Şimdi Ara

New Balance + Ücretsiz Kargo! 99TL n11.com'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

Orijinalden alıntı: abmux

Beyler adamlar okadrda ilgili değil baştan uyandırayımdasisi.Şöyleki gri rengini aldım yanlış numara gönderdiler değişim için başvurdum kargo parasını cebimden ödedim ginderdim hali-hazırda 2 hafta oldu ürün hala elimde değil bir kaçkez msj attım-aradım şimdi yolladık dediler.. bekliyorum(müşteri memnuniyeti 0)

kalıbıda dar değil adidas nike 42 giyen ve kundura 40 giyen 42 alsın veya 42.5 alsın(hala almayı düşünene varsa)

Gelen ayakkabı orjinalmiydi hocam

wallahi kardeş nike ,adidas, converse vs giyin biri olarak ilk defa aldım ve beklediğim gibi çıkmadı yani (daha önce kullansam orjinalmi falan yorum yapabilirdim) ama içinden yedek bağcık çıktı +1 aldı ama tabanına vuruldum ankara lastiği gibi :) ben yumuşak olur dedim kazık gibi sert ha ayakkabı hafif ama sebebide kullandığı kumaş çadır kumaşı heralde

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    sağlam,güzel ve rahat bir ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

zevk meselesi ama oldukça tipsiz ayakkabılar

Aynen. Bedava verseler giymem. yanda koca bir N harfi, tipi de kayığa benziyor...

Valla ancak benim gibi 48 numara ayakkabı bulamayan ( Bunda muhtemelen 49 olur kalıp yüzünden. ) bi çare insanlara satabilirler bu ayakkabıları. Ama gördüğünüz gibi o da yok.

Yani cidden bence de tipsiz. 45 numaraya kadar giyip kolayca ayakkabı bulabilenler için pek iyi değil.

• Bu kullanıcıdan New Balance RX507CG Cross Country almıştım daha önce, çok memnun kaldım. 89 liraya almıştım Bir sorun olmamıştı, ona güvenerek aldım, yamuk yapmazlar diye umuyorum. Bu arada yandan destekli bir şey arıyorsanız 574, 501 ya da 990 gibi bir model kullanabilirsiniz. 990 hariç neredeyse her modeline sahibim neredeyse, gayet kaliteli ve uzun ömürlü ayakkabılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bu ayakkabıları giyenlere bakıyorum hep yamuk basıyorlar, ayakkabı yamuk basmadan dolayı sağa veya sola deforme oluyor. Tabanı ve yanları destekli bir ayakkabı bakın. Tabanı biraz yüksek, sağdan ve soldan ayağı kavrayan ve destekleyen ayakkabılar bu kadar deforme olmuyor dolayısıyla yamuk basmıyorsunuz.

Yolda yürürken insanların ayakkabılarına bakıyorum neredeyse %90 oranında yamuk basıyoruz.

Yıllarca ortapedik ayakkabı diye millete kandırdılar. Ortapedist söylüyor yalan diye.

Öyle olmayınca ayaktaki bağlar gelişmiyor ve ergenlikten itibaren sorun yaşıyor. Gençlerimiz ayağı ağrıdığı için tek ayak moduna geçiyor. Bir ayağa yükleniyor o yorulunca diğerine geçiyor. Hızlı çekimde tuvaletini tutmaya çalışan biri gibi oluyor bu hareket ve aynı zamanda tüm iskelet sistemini özellikle omurgayı etkileyen bir durum. İnsanız biz sonuçta flamingo değil.

Kısaca burada da denildiği gibi.

1 - Ortepedik ayakkabı diye bir şey yoktur. İyi ve Kötü Ayakkabılar vardır.

2 - İyi ayakkabı pahallı ayakkabı demek değildir.

http://www.kenttipmerkezi.com/tr-42-klinikalt.html

Bunun dışında yazıda bahsedilmiş ama ben daha açık olayım. Yuvarlar geniş ayakkabı diyor ya yazıda. İşte o. Yıllardır her satıcının dediği şeydir.

Zamanla açılır yalanı.

Öncelikle iyi ayakkabı kalıbını korur. Açılma yapmaz genişlemez. Genelde olay şey ayağınızın ayakkabıya uymasıdır. Bunu da doktor tavsiyesi dışında istemeyiz. ( Bazı küçük bozukluklar için özel durumlarda ayağın şeklini değiştirmek gerekebilir. Tabi mümkün ise. ) Ayakkabı ayağınızı sıkıyor ise zamanla açılır lafına kanmayın ve o ayakkabıdan vazgeçin. X modelin 44 numarasının size olması Y modelinin 44 numarasının olacağını olması gerektiğini göstermez. Çünkü numara konusunda pek doğru bir standart yok. Ben misal. 46 numaradan 50 numaraya kadar farkı ayakkabılar giyiyorum. Markaya göre ve modele göre değişebiliyor. Kimi insanın tarak bölgesi geniş olabilir.

Özellikle bu zamanla açılır yalanı yüzünden çok fazla sayıda vatandaş kemik ve yürüme sorunları çekiyor.

• aksam bakacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

zevk meselesi ama oldukça tipsiz ayakkabılar

Aynen. Bedava verseler giymem. yanda koca bir N harfi, tipi de kayığa benziyor...

Valla ancak benim gibi 48 numara ayakkabı bulamayan ( Bunda muhtemelen 49 olur kalıp yüzünden. ) bi çare insanlara satabilirler bu ayakkabıları. Ama gördüğünüz gibi o da yok.

Yani cidden bence de tipsiz. 45 numaraya kadar giyip kolayca ayakkabı bulabilenler için pek iyi değil.

abim de 48-49 arası giyiyor, eğer bunlarda o numaralar oluyorsa düşünebiliriz.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Çok doğru ama millet olarak şekilciiyiz geçen floda flogart diye yerli üreticinin ayakkabısını denedim kuzenim şunu dedi dedem bile giymez lan o ayakkabıyı oysaki çok rahat deniş ferah bir ayakkabı idi düz siyah gri idi yaşım genç olmasına rağmen oihtiyar işi giyinmeyi seviyorum kareli gömlek kadife pantolon ben 20 30 yıl geriden geliyorum sanırım cicili bicili şeyler bana göre değil baskılı gömlek ayakkabı sırf millet makaraya sarmasın diye sleepten boxera saçma sapan tekstil ürünlerine bulaştım.

Konuya gelince forumdan 70 liraya 42 numara aldım nb 410 güzel aykkabı hafif ama tabanı darburnu dandik kaldırıma çarptım açıldı 1 haftada 50 60 liraya alınır fazlası verilmez 504 420 373 modelleri çok iyi rahat ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Gençler az daha paraya kıyıp Adidas Samoa alın, kafanız rahat olsun.

Hocam kullanıyor musunuz siz? İzlenimlerinizi aktarabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QmmeR

quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Gençler az daha paraya kıyıp Adidas Samoa alın, kafanız rahat olsun.

Hocam kullanıyor musunuz siz? İzlenimlerinizi aktarabilir misiniz?

Evet hocam iki yıldır kullanıyorum.Neredeyse hergün giyiyorum.Tank gibi ayakkabı artı gayet şık ve rahat.Ayakkabı da Adidas eşofmanda Nike'dan şaşma

• Bir hafta önce NB ayakkabı aldım. Hem klasik hem de diğer modellere göre biraz daha tipli olduğu için ML574 modelini seçtim.
    Ayakkabının işçiliği güzel, sağlam duruyor. Suet ve tekstil karışımı.
    Rahatlık konusunda henüz bişey diyemiycem ama giydiğim nike gibi ayağımı her taraftan sarmıyor. Tabanınızın altında bir baskı hissediyorsunuz.
    Numara alırken ise abartılanlara aldanmayın. Elinizde nike, adidas varsa onların dil etiketinde cm cinsinden ayakkabı numarası yazar.
    O değerin NB'de ki karşılığını bularak numaranızı şeçin, sorun yaşamazsınız.
    Ben 27,5-28cm nike giyiyordum. NB'den 44 numara (28cm) aldım. Ayağıma tam oturdu.
    Bu arada, NB ayakkabılar için yanlardaki N harfi sırıtıyor diyenler neden nike'ların bir karışlık orak/kanat işaretine bişey demiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 11 Ocak 2014; 5:06:30 >
  • merhaba,

new balance 410 modeli için konuşuyorum bence 1.5 numara büyük alınız.
    bende aşağıdaki iki rengi var. ucuza denk getirsem 70 tl civarında gibi birer tane daha alıp saklardım. öyle rahatlar.

U410LGG Gri
    U410LKG Siyah

New Balance + Ücretsiz Kargo!  99TL n11.com'da New Balance + Ücretsiz Kargo!  99TL n11.com'da

ayakta nasıl şık durduğunu aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

New Balance + Ücretsiz Kargo!  99TL n11.com'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 18 Ocak 2014; 23:20:58 >

• New balance dan baskasini tercih etmem. Herkes tabani sert demis ancak NB'nin 100 cesit modeli var. Sert olan da yumusak olan da. Ben mesela kosu ayakkabisi olarak Nike+ kullaniyordum, ardindan NB'ye gectim hafiflik ve tabanin farkini anladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • New Balance ın tüm ayakkabı tasarımları neredeyse iğrenç. nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum
  • Bence de berbat bi sekli var. Tasarim da dunya sonuncusu. Kafam kadar bi N harfi bu mu yani? Ayakkabilari da deve tabani gibi. Neden biraz zarif ayakkabi yapilmiyor anlamiyorum.

Su an piyasadaki tum spor ayakkabilar nerdeyse iki ortak ozellikten birini tasiyor.

1-Rengarenk apaci style
    2-Kaba ve buyuk

Soyle sade simsiyah bir ayakkabi bulamadim gitti arkadas.

Var mi onerisi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bi ayakkabının da 45-46 numarası bulunsun
  • worldmaster61 W kullanıcısına yanıt
    adidas stan smith tam dediğin gibi ama pek sağlam değil
  • Alan memnun mu

• aga bunu alana kadar Adidas var puma var nike var timberland var n yazıyo diye ayakkabımı alınır yeni moda oldu böle tırrışka ayakkabılar bitonda para bez parçası.
  • Hort olacak ama aşağıdaki linkteki ürünün yorumlarına bakarak orjinal olduğuna inandım . sipariş verdim.

yaptığı 1302 alışverişten %99 olumlu puan aldı yazıyor.

orjinalliği hakkında bakmam gereken yeri varsa bakıp yazarım.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/new-balance-ml574-vdn-173110806?urvid=29361602

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=coolcountry

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.