|
Bildirim
keşke bu yıla özel “yılın en kötü hikayesi” diye bi kategori oluşturup lou2 yi seçseymişler.
|
Last of Us Part 2'i sevdiğimden değil hatta verilen ödüller de bence gayet yerinde ama işin içinde bir bit yeniği var gibi. Sırf medyada konuşulsun diye Last of Us Part 2'e ödül vermemişte olabilirler. |
Sony fanboyların kalbı kırıldı. Üzüldü be çocuklar. Yapılır mı onlara bu?
![]() |
oyun aşırı zevkli ve sürekleyici , super giant games'in oyunlarını hiç oynamadığın belli. Hades'in müzikte diğer oyunları ezip geçmesi çok normal. Oynanış ve hikaye açısından da çok zevkli ve sürekli oynasanız bile sıkılmayacağınız bir oyun.Çocuk oyunu diyen kişiler tahminen liseli bebeler olur hayatında oyun diye wolfteam , zula oynamış tipler.
|
Yılın en iyi oyunu Hades? O Hades bu Hades mi? Allah akıl fikir versin. |
He he 300 tane aldı boru gibi dizdi odülü ama 1 tane kacırdi oturup aglayacak herkes nasil olur ühhüü hüüü..? iyice cozuttunuz artik satasacam diye. |
Videoya bakma saatlerce oynadım ve bir sürü arkadaşım da oynadı ve uzun zaman sonra bir oyundan zevk aldık. Tamamıyla hak ederek alınmış bir ödül.
|
Last of Us Part 2'i sevdiğimden değil hatta verilen ödüller de bence gayet yerinde ama işin içinde bir bit yeniği var gibi. Sırf medyada konuşulsun diye Last of Us Part 2'e ödül vermemişte olabilirler. |
|
|
en iyi çocuk oyunu mu? |
Yılın en iyi oyunu Hades? O Hades bu Hades mi? Allah akıl fikir versin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun zaman öldürmelik gayet güzele benziyor da konsollarda yok |
Ödüllere çok güvenemiyorum. Çoğu para ile alınıyor. Emmy için de benzer iddialar var misal. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen öyle diyorsan kardeş. Oynamadığım oyuna yorum yapmayayım da en iyi oyun biraz iddialı gibi geldi o kadar. |
|
He he 300 tane aldı boru gibi dizdi odülü ama 1 tane kacırdi oturup aglayacak herkes nasil olur ühhüü hüüü..? iyice cozuttunuz artik satasacam diye. |
Ödül konusunda da sayfalarca ağlamalarını izledim çok hoştu |
400 tane almak varken neden 300 ühühü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu gay, lezbiyen, trans düşmanları yüzünden medeniyetimiz zarar görüyor. Bilim yapamıyoruz. Pislik yobazlar. Modernlik düşmanları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |