Şimdi Ara

New Pets and Transports :) (verildiyse verildi milyon kisi gormemis^^) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dev böcek transporter aman tanrım kim bilir daa neler göricem
  • Bear'ı Tuttum Güzel Video
  • yakinda ucan kervan bile gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn

yakinda ucan kervan bile gelir

uçan kervan değil uçan halı
  • kervan hayvanlarının hızlı olması aslında pk2 ile normal atın üzerine yamanmış olması yani onlar aslında at, sadece adam değişik olarak görüyor. Aslında biliyorsunuzda saf takliti yapıyonuz bizde aydınlatmaya çalışıyoz işte.
  • adamın 2 katı büyüklüğünde bi ayı

silkle satacakları 2+2=4

wow oynayan bilir ordada cok binek hayvanı var

bide bu k-sro bize ne zaman gelecek yauw
  • harıka
  • Emeğe saygı güzel video
  • şu yardımcı toplama petlerini çok beğendim ve saldırı petlerini de çabucak bizim sro ya da gelse bari bizdekiler sıktı ne zaman gelceği ile ilgili bilgisi olan var mıııı??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Bear'ı Tuttum Güzel Video

bende ayıyı tutum deli olmuşş .. bu arada verilmiş olmasına rağmen görmemiştim çok güzel olmuşş...
  • Şahsen ben bu videoyu izlememiştim sağol.
  • ayının critical ı kaç acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: l@stsoldi3r

Sirkroad

Videonun başında scarab yazıyodu anlamına bakıyım dedim boq böceği çıktı

• walla bu zamana kadar silke para vermedim ama ayıyı silkle sattarlarsa parayı bastırır alırım
  • verildi diyecek arkadaşlara bişey demek istiyorum.

bu tür konularda sizin gördüğünüz video/resimler varsa verildi yazmanıza gerek yok. amacınız ne bunu yazmakda

lütfen bu şekilde verildi yazmayalım önceden gördüysek mesaj atmadan çıkalım konudan insanlara saygısızlığa lüzum yok

gereksiz konu olursa mod lar cezasını verir zaten ayrıca bu forumda 100 lerce kişi var sizin gördüğünüzü onlar da görmüş mü sayıyoruz?

araştırsın diyeceksin böle konular araştırılmas denk gelir ve ilgiç bulunup bakılır.

off gene çok uzadı neyse k.i.bakın
  • verildi ama çok güzel
  • süper ama bizde neden yok
  • hele şu kervan araçları sanki at gibi bizde olsa günde 100m yapılır off süper
  • ayının 2. formu kamyon gibi bi şey maşşallah yemiş yemiş gerisini anlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

verildi diyecek arkadaşlara bişey demek istiyorum.

bu tür konularda sizin gördüğünüz video/resimler varsa verildi yazmanıza gerek yok. amacınız ne bunu yazmakda

lütfen bu şekilde verildi yazmayalım önceden gördüysek mesaj atmadan çıkalım konudan insanlara saygısızlığa lüzum yok

gereksiz konu olursa mod lar cezasını verir zaten ayrıca bu forumda 100 lerce kişi var sizin gördüğünüzü onlar da görmüş mü sayıyoruz?

araştırsın diyeceksin böle konular araştırılmas denk gelir ve ilgiç bulunup bakılır.

off gene çok uzadı neyse k.i.bakın

Katılıyorum Sana Bu Konuda Çok Haklısın..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.