Şimdi Ara

NEW!!KinqMaRihuana Pk And Vs Movie Part 2 ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağzımız bozuk galiba biraz , onun dışında combonuzu beğendim , başarılar .
  • ağzımız bozuk derken kardeşim neyi kastettin anlamadımda :( teşekkürler comboyu beğendiğin için :)
  • Nasıl bir server o biraz bahseder misin
  • server hakkında bilgi veriyorum..
    OldSchoolko ... 2010 kasım ayında good-game.us adlı şirketin açtığı bir serverdir.. ilk olarak adonis serveri açılmıştır.. şuanda 2 adet serveri vardır , cypher ve adonis olmak üzere, yaklaşık sanırım 5-10 bin kayıtlı üyesi var, online bakımında 1000-1500 kişi online oluyor serverlarda.. serverda dupe , koxp , sh ,wh ,hiçbirşey yoktur kesinlikle herşey el emeğidir.. msn koxp bile olmuyor okadar diyim :) çok eskiden uskoda xtrap koruyucu vardı . aynı onun gibi burda 2 adet virüs koruma var.. yani koxp veya program ile giriş yapılamıyor oyuna.. ondan sonra lvl sınırı adoniste 70 , cypherde 62 dir.. oyun tamamiyle ilk çıkan knıghttan itibar. item sınırı +8 dir .. Takı sınırı +1 dir.. herşey el emeğidir. herkesi bekleriz.. yol yakınken usko ve euko gibi malca koxplu şeyleri bırakıp böyle bi sw oynamak en mantıklısı bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

server hakkında bilgi veriyorum..
    OldSchoolko ... 2010 kasım ayında good-game.us adlı şirketin açtığı bir serverdir.. ilk olarak adonis serveri açılmıştır.. şuanda 2 adet serveri vardır , cypher ve adonis olmak üzere, yaklaşık sanırım 5-10 bin kayıtlı üyesi var, online bakımında 1000-1500 kişi online oluyor serverlarda.. serverda dupe , koxp , sh ,wh ,hiçbirşey yoktur kesinlikle herşey el emeğidir.. msn koxp bile olmuyor okadar diyim :) çok eskiden uskoda xtrap koruyucu vardı . aynı onun gibi burda 2 adet virüs koruma var.. yani koxp veya program ile giriş yapılamıyor oyuna.. ondan sonra lvl sınırı adoniste 70 , cypherde 62 dir.. oyun tamamiyle ilk çıkan knıghttan itibar. item sınırı +8 dir .. Takı sınırı +1 dir.. herşey el emeğidir. herkesi bekleriz.. yol yakınken usko ve euko gibi malca koxplu şeyleri bırakıp böyle bi sw oynamak en mantıklısı bence :)

Cevap için teşekkürler.

Level kasmaya vaktim yok benim, exp kasmak zorsa hiç başlamayım.

• yok usko gibi değil :):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ağzımız bozuk derken kardeşim neyi kastettin anlamadımda :( teşekkürler comboyu beğendiğin için :)

Ağzınız bozuk= Fazla küfür ediyorsunuz. Veya en ufak şeye küfrediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakgl

quote:

ağzımız bozuk derken kardeşim neyi kastettin anlamadımda :( teşekkürler comboyu beğendiğin için :)

Ağzınız bozuk= Fazla küfür ediyorsunuz. Veya en ufak şeye küfrediyorsunuz.

vay canına ağzınız bozuk he :D ben sanki anlamadım beni kastettinizi :D:D:D ben onu o lafı o anlamda demedim ne küfürümü gördünde ağzın bozuk diyorsun o anlamda dedim ;) videoda ki küfürü diyosan sen karşıdakinin yaptıklarını ve dediklerini görmen lazımdı :D:D:D ama orasını göstermemiş demekki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.