Şimdi Ara

-----NEW FIESTA TEAM-----yeni kasa '''fiesta''' bilgi ve paylaşımlar----- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.748
Cevap
51
Favori
1.952.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni fiesta ile eskisini karşılaştırırsanız 2000 lira farkı ödemek mantıklı mıdır? iyileştirilmiş olan ne özelliği vardır?
  • bence sırf o tıpıne 2000 deger
  • tüm donanım seçeneklerinde mercekli far standartmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

bence sırf o tıpıne 2000 deger

katlıyorum. diğer tüm herşeyi birebir aynı olsun, sadece iç-dış dizaynı için 2000 fazla veririm.
  • arkadaslar aceba sıparıs almaye ne zaman baslayacaklar. ben usb donanımınıda almak ıstıyorum renkte hala kararsızım tarcın rengı hosuma gıdıyor. sıyah hosuma gıdıyor korkuyorum zormus sıyah arabaya bakmak buna katılıyormsunuz? ve son olarak ben bayıye fume rengını sordum fumeye cok yakın kendısınde hafıf bı mavı ton olan bır renk soyledı o rengı bılen eskı ford kullanıcılaarı varmı?
  • quote:

arkadaslar aceba sıparıs almaye ne zaman baslayacaklar. ben usb donanımınıda almak ıstıyorum renkte hala kararsızım tarcın rengı hosuma gıdıyor. sıyah hosuma gıdıyor korkuyorum zormus sıyah arabaya bakmak buna katılıyormsunuz? ve son olarak ben bayıye fume rengını sordum fumeye cok yakın kendısınde hafıf bı mavı ton olan bır renk soyledı o rengı bılen eskı ford kullanıcılaarı varmı?

renk konusunda bende kararsızım. elektrik kırmızı diyordum ama cayar gibi oldum şimdi.
    siyah güzel ama hem tozu belli eder, hem çizikleri. yazın da güneşi çeker. zor renk.
    2 rengi merak ediyorum. bordo gibi olan ve de füme. bence bu füme rengi eski kasa fiestalarda da olan füme. hafif mavimsi. bence güzel renk ama çıplak gözle görmek lazım.
  • yeni kasa fiesta s ın resmı var nette dolasan tarcın rengı o nasıl sence? füme rengi fietada yok gozukuyor sımdılık
    birde bayı ıle konustum 20 sınden sonra satıs baslıyor araclar gelıyor ınsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 15 Ekim 2008; 16:21:08 >
  • quote:

yeni kasa fiesta s ın resmı var nette dolasan tarcın rengı o nasıl sence? füme rengi fietada yok gozukuyor sımdılık

bir kaç rengin resmi var nette. akşama atarım linki, evdeki bilgisayarda.
    füme rengi dediğim başka bir isimle geçiyor, onu da yazarım. siparis almaya mı 20 sinden sonra başlayacak yoksa şimdi versek 20 sinde geliyor mu, anlamadım?
  • sıparıs ıcın arayacagız dedıler. arabalar bayılere 20sınde gelıyor sıparıssız tam ıstedıgın gıbıyse 21 nde gıt al hesabı
  • quote:

bence sırf o tıpıne 2000 deger

alan biri çıksın o zman sorayım iyisimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: markweber

quote:

yeni kasa fiesta s ın resmı var nette dolasan tarcın rengı o nasıl sence? füme rengi fietada yok gozukuyor sımdılık

bir kaç rengin resmi var nette. akşama atarım linki, evdeki bilgisayarda.
    füme rengi dediğim başka bir isimle geçiyor, onu da yazarım. siparis almaya mı 20 sinden sonra başlayacak yoksa şimdi versek 20 sinde geliyor mu, anlamadım?

beklıyoruz lınkı ve fume rengının ısmını
  • füme olan rengin ismi "fırtına gri". daha açık, bildiğimiz gri olanın ismi "aytozu gri". açık mavi gibi olan "avalon gri"

ekteki linklerde 4-5 renk var:

http://cars.lycos.co.uk/cars/gallery/?model=1721&img=archive/Ford/Fiesta%20Hatch%20(08-)/34.jpg (bu resimlerin içinde avalon gri var, ilk iki resimdeki renk bordo mu emin olamadım,kiremit rengi gibi daha çok, o renk varmı bilmiyorum katalogda yok)

(bunda sadece otoshowda çekilmiş olanlara bakın, diğerleri fotoshop galiba o renkler yok, turuncu falan)

http://www.autoblog.com/photos/first-drive-2009-ford-fiesta/1023642/ (bundaki renk vizyon mavi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markweber -- 15 Ekim 2008; 23:29:23 >
  • quote:

füme olan rengin ismi "fırtına gri". daha açık, bildiğimiz gri olanın ismi "aytozu gri". açık mavi gibi olan "avalon gri"

http://cars.lycos.co.uk/cars/gallery/?model=1721&img=archive/Ford/Fiesta%20Hatch%20(08-)/34.jpg (bu resimlerin içinde avalon gri var, ilk iki resimdeki renk bordo mu emin olamadım,kiremit rengi gibi daha çok, o renk varmı bilmiyorum katalogda yok)

(bunda sadece otoshowda çekilmiş olanlara bakın, diğerleri fotoshop galiba o renkler yok, turuncu falan)

http://www.autoblog.com/photos/first-drive-2009-ford-fiesta/1023642/ (bundaki renk vizyon mavi)

www.ford.co.uk sitesinde fırtına grısı harıc dedıgın butun renkler var. o ılk ıkı resımdekı renk tango rengı benım dusundugum renkler arasında ama fume olmayısı kotu oldu yanı
  • bu aracın 3 kapılı olanı ne zaman geliyor?? yada gelecekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsene

bu aracın 3 kapılı olanı ne zaman geliyor?? yada gelecekmi

hersey bu ayın 20 sınden sonra bellı olacak
  • quote:

quote:

füme olan rengin ismi "fırtına gri". daha açık, bildiğimiz gri olanın ismi "aytozu gri". açık mavi gibi olan "avalon gri"

www.ford.co.uk sitesinde fırtına grısı harıc dedıgın butun renkler var. o ılk ıkı resımdekı renk tango rengı benım dusundugum renkler arasında ama fume olmayısı kotu oldu yanı

benim autoshowdan aldığım katalogda füme gibi bir renk var ama ford.co.uk da yok. sitede tango metalik dediği renk de katalogda yok. ya bir yanlışlık var ya da tango metalic yerine bize füme getirdiler.
  • quote:

quote:

quote:

benim autoshowdan aldığım katalogda füme gibi bir renk var ama ford.co.uk da yok. sitede tango metalik dediği renk de katalogda yok. ya bir yanlışlık var ya da tango metalic yerine bize füme getirdiler.

Arkadaşım renklerin isimlendirilmeleri ülkelere göre değişebiliyor. Bazı renkleri bazı ülkelere hiç getirmeyebiliyorlar. Bazen de aynı renge farklı bir isim verebiliyorlar. Bu şirketteki tiplerle ilgili bişi... Örnek Metalik Arctic White.... Gelmedi, sevilemedi. Lüx araçlarda Siyah artık çok out kaldı. Son 5 yıldır ABD ve Japonya Da elitler Metalik beyaza geçti. Bizde hala yok. (Lincoln Navigator'ler hariç. Onları alanda zaten çok ileri tipler.)) Birde HYUNDAI Sonata gördüm bir kaç tane o kadar... Veya CRV mesela. En uyduruk renklerle satılıyor TR'de...

Bu arada Fiesta'ya bakıyorum. Metalik Morello almaya karar verdim. 2 nci araba olarak iyi olacak. Bakalım parayı nasıl denkleştireceğim? Süper olmuş araç. Başka bişi demiyorum...

İçide süper olmuş. Geriye sadece parayı denkleştirmek kaldı :) İdeal bir şehir aracı olmuş...

FORD her zaman ölümcül darbeyi vurabilecek güçte bi şirket bence.... Y
  • beyler avrupada fume rengının ısmı sea grey yanı bızım fırtına grısıne orada oyle dıyorlar. sıtede fiestanın zatec modelı secıldıgı ıcın fırtına grısı gozukmuyor ama siestanın tıtanıum modelını secınce fırtına grısı gelıyor. sımdı alacagım renkler bellı oldu bakalım hangısınıe karar verecem. ben ya tango kırmızısı alacam yada fırtına grısı ama tango kırmızısı daha agır basıyor cunku kucuk cızıkler fırtına grısınde en az sıyah kadar bellı oluyormus
  • Bu arada 1.4 TDCI ve 1.6 TDCI motorlarda 3.5 ve 3.6 dizel tüketim vermişler. Bunlar gerçekten uzay değerler...

Ve son olarak çevreci arkadaşlar için 1.6 Duratorq + DPF TDCi motoru sadece 98 (doksansekiz) CO2 emis-sionu (g/km) gösteriyor. Ama sanırım bu motor daha tam bitmemiş. Değerleri eksikti çünkü....

1.6 benzinlisi 9.9 sn'de 100'e ulaşıyor. Benim 2.0 Marea'yla neredeyse kafa kafaya gelir hani. (marea 2.0 HLX 9.5 sn)

Gençlerimizin 1.6'ya turbo takıp, NOS'layacaklarına olan inancım tamdır. Yüksek yol tutuşlu lastiklerle 6 Sn'de 100' e ulaşırlar die ümit ediyorum.

Bu arada dizellerin hızlanmaları berbat görünüyor teknik tabloda...

FORD'dan dileğimiz şu araca 20-25 milyar fiyat çekmeleri. Şimdi abartıp 30-35 milyar dicekler die korkuyorum. Bu kafada giderlerse Çin Halk Cumhuriyeti 6-7 seneye kalmaz tüm fabrikalarını satın alır dünyadaki tüm üreticilerin. Benden söylemesi.

Ve de üşenmedim 30 dakika bunlara harcadım...

Türk Ford' çalışanlarına (çalışmayanlarına) hediyem olsun....

New Ford Fiesta All Colours - New Ford Fiesta All Colors - Yeni Ford Fiesta Renk leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 17 Ekim 2008; 9:48:22 >
  • arkadaşım eline koluna sağlık, şöyle birşey hazırlayıp koyamıyorlar ya Fordun sitesine.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.