Şimdi Ara

New game plus in olayı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen ben bi oyunu bi kere oynadıktan sonra birdaha istemem oynamak bi oyunu ng+da oynayınca ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

New Game Plus Nedir?

New Game Plus (NG+), bazı video oyunlarında tamamlandıktan sonra tekrar aynı oyuna başlama olanağı tanıyan bir özelliktir. NG+ ile oyuncular, önceki oyunlarından seviyelerini, ekipmanlarını ve becerilerini yeni bir oyuna aktarabilirler.

NG+'ın Faydaları

NG+, oyunculara aşağıdakiler gibi bir dizi avantaj sunar:

• Zorluk seviyesini artırmak
    • Farklı oyun tarzlarını denemek
    • Önceki oyununuzda kaçırdığınız şeyleri tamamlamak

NG+'ın Nasıl Kullanıldığı

NG+ özelliği, oyunları farklı zorluk seviyelerinde oynamanıza ve farklı seçimler yapmanıza olanak tanır. Bu, oyun deneyiminizi daha ilgi çekici ve zorlu hale getirebilir.

NG+'ı Destekleyen Oyunlar

NG+, Witcher 3, Assassin's Creed Valhalla ve Horizon Forbidden West gibi birçok popüler video oyununda desteklenmektedir.

Sonuç

New Game Plus, oyunculara oyun deneyimlerini zenginleştirmelerine ve oyunlarından daha fazla keyif almalarına olanak tanıyan faydalı bir özelliktir. NG+'ı destekleyen oyunları keşfederek farklı zorluk seviyelerini deneyebilir ve oyununuzu daha da sürükleyici hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Transkek kullanıcısına yanıt
    Oyuna göre değişiyor ama genel mantık önceki turdan aldığınız karakter geliştirmeleri,silahlar,ekipman vs duruyor yeni oyuna öyle başlıyorsunuz.Ama bu sefer düşman sayısı,zorluğu bir kat daha artıyor.
    Bazı oyunlarda daha önce duyulmamış diyaloglar veya görülmemiş sahneler olabiliyor.Bu özellikler NG+ ile aktif oluyor.BU modu bitirdiğinizde sonsuz mermi,aşırı güçlü silah gibi şeyler açılabiliyor.NG+ modunu bitirdikten sonra bazıları abartıp NG++ bile koyabiliyor.
  • Genelde level atlamalı oyunlar kullanıyor bunu hem daha yüksek levelli düşmanlar çıkıyor karşına hem de daha çok xp veriyor.
    Oyunu seven biri oyun bittiğinde üzülür ng+ la oyunu tekrar oynamaları için sebep vermiş oluyorlar. Yani öyle olduğunu düşünüyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bumu merak ediyordum teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.