Şimdi Ara

New Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop Çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MERHABA ÜRÜN SIFIRDIR.
    ETİKETİ ÜZERİNDEDİR.
    LAPTOP BÖLMESİ
    ORGANİZER BÖLMESİ
    KULAKLIK BÖLMESİ
    BOZUK PARA KÜÇÜK EŞYA BÖLMESİ
    SULUK BÖLMESİ
    KİRLİ ÇAMAŞIR (KRAMPON-AYAKKABI BÖLMESİ)
    NEW BALANCE LOGOLARI NAKIŞ İŞLEMEDİR (YIKANDIKÇA ÇATLAYAN KOPAN BASKI DEĞİL)
    ÇANTA ÖNÜNDEDE SOL KOL ASKISINDADA NAKIŞ NB LOGO VAR..
    SIRT DESTEK ORTOPEDİK

AYNI ÇANTAYI KENDİM KULLANIYORUM TECRÜBELERİMİ PAYLAŞIYORUM.

ARKADAŞIMLA AYNI ÇANTALARI ALDIK BEN KULLANIYORUM O KULLANMADI UZUN SÜREDİ İHTİYAÇ FAZLASI BEKLİYOR.
    AÇIKÇASI BEN ÇOK MEMNUNUM İŞE GİDİP GELİRKEN 2 YILDIR HERGÜN KULLANIYORUM İÇİNE KOYDUĞUM MALZEMELER SERVİS UYUMA YASTIĞIM LAPTOP İLAÇ KULAKLIK POWERBANK 2GR PAKET NESCAFE GOLD KAHVELERİM ADR1 ADR2 KİTAPLARIM. İŞE GİDİP GELİRKEN KULLANDIĞIM MALZEMELER.. RESİMLERDE DOLU OLARAK GÖRÜLEN BENİM KENDİ KULLANDIĞIM ÇANTAMDIR.. SİZE SIFIR ÇANTA TESLİM EDİLECEKTİR.

HALI SAHA MAÇINA GİDERKEN SPORA GİDERKEN BU SIRT ÇANTASINI KULLANIRIM.. ÖN ALT BÖLMESİNDE ÇAMAŞIR MAKİNASI DELİĞİ GİBİ Bİ BÖLME VAR TOPBA GİBİ ÇIKIYOR RESİMLERDE MEVCUT ORAYA KRAMPON VEYA KİRLİ ÇAMAŞIR KOYUYORUM.. TORBA GİBİ ÇIKMASI PRATİK OLARAK TEMİZLENMESİ VE SADECE İÇ YIKAMA YAPILMASI AÇISINDAN ÇOK KOLAY..

AYNI ZAMANDA ÇANTANIN ANA BÖLMELERİNE KİR ÇAMUR TER BULAŞMAMIŞ OLUYOR.. AKŞAM HALI SAHA MAÇINA GİTTİĞİM ÇANTAYLA BİR SONRAKİ GÜN İŞE VE YÜKSEKLİSANS DERSİME GİDEBİLİYORUM.. AYNI ÇANTA İLE HAFTASONU KAMPA, YÜRÜYÜŞE GİDEBİLİYORUM BİSİKLET SÜRERKENDE TUR GEZİLERİNE GİTTİĞİMDEDE HEP BU ÇANTAYI YANIMA ALDIM.. YOĞUN OLMAYAN YAĞMURLARA DAYANIKLIDIR..

BEN İDDİA EDİYORUM BİR THE NORTH FACE JESTER MODELİYLE KIYASLANIR BENCE ÇOK DAHA İYİDİR..
    TNF RODEY VE COLUMBIA BEACON MODELLERLE AYNI KEFEYE BİLE KOYMAM O 300 TL LİK ÇANTALARLA KIYASLANAMAZ!
    ÇANTA FONKSİYONELDİR İŞ OKUL GEZİ SPOR KAMP OUTDOOR HERYERDE KULLANABİLİRSİNİZ!

TEKRAR EDİYORUM 2. EL DEĞİL SIFIRDIR RESİMLERDE MEVCUT.. KARGO BANA AİT OLARAK GÖNDEREBİLİRİM!

FİYAT : 229 TL

FİYAT : 229 TL

.

New Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop ÇantasıNew Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop ÇantasıNew Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop Çantası

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 7 Kasım 2019; 11:52:53 >

• Ürün kaç lt

orjinal mi

hangi şehirdesiniz

Ürün model numarası var mı

Teşwkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laplace60d L kullanıcısına yanıt
    Ürün kaç lt - Ürün 26-30 lt aralığında (TNF jester çantadan az daha fazla)

orjinal mi - ürün kesinlikle orjinal 2 yıla yakın süre önce boynerden alındı..
    yabancı bir siteden bulduğum profesyonel çekimleri ekliyorum.. (eski s4mini telefonumun içinden zar zor buldum)

Bu kadar kusursuz profesyonel nakış işleme çakma sahte ürün olamaz!

hangi şehirdesiniz - istanbul beylikdüzü

Ürün model numarası var mı - model numarası iç etiketinde ürün etiketinde yok boynerin ürün kodu var.. 00016653 bunuda internette aratınca bişey bulamıyorum.. NB Milano yazıyor başka bişey yok..

New Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop ÇantasıNew Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop ÇantasıNew Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop ÇantasıNew Balance Outdoor Sırt Çantası Laptop Çantası

• İlginiz için teşekkür ederim düşüneceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.