Şimdi Ara

new york orlando arası uçuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 ünde amerikaya gidiyorum kısmetse 5 gün ny ta 5 gün orlandoda kalıcam yalnız kafama takılan bişi oldu bilen varsa çok makbule geçecek

internet üzerinden ny tan orlandoya bilet aldım ve sonradan farkettim bilette no luggage yazıyo yani şimdi ben hiçbir valiz alamaz mıyım yanıma

bileti aldıktan sonra bu bilgi geldi

bilen var mı acaba

• Bileti hangi havayollarıyla aldınız bunun bilgisini paylaşır mısınız ? Bagaj alırsınız extra charge ödersiniz. Ben yine de sizin için kontrol edeyim. ? Mesajımı alıntılayarak cevap veriniz lütfen.
  • extra charge hardcore yalnız
  • byob kullanıcısına yanıt
    +1.Çantaya sığıdırabilirseniz iyi olur.bir de çok saçma bagajsız uçak mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 27 Kasım 2014; 17:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

+1.Çantaya sığıdırabilirseniz iyi olur.

valla 3 kat çamaşır 2 kat pantolon giysin, ceplerine çorap sıkıştırsın yine de vermesin o parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

arkadaşlar 4 ünde amerikaya gidiyorum kısmetse 5 gün ny ta 5 gün orlandoda kalıcam yalnız kafama takılan bişi oldu bilen varsa çok makbule geçecek

internet üzerinden ny tan orlandoya bilet aldım ve sonradan farkettim bilette no luggage yazıyo yani şimdi ben hiçbir valiz alamaz mıyım yanıma

bileti aldıktan sonra bu bilgi geldi

bilen var mı acaba

carry on olursa sorun yok, koyarsin ucagin icine, bavulsa $50 civasi bayildin demektir,,, amerikadaki butun hava yollari bavula ucret alir (united-AA-southwest-Delta vs) sadece bu havayollarina ait kredi kartin varsa bavul parasi odemezsin...
  • evet arkkadaşlar ne siz sorun ne ben söyliyim

eşimle istanbuldan ny ye uçtuk sadece el bagajı ile ny de 2 büyük bavul o ikide ben 4 bavul alışverişle ny den orlandoya uçtuk

orlandoya giderken valiz başı 30 euro ödedik aynı şekilde orlandodan ny ye geri uçtuk yine 30 euro bavul başı ciddi para gitti valizlere

yalnız ny neymiş öle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 26 Aralık 2014; 15:23:49 >

• duolckrad D kullanıcısına yanıt
    hocam daha çok foto atar mısınız harika ya gerçekten foto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

hocam daha çok foto atar mısınız harika ya gerçekten foto.

tabiiki

new york orlando arası uçuş new york orlando arası uçuş new york orlando arası uçuş new york orlando arası uçuş

buz pateni olan resim kaldığımız otelin penceresinden cekildi orası bryant park muhteşem bir yer

en çok dikkatimizi çeken şey 8 gün kaldık her gece yatarken cnn i izledik (meraklıyımdır da biraz) bir bile gün obamayı görmedik tvde sonra tr ile kıyasladık güldük geçtik adamlar boşuna dev olmamış dedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 3 Ocak 2015; 9:30:36 >

• duolckrad D kullanıcısına yanıt
    Gerçekten harika hocam ya akşam akşam yine triplendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.