Bildirim
new star soccer3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun mukkemel tiryakilik yapiyor da ceske konami Uretse bu oyunu 3D ah manjak olur -
bende windows 2000 de oynuyorum arada cıkıyo sinir oluyorum ya
bide besiktasla oynuyorum pancu cok bencil -
oyunun amacı süper ! (tek kişi olma yani ) ama çok zor oynanıyo yaa .. -
ben alıstım her mac nerdeyse 1 golum var 8-9-10 la bitiriyorum . Ama harbi zor oynanıyor -
adamı üst alt sağ sol tuşlarıylamı yönlendirioz acep -
Biraz zor oynaması gercekten.. -
quote:
Orjinalden alıntı: forzawarez
Biraz zor oynaması gercekten..
+(artı) 10,000,000(onmilyar) -
amatörde oynayın sizde
bir tio: ortasaha dan şut çekin kesin gol giriyor -
game padiniz varsa cok iyi oynaniyor yoksa tuslar basmayabiliyor klavyeden aynı anda
-
linkini wersene boşbşuna araştırmayayım -
bencede yaa biri pm atsın linki :D -
google da new star soccer yazın ilk cıkan site ordan download ediliyor 11 mb bişi zaten
9 dolarda kayıt ücreti var bişi diil
yada emuleden indirebilirsiniz. -
www.newstargames.com trialini buradan indirebilirsiniz oyunun resmi sitesi ama serial veremeyiz yasak -
denemesi bedava denio acaba alması mı paralı ücretlendirmei bi anlatır mısınız bana?? -
9 usd mi ne ole bisidi galiba oyunun lisans parasi beles degil yani int. arat serialini bulursun ama biz veremiyoruz maalesef serial crack warez cover vs -
deneme sürecinde 10 maç yapabilme hakkı var sanırım.daha sonra serial isteniyo. -
yaa 9 € ödemeden indiremioz mu 11 mb olduğuna eminmisiniz indereyim bari de 9€ bayılmam ben onaamma cımrıyım haa -
yaa 9 € ödemeden indiremioz mu 11 mb olduğuna eminmisiniz indereyim bari de 9€ bayılmam ben onaamma cımrıyım haa -
herhangi bi ödeme yapmaya gerek yok oyunu indirebilmek için.dedigim gibi 10 maç yapma sınırı var.11.maç için para ödemek gerekiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
yaa 9 € ödemeden indiremioz mu 11 mb olduğuna eminmisiniz indereyim bari de 9€ bayılmam ben onaamma cımrıyım haa
Benzer içerikler
- ea fc 24 maç saati değiştirme
- fc24 transfer yaması
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- fc 24 transfer yaması
- fifa 23 transfer yaması
- pes 25 türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X