdiğim bir müzik tarzıdır ancak Vangelis gibi bir insanla Enigma,Secret Garden benzerlerinin aynı müzik tarzında ele alınmasından çok hiçbir şeyden nefret etmiyorum...

• quote:

Cusco ve David Arkenstone'u biliyordum daha önceden,gerçekten iyi müzik yapıyorlar,hatırlattığın için teşekkürler...New Age çok sevdiğim bir müzik tarzıdır ancak Vangelis gibi bir insanla Enigma,Secret Garden benzerlerinin aynı müzik tarzında ele alınmasından çok hiçbir şeyden nefret etmiyorum...

Alıntıları Göster
    ...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 24 Nisan 2007; 15:27:34 >

• quote:

...........................

Alıntıları Göster
    ''formu'' neki la?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

''formu'' neki la?!

Alıntıları Göster
    Loreena McKennitt Bu kadinin sarkilari beni bitiriyor... herkese tavsiye ederim... quinlanroad.com'dan daha fazla bilgi edinebilirsiniz Turkce bolumu de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: david LynCh

Loreena McKennitt Bu kadinin sarkilari beni bitiriyor... herkese tavsiye ederim... quinlanroad.com'dan daha fazla bilgi edinebilirsiniz Turkce bolumu de var

Alıntıları Göster
    Açıkçası yaptığı işlere saygım var Secret Garden'in,ancak çoğu yerde, New Age'in yaratıcılarından olan Vangelis ile aynı kefeye konması bana dokunuyor...Bu arada Vangelis'in Blade Runner soundtrack'i ve Kitaro'nun Kojiki albümlerini kesinlikle dinlemenin tavsiye ediyorum,özellikle Kojiki Kitaro'nun kendisinin de bir daha belki ulaşamayacağı bir efsane albüm...Öte yandan bu sanatçıların yaratıcılıkları hakkaten maksimum seviyelerde,adamların tonla albümleri var,kendilerini çok az tekrar ediyorlar (Kitaro kendini belli dönemlerde tekrar etmiştir malesef),elimde mp3 formatında bulunan albümleri aşağıya yazdım,duymadıklarınız bilmedikleriniz olabilir diye...Ayrıca şunu da eklemek isterim ki Enigma ve benzer sanatçılar ve gruplar sayesinde bence New Age müziğinin içi son yıllarda iyice boşaltılmıştır,özellikle Enigma'ya bu kadar yüklenmemin sebebi,ilk albümlerindeki yaratıcılıklarının ekmeğini sonraki albümlerde yemeleri,benzer temalar üzerine albümler kurgulayıp,tek kelimeyle baymalarıdır...Ha zamanında dinlemedim mi,çok dinledim...
    Dinlediğim kişilere kısa yorumlar getireyim istedim...İlk önce Jean Michel Jarre,sonra da diğerleri inşallah...:

Jean Michel Jarre
    Elektronik müziğin en eski isimlerinden birisidir,ilk çalışması La Cage/Eros Machine adındaki single çalışmasıdır,patlama yaptığı albüm Oxygene albümüdür,diğer New Age sanatçılarının aksine Jarre müziğinde etnik öğeleri kullanmaktan uzak durmuştur,her ne kadar benzeşmeseler de Kraftwerk gibi New Age'den ziyade daha elektronik buluyorum...Oxygene ve devamı olan Oxygene 7-13 albümleri tek kelimeyle efsanedir benim gözümde...Bunun dışında 90'ların başında çıkardığı Chronologie albümü kesinlikle en teknik albümlerden birisidir...2000 yılına gelindiğinde çıkardığı Metamorphoses albümüyle biraz daha pop-vari ya da mainstream'a uygun müziğe kaydığı düşünülse de daha sonra çıkardığı Geometry Of Love ve Aero albümleriyle bunun öyle olmadığını kanıtladı.Hatta öyle ki,Geometry Of Love 80-90'lar arası albümlerinden bile daha teknik ve ruhaniydi.Jarre'ın son albümü Aero albümüdür,önceki albümlerden trackler olduğu gibi yeni parçalar da vardır,özellikle eski albümlerdeki parçalar inanılmaz bir şekilde remaster,remix edilmiş kelimenin tam anlamıyla aşmışlardır.Aero dünyada 5.1 ses sistemleri için çıkan ilk müzik albümüdür.Kraftwerk elektronik müziğin ilk ve en büyük isimlerindendir,ancak bana göre Jarre elektronik müziği tekdüzelikten kurtarmış isimdir,Jarre'ın etnik öğelere bulaşmaması bana göre onu her daim dinlenebilir yapmıştır ve kendini tekrar etmesini önlemiştir,son olarak Jarre dünyada düzenlenmiş en büyük konserleri düzenleyerek çok defa rekor kırmıştır,milyonlarca kişiye hitap etmiş,konserleri için şehir sokaklarını adeta "kapattırmış" tır.Son verdiği Gdansk konseri profesyonel olarak Dvd'ye aktarılmıştır ve ülkemizde de mevcut olarak satılmaktadır.

Şimdiye kadar çıkardığı albümler...

La Cage/Eros Machine (1969)
    Oxygene (1976)
    Equinoxe (1978)
    Magnetic Fields (1981)
    Concerts In China (1982)
    Zoolook (1984)
    Rendez-Vous (1986)
    In Concert Houston Lyon (1987)
    Revolutions (1988)
    Live In London (1989)
    Jarre Live (1989)
    Waiting For Cousteau (1990)
    Chronologie (1993)
    Hong Kong Live (1995)
    Oxygene 7-13 (1997)
    Odyssey Through Oxygene (1998)
    Metamorphoses (2000)
    Sessions 2000 (2003)
    Destination Docklands (2003)
    Geometry Of Love (2003)
    Les Granges Brulees (2004)
    Aero (2005)
    Live From Gdansk (2005)

Ve bunların dışında sadece 1 kopya olarak basılmış,daha sonra Jarre tarafından bir radyoda tamamı çalınmış Music For Supermarkets ve Deserted Palace albümleri bulunmaktadır....

• quote:

Açıkçası yaptığı işlere saygım var Secret Garden'in,ancak çoğu yerde, New Age'in yaratıcılarından olan Vangelis ile aynı kefeye konması bana dokunuyor...Bu arada Vangelis'in Blade Runner soundtrack'i ve Kitaro'nun Kojiki albümlerini kesinlikle dinlemenin tavsiye ediyorum,özellikle Kojiki Kitaro'nun kendisinin de bir daha belki ulaşamayacağı bir efsane albüm...Öte yandan bu sanatçıların yaratıcılıkları hakkaten maksimum seviyelerde,adamların tonla albümleri var,kendilerini çok az tekrar ediyorlar (Kitaro kendini belli dönemlerde tekrar etmiştir malesef),elimde mp3 formatında bulunan albümleri aşağıya yazdım,duymadıklarınız bilmedikleriniz olabilir diye...Ayrıca şunu da eklemek isterim ki Enigma ve benzer sanatçılar ve gruplar sayesinde bence New Age müziğinin içi son yıllarda iyice boşaltılmıştır,özellikle Enigma'ya bu kadar yüklenmemin sebebi,ilk albümlerindeki yaratıcılıklarının ekmeğini sonraki albümlerde yemeleri,benzer temalar üzerine albümler kurgulayıp,tek kelimeyle baymalarıdır...Ha zamanında dinlemedim mi,çok dinledim...
    Dinlediğim kişilere kısa yorumlar getireyim istedim...İlk önce Jean Michel Jarre,sonra da diğerleri inşallah...:

Jean Michel Jarre
    Elektronik müziğin en eski isimlerinden birisidir,ilk çalışması La Cage/Eros Machine adındaki single çalışmasıdır,patlama yaptığı albüm Oxygene albümüdür,diğer New Age sanatçılarının aksine Jarre müziğinde etnik öğeleri kullanmaktan uzak durmuştur,her ne kadar benzeşmeseler de Kraftwerk gibi New Age'den ziyade daha elektronik buluyorum...Oxygene ve devamı olan Oxygene 7-13 albümleri tek kelimeyle efsanedir benim gözümde...Bunun dışında 90'ların başında çıkardığı Chronologie albümü kesinlikle en teknik albümlerden birisidir...2000 yılına gelindiğinde çıkardığı Metamorphoses albümüyle biraz daha pop-vari ya da mainstream'a uygun müziğe kaydığı düşünülse de daha sonra çıkardığı Geometry Of Love ve Aero albümleriyle bunun öyle olmadığını kanıtladı.Hatta öyle ki,Geometry Of Love 80-90'lar arası albümlerinden bile daha teknik ve ruhaniydi.Jarre'ın son albümü Aero albümüdür,önceki albümlerden trackler olduğu gibi yeni parçalar da vardır,özellikle eski albümlerdeki parçalar inanılmaz bir şekilde remaster,remix edilmiş kelimenin tam anlamıyla aşmışlardır.Aero dünyada 5.1 ses sistemleri için çıkan ilk müzik albümüdür.Kraftwerk elektronik müziğin ilk ve en büyük isimlerindendir,ancak bana göre Jarre elektronik müziği tekdüzelikten kurtarmış isimdir,Jarre'ın etnik öğelere bulaşmaması bana göre onu her daim dinlenebilir yapmıştır ve kendini tekrar etmesini önlemiştir,son olarak Jarre dünyada düzenlenmiş en büyük konserleri düzenleyerek çok defa rekor kırmıştır,milyonlarca kişiye hitap etmiş,konserleri için şehir sokaklarını adeta "kapattırmış" tır.Son verdiği Gdansk konseri profesyonel olarak Dvd'ye aktarılmıştır ve ülkemizde de mevcut olarak satılmaktadır.

Şimdiye kadar çıkardığı albümler...

La Cage/Eros Machine (1969)
    Oxygene (1976)
    Equinoxe (1978)
    Magnetic Fields (1981)
    Concerts In China (1982)
    Zoolook (1984)
    Rendez-Vous (1986)
    In Concert Houston Lyon (1987)
    Revolutions (1988)
    Live In London (1989)
    Jarre Live (1989)
    Waiting For Cousteau (1990)
    Chronologie (1993)
    Hong Kong Live (1995)
    Oxygene 7-13 (1997)
    Odyssey Through Oxygene (1998)
    Metamorphoses (2000)
    Sessions 2000 (2003)
    Destination Docklands (2003)
    Geometry Of Love (2003)
    Les Granges Brulees (2004)
    Aero (2005)
    Live From Gdansk (2005)

Ve bunların dışında sadece 1 kopya olarak basılmış,daha sonra Jarre tarafından bir radyoda tamamı çalınmış Music For Supermarkets ve Deserted Palace albümleri bulunmaktadır....

Alıntıları Göster
    ........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 24 Nisan 2007; 15:28:12 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.