Şimdi Ara

New European Skills Silkroad 70~90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MissMai

Warrior skiller harika
    Roque sınıfta kaldı bu kez

sanmıyorum adam 2 tane skille daldığı için ezik gözüküyor ayırca acayip statüs yaptı be ama block da az olmadı yoksa tek atıyor geriden gelip öne doğru bıçak batırıyor ya orası süper tek atıyor
  • wizard en güçlü char artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissMai

Warrior skiller harika
    Roque sınıfta kaldı bu kez

BENCE ROGUE DEĞİL ÇİNLİLER SINIFTA KALDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

beyler mavi gelio kırmızı gelio önemli değil sonuçta €u charlar çinlilerden 2-3 kat güçlü bu işe bi son wermeleri lazım yeni gelecek skillerde çinlileri düşünmüş olmaları lazım bence.yoksa boşa o kadr char kastık diyebilirim

WİZARD NE BİÇİM OHAA

Nasıl önemli değl ben hangi çinli olursa olsun kendine mavi gelen yaratığa tek atar düşüncesindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

Arkadaşlar bu avrupa nereye kadar böyle gidecek. Sro bug forumları çalkalanıyor duyduguma göre. artık eskisi gibi niye sosun itemler çıkmıyor sanıyorsunuz. Eğer çıksaydı bi wizardda sun staff olurdu 80 level adama tek atar yarısı boşa giderdi hatta . Onun için fazla heveslenmeyin bu gidişe bi son werecekler. Çoğu Chin oyuncular protesto için oyuna bile artık girmiyor. Bakalım ilerliyen günlerde nasıl süprizlerle karsılaşacagız.

Ben Kimsenin Oyunu Braktıgını Görmüyorum Hatta Dahada Fazlalaştı Sallamayalım Lutfen Eskiden 10 - 15 Denemede Girerdim Oyuna Artık 1 - 2 Saate Bu Azalmaysa Evet Azaldı

Ortada sallama yok. Ztn Açılan bütün karakterlerin çoğu avrupa. Bu gidişat nereye kadar gidecek ALLAH bilir.

• olurmu yaa wizard unwuelerde ii kasmada we pwp de her türlü crossbow bu wideodada critsiz 16k wurduğunu görüyosunuz ama wizard manyak ötesi wurumu ona bişi diemem wariorlar bence ezik kalmış
  • yaw biri link wersin okuldayım pc ler dandik gelmiyo video...
  • tek kelimeyle harika ama bunlarda 90 lık skil göremedim benim 80 lik two handed le aynı vuruşlar ??? şimdi keşke one handed olsaydım diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atozayim

olurmu yaa wizard unwuelerde ii kasmada we pwp de her türlü crossbow bu wideodada critsiz 16k wurduğunu görüyosunuz ama wizard manyak ötesi wurumu ona bişi diemem wariorlar bence ezik kalmış

sen warriorlara ezik diyosun ama kaç tane warriorun varki vuruşa göre karakter değerlendirme warriorların defansı hiçbi charda yok ve wizard warlock gibi charlarında vuruşları gibi defansları da o kadar iyi değil 15 saniyelik çeşitli kalkan büyüleri hariç

• ardarda vurduğu skill glavie skili gibiydi
  • saçmalama tmm ben defansına bişi demiyom hadi gel bakalım yap sende 78 lwl ben rogue kim yenecek gör bakalım

• quote:

saçmalama tmm ben defansına bişi demiyom hadi gel bakalım yap sende 78 lwl ben rogue kim yenecek gör bakalım

Hacı kendi levelimde olan istediğin çarı getir 43 level 2h warriorum war onla ilk vuran wizard olmasına rağmen 47 level wizardı yatırdım tekte tekteyi sölüyorum çünkü extremle vurmuştu galiba.. o yüzden kimse bana warrior şöle böle demesin ... çaktımmı yatırıo walla...

• quote:

saçmalama tmm ben defansına bişi demiyom hadi gel bakalım yap sende 78 lwl ben rogue kim yenecek gör bakalım

getir istediğin gibi olsun warrior tek vuruşta rogueyi yatırıyo bunun saçmalıkla alakası yok görünmezliğe güveniyosan warriorlara işlemediğini herkez biliyo...

• wizard a hayran kaldım valla pek sansımız yok yaa bunlar karsısında

• ne kadar inanmak gerekir bu video ya bilemiyorum çünkü hepsine moblar mavi gözüküyo. çok zor olmasa gerek mavi moblarda video çekmek. ayrıca 2h warriora 1 vuruyolar.
  • Video Güzel Paylaşım İçin Saol Daha Önce Görmemiştim.
    Wizard Harika
  • artık çinliler bitti şimdi avrupalıların zamanı
  • oha
  • Wizard harika olmuş
    80 ful str çine tek atabilir mi acaba
  • video süper
    ve axe de gözlerimi kamaştırdı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.