Bildirim
New Pets and Transports :) (verildiyse verildi milyon kisi gormemis^^)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
verilmişti
-
verildi -
güzelmiş en yakın zamanda bizede gelir inş. -
güzel video
ben görmemiştim saol -
güzel elinde sağlık -
keşke avrupa ıptal olup kore gelse ya bu cok guzel -
haydaa iice hayvanaat bahçesine döndü gaymaxa
-
verildi verildi diosunuzda görmeyenler gördü,öyle 2312312312 kes verilince sıkıyo ama bu 2 yada 3 kes verildi bnce çok zarar yok veirlmesin
saol video için -
quote:
Orjinalden alıntı: nerisona
haydaa iice hayvanaat bahçesine döndügaymaxa
daha joymaxa gelmedi ama her an gelebilir
@1 HiT u DowN
ben zaten verildigini yazdim ama eet sanirim cogu kisi gormemism
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLHeiM -- 23 Ekim 2007; 16:10:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: nerisona
haydaa iice hayvanaat bahçesine döndügaymaxa
sana kesinlikle katılıyorum.daha şimdi bile eğitilip kullanılamayan ve en güçlü hayvan olarak kabul edilen gergedanı ozaman evcilleştirmişlermi.acayip saçma.kaplan filanda var.olay iice karıştı.ama kesin bunlarıda silkle satarlar bi işe yaramaz.aynı deve kuşunu kullanmadıkları gibi bunuda kullanmazlar :D:D -
Sirkroad
Videonun başında scarab yazıyodu anlamına bakıyım dedim boq böceği çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 23 Ekim 2007; 16:25:12 > -
kaplan transportu cok beğendim :D birde o kervan petleri cokmu hızlı yoksa video da hızlandırılmışmı :) -
quote:
Orjinalden alıntı: _The_BeacH_
kaplan transportu cok beğendim :D birde o kervan petleri cokmu hızlı yoksa video da hızlandırılmışmı :)
hepsinin ayri ayri hpleri ve hizlari var diye dusunuyorum fil ve atin farki gibi ornegin tahminimce scarab cok yavas ama cok fazla hpsi var -
uff maaşı çekince paranın bi kısma silk e gidicek desene acaba attacker olarak ayımı alsam penguenmi
-
quote:
Orjinalden alıntı: Antipatique
uff maaşı çekince paranın bi kısma silk e gidicek deseneacaba attacker olarak ayımı alsam penguenmi
bence sen 2sinide alzart zurt degistirirsin goz zevki
-
quote:
Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn
quote:
Orjinalden alıntı: Antipatique
uff maaşı çekince paranın bi kısma silk e gidicek deseneacaba attacker olarak ayımı alsam penguenmi
bence sen 2sinide alzart zurt degistirirsin goz zevki
Göz Zevki Dediğinde Bi Yere KAdarParayı Sokaktanmı Topluoz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antipatique -- 3 Kasım 2007; 21:32:20 >
-
Sonunda ki ayı güzel ama hakikaten ayı gibi maşallah -
yuh bear a bak bi gelsin ondan alıcam -
oha bea o ne kervana bakın uçuo resmen ben onla 5 yıldız çekerim kervan
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad thief olma
- pk atmak ne demek
- silkroad baronet görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X