Şimdi Ara

New FragFX PLAYSTATION 3 CONTROLLER SplitFish Sony PS3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı bu aletle oynayan? nasıl merak ettim
  • Bu aleti Ps2'de de kullanabilir miyiz bir dönüştürücüye falan gerek var mıdır ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarrr -- 6 Ocak 2008; 11:18:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Benwww.splitfish.de den önsipariş vermiştim dün döndüler:

Surur1, alet geldiginde yorumlarını mutlaka bildir ltf.
    Bu arada ilgilenenlere not ; urun kablosuz degil, ps3'e kablo ile baglanıyor :(

Baştan yatar zaten kabloluysa.

Tv nin dibinden oynadıktan sonra ne anlamı var.
  • bluetoothlusu da var. 10 dolar daha pahalı
    dediğin gibi kablolusu anlamsız
  • bu konu daha öncede açılmıştı daha öncede post lamıştım.FragFx i yaklasık 1 aydır kullanıyorum.Bluetoothlusu 1 yıldır cıkacak denıyor ama hala çıkmadı.Ps3 un controllerinden daha iyi bir performans alıyorsunuz ama pc mouse u gibi degil.x-axis te sorun yok ama y-axis te sensitivity cok dusuyor.
  • yattığım yerden sixaxis ile oynamak varken hiç uğraşamam böyle bir aletle titreşimli bir sixaxis en iyisi
  • bende bundan aldım yolda fps oyunlarında sixaxise göre daha iyi
  • ya bir devin bir oncunun son cırpınıslarınıdamı gorecektik o kadar yaslandık mı ya psone ın ilk cıktıgı gunleri hatırlıyorum nasıl bir aletti ama simdi nunchuk yapmıs adamlar bu nintendonun fikri degilmiydi niye boyle oldu keske konsolun kırılacak kadar acıgını bıraksalardı daha fazla satardı ama durum vahim arkadaslar
  • bunu yapan sony degil yani son çırpını fln xox360 dada xfps war mesela oda xbox ın ürünü degil
  • slm beyler bende bu aletten var aynı mouse gibi de işlio hiç merak etmeyin eğer aldığınızda sorun yaşarsanız banada sora billirsiniz yardımı olurm bunla GTA4 E GİRİP DİSALLOW DA ALMADGIIM ADAM KALMIO FPS OYUNLARDA COK DAHA II BEN TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdrewsa

slm beyler bende bu aletten var aynı mouse gibi de işlio hiç merak etmeyin eğer aldığınızda sorun yaşarsanız banada sora billirsiniz yardımı olurm bunla GTA4 E GİRİP DİSALLOW DA ALMADGIIM ADAM KALMIO FPS OYUNLARDA COK DAHA II BEN TAVSİYE EDERİM

New FragFX PLAYSTATION 3 CONTROLLER SplitFish Sony PS3

Son mesaj 6 OCAK 2008 de yazilmis sende cevap yazmissin ya tebrikler kral olmasa bile sayilabilecek bir HORT. Bir MASALLAH yazisi bulunsurmak lazim kenarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Ağustos 2009; 16:27:34 >

• horta bak
  • Arkadaşlar artık bu da eskidi :) bende kullanıyorum memnunun,tek sorunu mause u çok hassas değil,aletin üzerinde 1 den 9 a kadar hassasiyet ayarı da mevcut ancak(şahsi fikrimdir)biraz yavaş kalıyor gibi geldi bana.

Ama almayı düşünen arkadaşlar var ise, v.1 yada v.2 falan almasın artık çünkü artık yeni kablosuzu çıkıyor
    "DUAL SFX FRAGPRO"(çıkış tarihini göremedim şuan pre-order yazıyor,ancak ben denedim sipariş veremedim bir türlü,eğer verebilen olursa bana da bir mesaj atmasını rica ederim.

http://www.splitfish.com/?uid=m1nokzp22q2goww8

saygılarımla

• bu mouseu her oyunda kullanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 9 Eylül 2009; 14:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

bu mouseu her oyunda kullanabiliyor muyuz?

Arkadaşım ben alırken bütün "FPS" oyunlarında oynabiliyor demişlerdi,ben şu an sadece call of duty oynuyorum başka bir oyunda denemedim ama denerim buradan da bilgisini veririm.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

bu mouseu her oyunda kullanabiliyor muyuz?

Arkadaşım ben alırken bütün "FPS" oyunlarında oynabiliyor demişlerdi,ben şu an sadece call of duty oynuyorum başka bir oyunda denemedim ama denerim buradan da bilgisini veririm.

saygılarımla

teşekkürler
  • slm herkeze

bu urunu ben gordum suan darty magzalarında bimeksler de ve gold var satılıyor bayagı meraklısı var galıba..
  • Tam bir açıklama yapan olmamış. kullanan var ama bir inceleme yazısı gibi bişey yazssanız süper olur açıkcası. bende yeni konsolcu olarak killzone gibi süper oyunları game pad ile birtürlü oynayamayanlardanım. sanki 10 yaşındaki çocuğu çatışmanın ortasına koymuşsunuz gibi bi oyana bi buyana hareket ediyorum. oyunmu beni oynuyo ben mi oyunu oynuyorum anlayamadım. oysa pc de baya sağlam fps oynardım ben T-T
  • ben de yani aldım ps3 ama bir türlü pc de aldığım zevki alamadım fps lerde. heralde oynayamamamdan kaynaklanıyor :)
    bu nasıl bi cihaz acaba? yada klavye ve mouse ile ps3 de shooter oynayabilir miyim acaba???nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom jetland

ben de yani aldım ps3 ama bir türlü pc de aldığım zevki alamadım fps lerde. heralde oynayamamamdan kaynaklanıyor :)
    bu nasıl bi cihaz acaba? yada klavye ve mouse ile ps3 de shooter oynayabilir miyim acaba???nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar...

1-2 haftaya dualshock'a alışırsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.