Şimdi Ara

New York Oyun Ödülleri'nde 2020'nin en iyi oyunu Hades seçildi; The Last of Us Part 2 ödül alamadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Bu gay, lezbiyen, trans düşmanları yüzünden medeniyetimiz zarar görüyor. Bilim yapamıyoruz. Pislik yobazlar. Modernlik düşmanları.

Alıntıları Göster

Bak simdi guzel konusstun, imzaaa.   

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    oyun aşırı zevkli ve sürekleyici , super giant games'in oyunlarını hiç oynamadığın belli. Hades'in müzikte diğer oyunları ezip geçmesi çok normal. Oynanış ve hikaye açısından da çok zevkli ve sürekli oynasanız bile sıkılmayacağınız bir oyun.Çocuk oyunu diyen kişiler tahminen liseli bebeler olur hayatında oyun diye wolfteam , zula oynamış tipler.

• Kardeş herkes kendi oynadığı ve beğendiği oyunu bu en iyisi der çok zevk aldım der bu normal. Zevkleri ve renkleri tartışmayacağım sizinle şimdi oturup. Bu "en iyi oyun"ise ben almayayım, siz devam edin. Bilmemkinim oyununu da oynamamak eksiklikmiş onu bilmiyordum bak.

1982 yılında oyun oynuyordum ben merak ediyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 31 Ocak 2021; 2:12:44 >
  • Olması gereken buydu hak edenler ödüllerini almışlar, bir hikaye anlatan oyunda grafiğin bir önemi yoktur eğer öyle olsaydı Crysis bütün ödülleri toplardı. Bundan sonra bu ödül törenini kıstas olarak alacağım. Ayrıca sabah akşam bu oyunu öven tipler bu oyun PS özel oyun olmasaydı bence bu kadar övüp durmazlardı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.