Şimdi Ara

New FragFX PLAYSTATION 3 CONTROLLER SplitFish Sony PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu baya iyi bişeye benziyor ya, fiyatıda iyiymiş ama motion sensoru de olması, mouse sens. ayarlanması, programlanabilir tşlar falan şahane... peki benim merak ettiğim konu mouse tam mouse gibimi işlicek? yoksa sağ stick gibimi... (sabit hızlı falan)
  • baya pağlı ya beh be ne bu ya böyle.
  • Ya bu ürünü ilk gördüğümden beri hiç sevmedim ne denyo bir alettir bu ya...
  • millet bunu alıp resistance de seni pat pat indirsin de gör sen :D
  • şu mouse, klavye destekli oyunlar çıksında alalım böyle bi alet. Unreal Tournament 3 ile gelecekti di mi mouse desteği?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

millet bunu alıp resistance de seni pat pat indirsin de gör sen :D

Bu alete gerek yok yinede indiriyorlar oyunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

şu mouse, klavye destekli oyunlar çıksında alalım böyle bi alet. Unreal Tournament 3 ile gelecekti di mi mouse desteği?

Aciklamasinda tum oyunlari destekledigi yaziyor.
    Benim anladigim, klavye mouse gibi görmüyor sistem bunu.
    Yani sistem , kullandigin sixaxix gibi gordugu icin , suan klavye ya da mouse desteklemeyen oyunlarda bile kullanilabilecegini dusunuyorum.
  • xbox'a çıkan xfps gibi sağ analogun görevini fareye devrediyor işte. oyunun fare desteklemesine gerek yok yani.

sol kumandada da hareket sensoru ve sol analog var. onunla da adama yön verip gereken yerlerde tilt özelliği kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 20 Temmuz 2007; 19:16:03 >
  • tamam da mesela bu durumda, Mouse u bi anda sağdan sola dogru ittimmi aynı hızda mı gidecek görüntü? yani mouse gibimi ilerleyecek? Yoksa sixaxis in sağ Stick i gibi sabit bi hızdamı gidecek onu merak ediyorum : )))
  • hmm güzel bi soru. denemeden bilemiycez onu galiba. incelemelerde de yazmazlar herhalde. ama xfps'de nasıl oluyo diye öğrenebilirsek bunda da nasıl olduğunu anlarız sanırım.

bu arada cihazın güzel bi özelliği motion sensor'e değişik görevler atanabilmesi. mesela aşağı yukarı sallamayı reload falan yapabiliyomuşsunuz.
  • Delikanlı konsolcu mouse ile oynamaz
  • baya kullanışlı gozukuyo

ama fiyatı...
  • Benwww.splitfish.de den önsipariş vermiştim dün döndüler:

quote:

Dear Customer,

Thank you for pre-ordering the FragFX!

The FragFX is expected to be ready for shipping
    in 6 days from now. We ship to Turkey but we have to increase the shipping fee.

60euro aletin üstüne 25euro kargo ücreti bindirmişler :

85*1.75 = 145 ytl gibi bir fiyata yolluyacaklar; ilgilenenlere duyurulur.

Daha uygun alabileceğimiz bir yer var mıdır acep?

• ben xfps kullanıyordum eski xbox da. sağ stick hızı oyunlarda ayaralanabildiğiiçin otomatik olarak mouse da hızlanıyordu. gerçekten çok işe yarıyordu. kim ne derse desin mouse ile çok daha rahat oynanıyor. xfps de 4 çeşit ayarlanmış tuş kombinasyonu vardı. üzerinde bir kağıtta hangi tuş kombinasyonunda hangi tuşun klavyede hangi tuşa atandığı filan yazıyordu. kullanışlı bir şeydi. elime en rahat oturanı seçiyordum. standart olarak wasd gibi.
  • Bence konsolun zevki gamepad tır ben olsam almam
  • Şahane, Türkiye'de de satarlar illaki biraz yayılsın. Alır kendimizi UT3'e veririz.
  • Kesinlikle fps'lere adaletsiz getirecek kadar iyi bir controller. Soldaki wii'nin kumandasina benzeyen ile sol stick işlevleri olan yürüme falan işlerini yapıyoruz. mouse ile sağ stick'in hareketlerini. Alet tüm oyunlar ile 100% uyumlu çünkü mouse direk sixaxis gibi tanılıyor sistem tarafından. Ayrıca tuşları programlanabiliyor.

@surur1
    alet eline gelince senden bir inceleme bekliyoruz
  • Karşımızdaki elemanlar bunla oynarsa oyunu yandık dediğin gibi zaten adam zor vuruyorum bunla oynayanı ancak rüyamda vururum herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Benwww.splitfish.de den önsipariş vermiştim dün döndüler:

Surur1, alet geldiginde yorumlarını mutlaka bildir ltf.
    Bu arada ilgilenenlere not ; urun kablosuz degil, ps3'e kablo ile baglanıyor :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.