Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanay54

Senin cevabın sonrası steamden satın aldım ama extra bir şey yapmak, amazondan hesap filan açmak gerekiyor mu? Yoksa Beta tarihi gelince steamde direk kütüphaneye eklenecek mi acaba?

Buradan takip ediyorum +20 bir community oluşursa dahil olabilirim.

Şuan kütüphanemde gözüküyor benim beta tarihi yaklaştığında indirmeye açılacaktır hesap konusuna gelirsek geçen sene betada sanırım amazon hesabı ile giriş yapmıştım hatırlamıyorum.

• Arkadaşlar oyunu almayı veya betada test etmeyi düşünen arkadaşlar için bir discord sunucusu kurdum (+20) olmak kaydıyla gelmek isteyen herkesi bekleriz,eğer oyunu yeterli sayıda kişi alırsa company kuracağız.

https://discord.com/invite/fJYndPYbEq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 13 Temmuz 2021; 15:18:0 >
  • Bu sorunun cevabını bende bekliyorum, bilen aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum, bilen aydınlatırsa sevinirim.

herkes daha iyi durumda diyor fakat 20 sinde betada göreceğiz hep birlikte  

• Bekliyoruz bakalım  

• Şuana kadar hiç oynamadım. 20 Temmuz'da deneyeceğim. Takipteyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Bekliyoruz bakalım  

ooooooooooooooooooooooooooo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

ooooooooooooooooooooooooooo

Alıntıları Göster

Hocam akıyor muyuz  

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hocam akıyor muyuz  

Alıntıları Göster

hocam ben oynadım da pek sarmadı ya. 3 skill var aynı seyleri atıp duruyorsun. görevler de birbirinin kopyası hep. bi denerim tekrar bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Temmuz 2021; 23:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

P2w mi gerçekten? Pek umutlanmayalım o zaman  

• quote:

Bu mesaj silindi.

bu attığınız video tarihi 13 mayıs exp booster satılacaktı oyunda o yüzden insanlar tepki gösterdi firma bu karardan döndü şuanda oyunda hiç bir booster vs. tarzı eşya olmayacak sadece kozmetik olacak.

• Beta Başlangıç: 20 Temmuz Salı 19:30 (TSİ)

Beta Bitiş: 3 Ağustos Salı 9:59 (TSİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 15 Temmuz 2021; 11:3:26 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt

Beta herkese açık mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Sonradan gelecek demediler 2022 ye kadar kadar bu planlarımızı erteledik dediler sonrasında ne olacağı belli değil zaten herkesin isyan ettiği konu oyunun çıkışında bu tarz şeylerin olmamasıydı wowda mesela level boost satılıyor kimsenin itiraz ettiği yok.Ayrıca battle pass'de tamamen kozmetik olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Beta herkese açık mı ?

Ön sipariş veren herkese açık onun dışında davetiye için kayıt olmanız gerekiyor yani şans.

new world
    Tester Sign Up | New World
    https://www.newworld.com/en-us/tester-sign-up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 15 Temmuz 2021; 13:14:31 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Hocam oyun Steam'de 109 TL yani 13 $ şuan dünyada en ucuz satılan 2.ülkeyiz diyelim en kötü dediğiniz senaryo gerçekleşti ve oyuna 2022 de p2w öğeler eklendi bizde bırakırız. 6-7 ay keyifli bir mmo deneyimi için bile alınır wow'un 1 aylık game time parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 15 Temmuz 2021; 15:44:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.