Şimdi Ara

New Ipad Kilitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nerdeyse 1 ay önce aldıgım 3g+wi-fi 32 gb new ipadim dün gece bilgisayara taktıgım zaman itunes tarafından algılanmadı.bende bunun üzerine ipad in genel ayarlar bölümünden sıfırlama yapmaya karar verdim.sadece ayarları sıfırlamayı seçtim.ipad kapandı elma ekranına geldi daha sonra sıfırlamanın ilerlemesini gösteren bir çubuk çıktı ancak çubuk birazcık ilerledi ve orada takıldı kaldı şimdi ne kapatabiliyorum ne bilgisayara bağlıyabilirim hiçbir şey yapamıyorum öyle kaldı bekliyorum uzun süre ilerlemiyo sadece bi süre sonra kapatıyo kendini geri açtıgımda yine aynı yerde çubuk donup kalıyo lütfen yardımcı olun

not:alet 5.1.1 jailbreakli

• yardım edin ya çok korkuyorum
  • dfu moduna aldım bilgisayara bağladım itunes algıladı n/a şeklinde şimdi itunes dan restore seçeneğini seçtim ve itunes birşey indiriyo doğru yoldamıyım
  • Endişe etmeyin, iTunes geri yükleme yapmak için iPad'in yazılımını indiriyor. 1GB civarı olması lazım Yeni iPad için yani biraz sürebilir. Bu esnada hiç bir şey yapmayın. Kablo takılı şekilde indirme ve geri yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Geri yükleme tamamlandıktan sonra eski yedekleri mi yüklemek istersiniz ya da yeni bir cihaz olarak mı tanıtmak istersiniz benzeri bir soru soraca iTunes, bu aşamada eğer daha önce yedek aldıysanız elbette onları yüklemeniz doğru olur.

Keşke sıfırlama işleminden önce foruma baksaydınız, neyse tecrübe oldu sizin için. Cihazın yazılımla bozulmasından kolay kolay korkmayın, hele de jailbreak kullanmıyorsanız yazılımla zarar vermeniz son derece güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 25 Temmuz 2012; 15:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Endişe etmeyin, iTunes geri yükleme yapmak için iPad'in yazılımını indiriyor. 1GB civarı olması lazım Yeni iPad için yani biraz sürebilir. Bu esnada hiç bir şey yapmayın. Kablo takılı şekilde indirme ve geri yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Geri yükleme tamamlandıktan sonra eski yedekleri mi yüklemek istersiniz ya da yeni bir cihaz olarak mı tanıtmak istersiniz benzeri bir soru soraca iTunes, bu aşamada eğer daha önce yedek aldıysanız elbette onları yüklemeniz doğru olur.

Keşke sıfırlama işleminden önce foruma baksaydınız, neyse tecrübe oldu sizin için. Cihazın yazılımla bozulmasından kolay kolay korkmayın, hele de jailbreak kullanmıyorsanız yazılımla zarar vermeniz son derece güç.

+1 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

yardım edin ya çok korkuyorum

Korkma yanındayız :))
    Şaka biyana durum ne şuan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeden is yapacaginiza once az arastirsaydiniz, jb li cihaza alet uzerinden sifirla denmemesi gerektigini, denirse sizinde kaldiginiz gibi kalacagini ogrenirdiniz. Dfu moda alip restore yapin itunes uzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

yardım edin ya çok korkuyorum

Korkma yanındayız :))
    Şaka biyana durum ne şuan?

herhalde ölmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.