Şimdi Ara

NEW SUPERB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

Orjinalden alıntı: berktas

NEW SUPERB

NEW SUPERB

Gri olan harika aynı bmw cidden

bende burdakı griyi saab 95 e benzettim

• quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

bu resim fabrikadakinden farklı bence fabrikadaki daha süper ve bence öyle olcak 5 serisi gibi olmuş dizeli şuanki parayla 60 65 olsa çok tutulur bence. aslında şimdiki bile 58 e 1.9tdi son derece iyi fiyatı.
    quote:

Orjinalden alıntı: sallabimesaj

bir tane de benden

NEW SUPERB

walla bende olan resmi buydu o yüzden ancak bunu ekledim maalesef bahsettiğin seviyelerde bir fiyatı olsa keşke çok daha güsel olur hele bi araç gelsin fiyatlar bi belli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallabimesaj -- 28 Şubat 2007; 19:39:14 >

• Sonuçta güzel olmuş iç konsolu çok hoşuma gitti vede diyanıda fena
  •  NEW SUPERB
  • FARLARIN BAKIŞLARI BMW MODELLERİNİ ÇOK ANDIRIYOR BEN BU ARACIN NEDEN BUKADAR AZ ALICISI VAR ANLAMIYORUM LÜKS SEGMENT SINIFINDA BİR ARAÇ VE ORTA SEGMENT MODELLER İLE AYNI PARA 40-45.000 YTL 2.EL DİZEL TRİPTONİK ELEGANCE RAHAT ALABİLİYORSUNUZ...
    SKODA YERİNE BU ARAÇTA BİR FORD YADA RENO VS.. ARMASI OLSA İDİ BU ARAÇ ŞU ANKİ YERİNİN ÇOK ÇOK ÜZTÜNDE OLURDU....

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

NEW SUPERB

NEW SUPERB

NEW SUPERB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 28 Şubat 2007; 20:34:21 >

• Keşke biraz daha özgün bir tasarım asahip olsaymış.Önceki kasa passatın gölgesinde kaldı.Bu da maşallah arka 3serisi önden bakınca 5 serisi.Jantlar bile aynı şu 5 kollu olan.Ben bu tür tasarımları hiçbir zaman sevemedim.Araba dediğin kendine özgü olacak.
  • fotoşop un kralı
    quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

bu resim fabrikadakinden farklı bence fabrikadaki daha süper ve bence öyle olcak 5 serisi gibi olmuş dizeli şuanki parayla 60 65 olsa çok tutulur bence. aslında şimdiki bile 58 e 1.9tdi son derece iyi fiyatı.
    quote:

Orjinalden alıntı: sallabimesaj

bir tane de benden

NEW SUPERB

• Bidakka Bidakka bu superb olamaz cunku hatchback...

NEW SUPERB
  • Liftback galiba.Hem sedan hemde liftback versiyonu olacak galiba.Mondeo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 28 Şubat 2007; 22:11:40 >
  • peki octavia hachback mi,sedan mı ? aynı tasarım

böyle yapılıyor çünkü bagaj yüklemeleri ve bagaj alanı konusunda avantaj sağlıyor bu tasarım
  • bana sanki süperb bu gibi geldi diğer resimler sanki octavia gibi çünkü 4800mm uzunluğunda bir liftback olacağını sanmıyorum süperb sedan karosere sahip zaten sedan olur...

quote:

Orjinalden alıntı: berktas

NEW SUPERB

NEW SUPERB

• octavia ne hatchback ne sedan octavia liftback sınıfına giriyor laguna gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

peki octavia hachback mi,sedan mı ? aynı tasarım

böyle yapılıyor çünkü bagaj yüklemeleri ve bagaj alanı konusunda avantaj sağlıyor bu tasarım

• madem üretiliyor neden 2008 mart..... skodada sır gibi saklıyor araçlarını..
  • evet doğrusun

çok iyi yapmışlar bence,bmw çizgileri de var skoda nın kendi çizgileride...

tam ağır abi olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

octavia ne hatchback ne sedan octavia liftback sınıfına giriyor laguna gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

peki octavia hachback mi,sedan mı ? aynı tasarım

• eğer bu araç 2008'de piyasaya çıkacaksa

hocam bu siyah otomobiller sakın ha çin skoda sı olmasın
  •  NEW SUPERB

Bu kasa gerçekten güzel olmuş.. Bana tek eksiği; sanki ön farların altında gereksiz bir boşluk var gibi. Ve büyük yuvarlak sis farlarını bu kasaya pek yakıştıramadım.

Aklıma takılan bir başka soru var, eğer üstteki araç yeni superb olarak tanıtıldıysa bir fuarda; alttaki fotodaki hangi model oluyor? Ya da arkadaşların dediği gibi; eğer biri liftback, diğeri sedan modeli ise; aynı modelin iki farklı versiyonunda aracın ön konsolun, farların, sislerin ve çizgilerin farklı olması muhtemel mi?? Çünkü alttak, fotoğrafta; ön farlar farklı yapıda, amlemin bulunduğu konsol farklı yapıda ve alttaki aracın yan bölümünde üstteki fotoğrafta bulunmayan ve ön çamurluktan arka çamurluğa uzanan bir çıta var. Gerçek olan hangisi???
     NEW SUPERB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 1 Mart 2007; 1:32:45 >

• süperb gerçekten süper bi araba...
    eski kasasıda öyleydi yeni kasasıda eminim bir o kadar sevilecektir.
    skoda hakkında ön yargılarınızı silmek için yapmanız gereken çok basit... gider bir octavia test sürüşü yaparsınız.
    bir araç bu kadar keyif verebilir dersiniz...ama öylesine gelişi güzel yorum yapmak daha basitse siz bilirsiniz tabiki.

benim bildiğim kadarıyla skodanın fabrikası çek. cum. de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

süperb gerçekten süper bi araba...
    eski kasasıda öyleydi yeni kasasıda eminim bir o kadar sevilecektir.
    skoda hakkında ön yargılarınızı silmek için yapmanız gereken çok basit... gider bir octavia test sürüşü yaparsınız.
    bir araç bu kadar keyif verebilir dersiniz...ama öylesine gelişi güzel yorum yapmak daha basitse siz bilirsiniz tabiki.

benim bildiğim kadarıyla skodanın fabrikası çek. cum. de.

Ciddi anlamda ve çok olumsuz önyargılarınız var ise Superb deneme sürüşü yaparsınız... Hemen silinir herhalde

• bence fabrikada ki fotolar harika müthiş görünüyor
  • SUPERB MOTOR SEÇENEKLERİ 1.4 170 HP 1.6 125HP TDI 2.0 140 HP 2.0 174 HP 2.0 TFSI 1.8 150 TFSI OLARAK GELEÇEK

NEW SUPERB
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.