Bildirim
NEW SUPERB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YENİ
-
2008 MART
1.4 170 HP
-
yuha bmw 3 serisine benzemiş helal -
Dışı tam gözükmüyor ama iç ön konsolu çok güzel olmuş -
net fotolar yokmu? -
VAR BEKLEYİN -
Bu fotograflar zannedıyorum Fabrıkada çalışanlar tarafından çekilmiş. Üretim bandındaki hali yani konsept falan değil direk karşımıza çıkacak olan superb bu.
Yanlız arkadan çekilende farlar çok hoşuma gitti bmw yi andırıyor ayrıca alt tampon mumlu duruyor oda gövde rengi olacağa benziyor. Bu aracın simsiyahı olursa of yemede yanında yat hesabı.
2008 Mart uzun bı sure bence 2008 model olarak gelebılır kanımca.
Dostum resımlerı nerden buldun yoksa kendinmi çektin bunuda soylesen tam super olacak kanımca .
Sevgiler -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berktas -- 28 Şubat 2007; 15:20:57 > -
bir tane de benden
-
fabrikadan gizli çekilmiş
-
bu ne yaw bmw 5 serisini taklit etmiş resmen -
0
-
0
-
ÇOK HOŞ BİŞEY ÇIKMIŞ ORTAYA.O FOTOLARI YA ÇEKENİ POSTALAMIŞLARDIR YADA TOPTAN KIYIM YAPMIŞLARDIR. -
tek kelime ile muhteşem -
marta fuarda sergilenebilir -
çok güzel araba çıkmış ortaya
her ne kadar kıyısından köşesinden görsek de yinede doğru düzgün bir arabaya benziyor -
aracın yeni yüzü gercekten cok hos olmus. -
new superb superb omus
Benzer içerikler
- toyota auris 1.33 life kronik sorunları
- hyundai elantra paket sıralaması
- toyota hibrit batarya fiyatı 2024
- nissan primera 1.6
- kia sportage paket sıralaması
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- byd han 2025
- togg satış rakamları
- golf 7.5 hangi yıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X