Sinetif Medya, Twilight serisinin 2. filmi New Moon’un Tişörtlerini Türkiye pazarına satışa sunuyor! New Moon tişörtünü istediğiniz bedende sipariş verebilir, Türkiye’nin her yerinde kargo ile evinizden teslim alabilirsiniz.
Belirtmiş olduğumuz hesap numarasına 25 TL havale yaptıktan sonra, aşağıda belirtmiş olduğumuz mail şablonunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra siparis@sinetif.com adresine mail göndermelisiniz. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra, 3 iş günü içerisinde New Moon Tişörtü kapınızda olacaktır.
Nedir bu Twilight çılgınlığı yahu? Birisi anlatabilir mi? Kitabı, filmi, dizisi. Bir olaydır kopuyor gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Nedir bu Twilight çılgınlığı yahu? Birisi anlatabilir mi? Kitabı, filmi, dizisi. Bir olaydır kopuyor gidiyor.
Filmi güzelde.Bu kadar abartılcak ne var.Bide bu t-shirtü giyip dolaşırlar
quote:
Esas olay 'Rise of the Vampire' dalgasıdır. Ay ışığı altında yaşanan romantizm yüklemesinden midir bilinmez, ilgi alaka artış gösterir. O 7/24 vampira diye gezinen veletleride mistır romero'ya havale edeceksin. Ulan sen gidip de zombi devrine kilit vuruyor, o dehşetül karizmayı iplemiyorsan, zaten değişime el sallıyorsun. Piyasa vampirleri sizi..
Edit: Bunlardan 3-5 bastırıp backi sağlama alacaksın..
Sonralardan;
Bastırma olayı hikaye, komple kapıya çakacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 11 Haziran 2009; 22:51:40 >
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Kitabı var.Kitabı çok beğenildikten sonra filmide çekildi.Şimdi filmin 2.si çekiliyor.
Kitap Serisi 4 kitap +1 kitap(Başkasının ağzından anlatılıyor)
Bella diye floridada yaşayan 17 yaşında bir kız var.Annesi ile babası ayrı.Annesi beyzbolcu olan Phil adlı adamla yaşıyor.Beyzbolcu olduğu için sürekli seyahat etmek zorunda.Anneside Phille beraber gidiyorlar.Bellada bu yüzden Forksa gidiyor.Babası Forksda yaşıyor ve oranın şefi.Babasının yakın arkadaşları var.Billy Black ve oğlu Jacob Black.Neyse Bella okula gidiyor.Yeni arkadaşları oluyor.Sonra yemekhanedeyken Cullen ailesini görüyor.Babaları Carlisle Anneleri Esma Çocuklar Emmett,Alice,Rosalie,Jasper ve ünlü Edward Sonra Edward ile Bella aşık oluyor.Ama sonra Bella Edwardın vampir olduğunu öğreniyor ama vazgeçmiyor.İlerisi spoiler
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Kitabı var.Kitabı çok beğenildikten sonra filmide çekildi.Şimdi filmin 2.si çekiliyor.
Kitap Serisi 4 kitap +1 kitap(Başkasının ağzından anlatılıyor)
Bella diye floridada yaşayan 17 yaşında bir kız var.Annesi ile babası ayrı.Annesi beyzbolcu olan Phil adlı adamla yaşıyor.Beyzbolcu olduğu için sürekli seyahat etmek zorunda.Anneside Phille beraber gidiyorlar.Bellada bu yüzden Forksa gidiyor.Babası Forksda yaşıyor ve oranın şefi.Babasının yakın arkadaşları var.Billy Black ve oğlu Jacob Black.Neyse Bella okula gidiyor.Yeni arkadaşları oluyor.Sonra yemekhanedeyken Cullen ailesini görüyor.Babaları Carlisle Anneleri Esma Çocuklar Emmett,Alice,Rosalie,Jasper ve ünlü Edward Sonra Edward ile Bella aşık oluyor.Ama sonra Bella Edwardın vampir olduğunu öğreniyor ama vazgeçmiyor.İlerisi spoiler
Alıntıları Göster
Kızlar saldırır şimdi edvirt edvirt
quote:
Orijinalden alıntı: GLAMOUR.
Kızlar saldırır şimdi edvirt edvirt
Alıntıları Göster
Bebelere eglence cıktı desene.
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Bebelere eglence cıktı desene.
Alıntıları Göster
Alırlar bu t-shirtü başlarlar sağdan soldan foto çekilmeye.
quote:
Orijinalden alıntı: GLAMOUR.
Alırlar bu t-shirtü başlarlar sağdan soldan foto çekilmeye.
Alıntıları Göster
Alice olsa belki alırdım
Edward'a
quote:
Orijinalden alıntı: Azazel*
Alice olsa belki alırdım
Edward'a
Alıntıları Göster
Kardeşim izlerken ben de seyretme hatasında bulundum.Buna film diyenlerin ya da güzel film diyenlerin zevkinden şüphe ederim.Zevkler ve renkler ayrıdır tamam da bu filmde bunu kabul edemicem Kızlar deli olsun diye yakışıklı bir çocuk ve saçma bir aşk hikayesi koy , tamam işte gişede milyonlar senin.
quote:
Orijinalden alıntı: qraff
Kardeşim izlerken ben de seyretme hatasında bulundum.Buna film diyenlerin ya da güzel film diyenlerin zevkinden şüphe ederim.Zevkler ve renkler ayrıdır tamam da bu filmde bunu kabul edemicem Kızlar deli olsun diye yakışıklı bir çocuk ve saçma bir aşk hikayesi koy , tamam işte gişede milyonlar senin.
Alıntıları Göster
Kızlar bu tiplerin neresine hayransa sanki
quote:
Orijinalden alıntı: batuberlin
Kızlar bu tiplerin neresine hayransa sanki
Alıntıları Göster
Film güzelde baya abarttılar bence kızlar edward'a hasta ondan olsa gerek bende bella'ya tabi
quote:
Orjinalden alıntı: Azazel*
Alice olsa belki alırdım
Edward'a
+9999
quote:
Orijinalden alıntı: 2012
quote:
Orjinalden alıntı: Azazel*
Alice olsa belki alırdım
Edward'a
+9999
Dracula'yı tanımayan kızlar vampir manyağı oldu bu film yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: Koçero
Dracula'yı tanımayan kızlar vampir manyağı oldu bu film yüzünden
Alıntıları Göster
Çöp.
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
Çöp.
Alıntıları Göster
Rezillik.
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
Çöp.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
Çöp.
Çöp olan nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: orgulas
Rezillik.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: orgulas
Rezillik.
Neden rezillik?
Arkadaşlar boş beleş yorum yapıyosunuz.
Filmin hayranları için yapılan birşey beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuzdur. Saçmalayıpta kendinizi küçük düşürmeyin. Siz beğenmiyorsunuz diye insanların beğendiği birşeye kötüleyemezsiniz atamazsınız, hiç etik bir davranış değil bu. Eleştiri yaparsınız anlarım, çöp, rezillik gibi yorumlar ne oluyor anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: silentcry
quote:
Rezillik.
Neden rezillik?
Filmin hayranları için yapılan birşey beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuzdur. Saçmalayıpta kendinizi küçük düşürmeyin. Siz beğenmiyorsunuz diye insanların beğendiği birşeye kötüleyemezsiniz atamazsınız, hiç etik bir davranış değil bu. Eleştiri yaparsınız anlarım, çöp, rezillik gibi yorumlar ne oluyor anlamış değilim.
Alıntıları Göster
Sömürülüyorsunuz.Bunun farkında olmanız gerek.Rezillik çünkü bütün ergenler sokakta bunlarla gezmeye başlayacak.Bana göre küçük düşecek olan bu yorumlarımız değil buna para verip giyenler olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: silentcry
quote:
Rezillik.
Neden rezillik?