Şimdi Ara

new server virtualworld-mu (TR SERVERİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu yardım isteyenlerden varya gıcık oluyorum yok abi party pls yok abi item pls bune ya ben kimseden ne bişi istiyom ne bişi alıyom alırsam takas yapıyorum NERDE BELEŞ ORAYA YERLEŞ YAPMAYIN
  • miroğlu mumytholy dekı halını ne cbk uuttun bakım sana dark side seti kanatı kım verdi?
  • hade low ordan ben kendim kastım servarda 3. idim bilip bilmeden konuşma ve aldıysam 2 parça aldım DJTURKA SENDE BUNU UNUTMA BENDE KARŞILIGINDA SONRADAN EX FULL SET +REF DOLU GRAND SOUL SET VERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirOgLU328 -- 17 Temmuz 2006; 12:36:13 >
  • arkadaslar server cok iyi sayilir ben kastim biraz gelenlere her turlu yardim etmeye calisirm
    Nick:Raporlu45
  • k1me verdin sen onlar ben RAP_SM VE RAP_MG cahrlr1m vardi unutma sm den verdim itemleri
  • Sozum Trex ==== Arkadaş Çok konuşuyorsun ADSL Cok farkeder.. sen mu yu yönetemedigin icin gitti .. ama pc nin başinda adam gibi adam olduktan sonra Hersey olur ... ve Cok dikkat cekiyorsun ayagini denk all Server Çok güzel herkesi beklerim yarin birinci olcam server da kasarim sizi

• Ya sevvrrrr a niye girilmyo yaff ilgililer yoq u acc sifre yazip ok luyom
    sonsuza kodar doluyoo o sey ama baglanmiyo :(((

SabROn yarina 1. olursun insallah
  • YAWW ewt girmiyo aynen NEDEN GİRMİYOOO bu arada oyundaki ismim Aragorn
  • Sayin Server Yetkilileri Server Neden Acilmiyo???Sorun Nedir Soleyebilirmisinizz
  • Yaa simdide oyun dc ediyo hemde siteye girmiyo noluyo boleee
  • Eeet ya Yetkiili yoqmuuu!!!!!
  • pitonmaster abi bi cevap ver yaww
  • puahaha serwer 2 hafta gider saniyodum 3 gun bile gitmedi ben dedim ama bu serwer bole yurumez b ceki duzen werin die nihayetinde serwer gitti nese inş daha ii olarak geri donersinizzz
  • doner doner umud kesmeyin
    belki ayar yapiliyodur ins
  • isallah en kisa zamanda server doner dua edin laaa
  • سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
    Ben oynadim harika server hersey mukemmel yakında spotlarda olcak stadiumu full doldurcaz tabi bunlar için sizinde server girmeniz gerekior.MagicMan Adim herkey gelsin istedigini yapam sm Guildimvar beklerim herkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MU-USAK -- 17 Temmuz 2006; 22:35:46 >
  • Ama server acilsa bi oynicazzz bekliyozz
  • [Deleted by Admins]
  • tamam bekliyoz nezaman acilir acaba?? ogrenebilirmiyiz
  • Hurricane Ne Zmn Acilcakmis onu sorabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.