Bildirim
NewEGG alışveriş hakkında ( SaleFashion gibi aracılarla )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
konu üzerinden baya bir zaman geçmiş, ben de merak ettim hortlatalım konuyu;
bende nette gezerken gözüme takıldı bellek ve ssd fiyatları gayet iyi sipariş vericem fazla bilgim yok veremiyorum, illa paypal ile ödeme yapılacak zannedersem benimde paypal hesabım yok konuya hakim arkadaşlarlar varsa bu hortlamış topikte yardımlarını esirgemesinler -
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35
konu üzerinden baya bir zaman geçmiş, ben de merak ettim hortlatalım konuyu;
bende nette gezerken gözüme takıldı bellek ve ssd fiyatları gayet iyi sipariş vericem fazla bilgim yok veremiyorum, illa paypal ile ödeme yapılacak zannedersem benimde paypal hesabım yok konuya hakim arkadaşlarlar varsa bu hortlamış topikte yardımlarını esirgemesinler
Bende yeniden hortlatayım. Newegg çok cins güvenlik önlemlerine sahip bir site, abd'ye bir arkadaş tatile gitti abisinin yanına, abisinin adresine bir kaç pc bileşeni alayıp göndereyim dedim, önce kredi kartını onayladı ardından adresler tutmuyor diye iptal etti, kısacası tr paypal ve kredi kartıyla zor dostum zor. -
vallaha 2 ucu .. değnek, almaya kalksan 1 türlü türkiyeden alsan kazık yersin hesabı yani piyasada kimin sözü geçerse onun borusu ötüyor; gönül rahatlığı ile ne istediğim ssd yi alabiliyorum ne de istedim bellekleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X