Şimdi Ara

New iPad biraz ısınıyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bu sicaklik problem mi yeni ipad almak icin sicaklik konusunda tereddut mu edilmeli alirken? yoksa ikinci parti mallarimi beklemeli? bu problemi duzeltirler belki siz ne dusunuyorsnuz centauri?
  • Biraz değil resmen yanıyor
  • 2. partide bence bunu düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosovali87

peki bu sicaklik problem mi yeni ipad almak icin sicaklik konusunda tereddut mu edilmeli alirken? yoksa ikinci parti mallarimi beklemeli? bu problemi duzeltirler belki siz ne dusunuyorsnuz centauri?

Ortada bir problem yok, dolayisiyla duzeltilecek birsey yok kardes.
    Eskisine gore 5-6 derece daha yuksek sicaklikta calisiyor, hepsi bu.
    2.partinin daha soguk calismasi gibi bir durum soz konusu olamaz quad core grafik islemcisi varken.
    Ama dedigim gibi, ortada bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Biraz değil resmen yanıyor

Forumda ilk ipad i ben aldim ve aldigimdan beri surekli kullaniyorum. YANMIYOR. Sadece hissedilir derecede isiniyor, ama ne elinizi rahatsiz edecek duzeyde, ne de yakacak duzeyde.
    Adamlar oturmus olcmus, 33 derece. 33 derece vucut sicakliginizdan bile az, nasil yansin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Forumda ilk ipad i ben aldim ve aldigimdan beri surekli kullaniyorum. YANMIYOR. Sadece hissedilir derecede isiniyor, ama ne elinizi rahatsiz edecek duzeyde, ne de yakacak duzeyde.
    Adamlar oturmus olcmus, 33 derece. 33 derece vucut sicakliginizdan bile az, nasil yansin.

Hissedilir derece sicaklik sizi rahatsiz etmiyor mu ?
    Yani fiziksel olarak degil de psikolojik olarak.
    Zaten fiziksel olarak rahatsiz etse Apple ipad'in satisini durdururdu.
    Bilmedigim icin soruyorum. cunku siz ipad 2 de kullandiniz, tecrubeniz var.
  • Yeni iPad ısınıyor. Zaten iPad 2 de biraz ısınıyor? İPad 2 in varsa Satıp yeni iPad Almana hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Hissedilir derece sicaklik sizi rahatsiz etmiyor mu ?
    Yani fiziksel olarak degil de psikolojik olarak.
    Zaten fiziksel olarak rahatsiz etse Apple ipad'in satisini durdururdu.
    Bilmedigim icin soruyorum. cunku siz ipad 2 de kullandiniz, tecrubeniz var.

Hayir, kesinlikle rahatsiz etmiyor. iPad2 'ye göre biraz sicak calisiyor ve cihazi kastiginizda isiyi sol alt kosede hissedebiliyorsunuz, ama bu hicbir sekilde rahatsiz edici seviyelere gelmiyor. Sogumak uzere olan cay bardagi dusunun, onun gibi sicaklik.

• ARKADASLAR BUGUN HOLLANDADA BIR APPLE MAGAZASINA profesyonel bir gorevliye sordum bu isinma problemleri cogu yerde soz ediliyor siz ne dusunuyorsunuz diye adam bana bugun dedi ki ipad 2 de isiniyor bunlar normal ve retina ekran ve yeni cip kullaniyor asiri bir isinma olucagina inanmiyorum ve bu cok normal dedi el yakicak sekilde isinmaz denildi ve abartmislar dedi tamamen pozitif bir cevap aldim icin rahatladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosovali87 -- 22 Mart 2012; 0:48:08 >
  • İnternette ki testlerde 45 dereceye çıktığı görülüyor yeni ipad'in. 33 derece de kaldığı nerden çıktı?
  • centauriye laf geçiremezsiniz beyler uğraşmayın.
  • Centauri'nin sıcaklık konusunda bir yanılsaması var, kendisi 47 derecedeki suya bir el soksun bakalım ne hissedecek. :)
    İnsan normal vücut ısısı 37 derecedir ama 37 derece hava bize çok sıcak gelir.
    Centauri'nin mantığına göre vücut ısımızla aynı = hiç hissetmeyiz bile olmalıydı :)
  • Şöyle bir örnek vereyim: bulaşık makinelerinin çoğu normal modda bulaşıkları suyu 48 derece (120 F) ısıtarak yıkar.
  • Bende hem ipad 2 hemde the new ipad var, evet 2ye göre biraz daha sicak ama rahatsiz edici boyutta yada elini yakacak kadar degil. Ama yazin ne olur bilemem.
  • arkadaslar sunu unutmayalim bu yeni ipadlarin 100%33 unde bu sorun var eger yeni bir tablet aldiniz isinma probleminizmi var applestoreda degistirin problemsiz ipadi alin sorun ortadan kalksin nie bukadar abartiliyor anlamiyorum herkezde birebir isinma problemi yok bazi larinda %33 den bahsediyoruz dikkatinizi cekeriz
  • arkadaslar aranizda YENI IPAD I OLUPTA ISINMA PROBLEMI OLMIYAN VARMI VARSA LUTFEN YORUM YAZSIN !!
  • Bence hepsinde vardir, sorun quad core grafik cipinden kaynaklaniyordur diye tahmin ediyorum. Eger alet ile yüksek cozunurluklu oyun oynarsak isinmasi normal? Ben 3 tane gördum, hepsi ayniydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 22 Mart 2012; 1:52:00 >
  • APPLE ACIKLAMA ZATEN YAPMIS ISI SORUNU YOK DEMIS ISRARLAhttp://www.scroll.com.tr/72226/apple-ipadin-isi-sorunu-yok/

EGER VARSA DEMIS DERHAL APPLE CARE YE GOTURSUNLER DEMIS ! APPLE HERKES E CEVAP VERMIS DAHA NE ISTIYORSUNZ ARKADASLAR SU APPLEYI KOTULEMEKTEN VAZGECIN EGER ISINMA PROBLEMI VARSA APPLE CAREYE DEMISLER GAYET NET APPLE MUSTERILERINI YARI YOLDA BIRAKMAZ !

ben buyuk bir firmanin ozellikle applenin bu yeni ipad i her turlu testten gecirdiklerine inaniyorum bu ipadten cok para kazaniyorlar boyle bir aptallik yapicagini sanmam mutlaka apple yeni ipadi 1 sene oncesinden binlerce testten gecirmistir aceleyle yapilmis bir alet degil isi testine de tabi tutmuslardir mutlaka diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosovali87 -- 22 Mart 2012; 2:14:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kosovali87

APPLE ACIKLAMA ZATEN YAPMIS ISI SORUNU YOK DEMIS ISRARLAhttp://www.scroll.com.tr/72226/apple-ipadin-isi-sorunu-yok/

EGER VARSA DEMIS DERHAL APPLE CARE YE GOTURSUNLER DEMIS ! APPLE HERKES E CEVAP VERMIS DAHA NE ISTIYORSUNZ ARKADASLAR SU APPLEYI KOTULEMEKTEN VAZGECIN EGER ISINMA PROBLEMI VARSA APPLE CAREYE DEMISLER GAYET NET APPLE MUSTERILERINI YARI YOLDA BIRAKMAZ !

ben buyuk bir firmanin ozellikle applenin bu yeni ipad i her turlu testten gecirdiklerine inaniyorum bu ipadten cok para kazaniyorlar boyle bir aptallik yapicagini sanmam mutlaka apple yeni ipadi 1 sene oncesinden binlerce testten gecirmistir aceleyle yapilmis bir alet degil isi testine de tabi tutmuslardir mutlaka diye dusunuyorum

Arkadaşım adamlar test etmiştir diye körü körüne neden güveniyorsun?
    Anteninde problem olan iphone' larda bu adamların ürünü değil miydi?
    Yok şöyle tutun, yok kılıfla kullanın vs dediler sonra.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.