Şimdi Ara

new server virtualworld-mu (TR SERVERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman acilir?? daha dur ne bakimi yaff bismillah serwer ilk gunden gitmesin
  • muhaha başlayın başlayın kestel mudada böle demişlerdi server kapanmcak die gördük 2 gün sonra buda kapanırsa ağlamasın kimse
  • bu dah 2ci gun oldu sabah 6da açıldı korkma
  • iyi iyi server kasin bence simdilik iyi gidiyo
  • nazar deydi
  • piton oldu ya server off
  • piton hala cevap alamadım bilgisayarın özellikleri ve baglantı sistemi nedir insanların bunları bilmeye hakkı var e yani 512 lik bir baglantı ile acıldı ise insanlar başlama yada başlamama gibi kararları baştan versinler sonra pişman olmasınlar
  • trex sen öğrenipde napcan bu servarın devam edeceğini düşünüyonmu 2-3 gün oynarlar ondan sonra herkese bye derler millet de burdan banlar banlar durur hiç başlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirOgLU328 -- 16 Temmuz 2006; 23:49:37 >
  • kirletmeyin forumu Online server serverin yatacayını nerden bilion
  • adsl 1024 2048 olcak yakında
  • pitonmaster sizin gibi 100lerce servar kurdular d.h gösterdiler muhaha nerde şimdi onlar acaba?
  • adsl ye kaldıysanız bende adsl ile kurdum sonu hüsran oldu adsl ile muserver yürümez arkadaşlar ancak 2-3 sene sonra adsl ile muserver acabilirsiniz ozamanda muonline adlı bir oyunun kalacagı mechul
  • bu serwerdan cacik olmas arkadasslar hic bi yerde spot yok adam gibi bi stadda bir kac spot war herneyse piton dostum bak ben kotu amacla demiyom bu sözlerimi bide serwer 5 dkda bir kapanip duruo bence siz bu gece su serwera az ceki duzen werin yarin serwera res atip 1000 expyle baslayin benden size dost onerisi
  • ya server 7:30 da gelcekti hani yok daha
  • Arkadaşlar pc nin özelliklerini bilmiyorum ama oyunda %0,5 lag var

ayreten o kadar cok spot varki kücük dragonlar birlesip yikmis 50 lvl adami

spot çok güzel server da exp de güzsel ama bir sorun var

Blood Castle acilmadan düşen ve serverda kesilmeden gitmeyen dragonlar hele birisi davias ta

koprunun onune dusmus 50 defa geberdim buna bir bakmalari lazim ayreten serverda ilk 50 lvl icin hic

item ve silah yok bunada bakmalari lazim...Yoksa server güzel
  • beyler 97tr main ana uplout edebilirm1s1n1z bendek1 97tr main ler cal1sm1yor bi zahmen simdiden tsk..
  • patch indirirsen main war orda 97tr ayrica SabRon bana daviasta bi spot gostersene madem o kadar cokspot war yada atlans yada losttower7 bunlarin hicbirinde spot yok 50 lwl olmus hemen konusuon haa
  • Yeni Server Hayırlı Olsun. İnşallah Kalıcı Bir Yapıya Dönüşür.
  • beyler bende gelıom nıckım NaiM yardım edersenız sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.