Bildirim
New European Skills Silkroad 70~90
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
5 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
OMG
çinin hic şansı yok -
abbowwww buzun vuruşu ne la öylequote:
Orijinalden alıntı: seser60
OMG
çinin hic şansı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Kryyn
abbowwww buzun vuruşu ne la öyle
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: whisper_my_name
o vurusa biz blizzard diyoruz
möthiş bisey
-
vizard ne ole yaw.. 10 numara olmuş video tebrikler ama bu video da rouge(crossbow) üstünlüğünü kanıtladı...quote:
Orijinalden alıntı: seser60quote:
Orjinalden alıntı: whisper_my_name
o vurusa biz blizzard diyoruz
möthiş bisey
Alıntıları Göster
(bence)
-
Bu Skiller Su Andada Mevcut ??quote:
Orijinalden alıntı: B52.
vizard ne ole yaw.. 10 numara olmuş video tebrikler ama bu video da rouge(crossbow) üstünlüğünü kanıtladı...
(bence)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: B52.
vizard ne ole yaw.. 10 numara olmuş video tebrikler ama bu video da rouge(crossbow) üstünlüğünü kanıtladı...
(bence)
Alıntıları Göster
xbowu gördügünz mü :)
16k vuruyor critsiz ZUHA
-
oha len onequote:
16k vuruyor critsiz ZUHA
Alıntıları Göster -
ii miş çin kasıoz ama nesequote:
Orijinalden alıntı: M£L!H
oha len one
Alıntıları Göster -
\/\/ a $$$$$$$$$quote:
16k vuruyor critsiz ZUHA
Alıntıları Göster -
walla video da güzel ilk şarkıdaquote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
\/\/ a $$$$$$$$$
Alıntıları Göster
şarkının adınıda sormayın :the killers somebody told me -
-
Warrior skiller harikaquote:
Orijinalden alıntı: pamuk52quote:
Orjinalden alıntı: uyasaralp
o nasıl vizardı öyle aklım hayalim durdu bea
Roque sınıfta kaldı bu kez
-
Arkadaşlar bu avrupa nereye kadar böyle gidecek. Sro bug forumları çalkalanıyor duyduguma göre. artık eskisi gibi niye sosun itemler çıkmıyor sanıyorsunuz. Eğer çıksaydı bi wizardda sun staff olurdu 80 level adama tek atar yarısı boşa giderdi hatta . Onun için fazla heveslenmeyin bu gidişe bi son werecekler. Çoğu Chin oyuncular protesto için oyuna bile artık girmiyor. Bakalım ilerliyen günlerde nasıl süprizlerle karsılaşacagız.quote:
Orijinalden alıntı: MissMai
Warrior skiller harika
Roque sınıfta kaldı bu kez
Alıntıları Göster
-
Buradaki Euro charların hepsi 80+ ve Niya generallere bone soldierlara bu kadar vurması normal. 42 lvl cleric ile Kokoruya 12,000 vurdum.quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Arkadaşlar bu avrupa nereye kadar böyle gidecek. Sro bug forumları çalkalanıyor duyduguma göre. artık eskisi gibi niye sosun itemler çıkmıyor sanıyorsunuz. Eğer çıksaydı bi wizardda sun staff olurdu 80 level adama tek atar yarısı boşa giderdi hatta . Onun için fazla heveslenmeyin bu gidişe bi son werecekler. Çoğu Chin oyuncular protesto için oyuna bile artık girmiyor. Bakalım ilerliyen günlerde nasıl süprizlerle karsılaşacagız.
Alıntıları Göster
Bence bu charlar ile bir de Roc Mountaindeki moblarla video ceksinler.
Görelim bakalım kendi lvl indekilere bu kadar ii vurabiliyorlarmı
-
heyt be en güçlüsü clerice bayıldım yha - wizzard zaten eu ların kralıquote:
Orijinalden alıntı: rainman71
Buradaki Euro charların hepsi 80+ ve Niya generallere bone soldierlara bu kadar vurması normal. 42 lvl cleric ile Kokoruya 12,000 vurdum.
Bence bu charlar ile bir de Roc Mountaindeki moblarla video ceksinler.
Görelim bakalım kendi lvl indekilere bu kadar ii vurabiliyorlarmı
Alıntıları Göster
Ama eulardan nefret ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Arkadaşlar bu avrupa nereye kadar böyle gidecek. Sro bug forumları çalkalanıyor duyduguma göre. artık eskisi gibi niye sosun itemler çıkmıyor sanıyorsunuz. Eğer çıksaydı bi wizardda sun staff olurdu 80 level adama tek atar yarısı boşa giderdi hatta . Onun için fazla heveslenmeyin bu gidişe bi son werecekler. Çoğu Chin oyuncular protesto için oyuna bile artık girmiyor. Bakalım ilerliyen günlerde nasıl süprizlerle karsılaşacagız.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: C_nedra
Ben Kimsenin Oyunu Braktıgını Görmüyorum Hatta Dahada Fazlalaştı Sallamayalım Lutfen Eskiden 10 - 15 Denemede Girerdim Oyuna Artık 1 - 2 Saate Bu Azalmaysa Evet Azaldı
-
ayrımcılık vaquote:
Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Timequote:
Orjinalden alıntı: C_nedra
Ben Kimsenin Oyunu Braktıgını Görmüyorum Hatta Dahada Fazlalaştı Sallamayalım Lutfen Eskiden 10 - 15 Denemede Girerdim Oyuna Artık 1 - 2 Saate Bu Azalmaysa Evet Azaldı
Alıntıları Göster
-
Vurdukları yaratıklar kendilerine mavi geliyo:Pquote:
Orijinalden alıntı: Zahariç
ayrımcılık va
Alıntıları Göster -
beyler mavi gelio kırmızı gelio önemli değil sonuçta €u charlar çinlilerden 2-3 kat güçlü bu işe bi son wermeleri lazım yeni gelecek skillerde çinlileri düşünmüş olmaları lazım bence.yoksa boşa o kadr char kastık diyebilirimquote:
Orijinalden alıntı: JustFeeL™
Vurdukları yaratıklar kendilerine mavi geliyo:P
Alıntıları Göster
WİZARD NE BİÇİM OHAA
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X