Şimdi Ara

NewEGG alışveriş hakkında ( SaleFashion gibi aracılarla )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NewEGG.com konusunda herhangibir sıkıntım yok ancak türkiyeye gönderim yapmadıklarını biliyorum ve SaleFashion diye bir site gördüm ve yeni sistemimi toplamak istiyorum. Sizce newegg alışveriş için nasıl bir yol izlemeliyim.

Teşekkürler

• konu üzerinden baya bir zaman geçmiş, ben de merak ettim hortlatalım konuyu;
    bende nette gezerken gözüme takıldı bellek ve ssd fiyatları gayet iyi sipariş vericem fazla bilgim yok veremiyorum, illa paypal ile ödeme yapılacak zannedersem benimde paypal hesabım yok konuya hakim arkadaşlarlar varsa bu hortlamış topikte yardımlarını esirgemesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

konu üzerinden baya bir zaman geçmiş, ben de merak ettim hortlatalım konuyu;
    bende nette gezerken gözüme takıldı bellek ve ssd fiyatları gayet iyi sipariş vericem fazla bilgim yok veremiyorum, illa paypal ile ödeme yapılacak zannedersem benimde paypal hesabım yok konuya hakim arkadaşlarlar varsa bu hortlamış topikte yardımlarını esirgemesinler

Bende yeniden hortlatayım. Newegg çok cins güvenlik önlemlerine sahip bir site, abd'ye bir arkadaş tatile gitti abisinin yanına, abisinin adresine bir kaç pc bileşeni alayıp göndereyim dedim, önce kredi kartını onayladı ardından adresler tutmuyor diye iptal etti, kısacası tr paypal ve kredi kartıyla zor dostum zor.
  • vallaha 2 ucu .. değnek, almaya kalksan 1 türlü türkiyeden alsan kazık yersin hesabı yani piyasada kimin sözü geçerse onun borusu ötüyor; gönül rahatlığı ile ne istediğim ssd yi alabiliyorum ne de istedim bellekleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Alibaba alışveriş hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.