Şimdi Ara

Newegg.com [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
50
Favori
71.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Newegg'ten 8400TL kadar ödeme yaparak monitör aldım monitör kısa sürede elime ulaştı ve ne göreyim boydan boya panelin ortasında pixeller bozulmuş gök kuşağı olmuş, kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Sonra iade talebi oluşturdum UPS kargo ile gönderimini yaptım gene kısa sürede kuruşuna kadar geri ödemesini yaptılar. Güvenilirliği yaşayarak test etmiş oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

Newegg'ten 8400TL kadar ödeme yaparak monitör aldım monitör kısa sürede elime ulaştı ve ne göreyim boydan boya panelin ortasında pixeller bozulmuş gök kuşağı olmuş, kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Sonra iade talebi oluşturdum UPS kargo ile gönderimini yaptım gene kısa sürede kuruşuna kadar geri ödemesini yaptılar. Güvenilirliği yaşayarak test etmiş oldum :)
    8.400 TL mi, gümrüğe takılmadı mı hocam direk adresine geldi yani?
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    www.newegg.com
    LG UltraGear 34GK950G-B Black 34" 5ms (GTG at Faster), 1ms MBR Widescreen 21:9 UltraWide QHD 120 Hz (OC) 4-Side Borderless IPS Curved LED Gaming Monitor w/ NVIDIA G-Sync - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/lg-34gk950g-b-34-wqhd/p/N82E16824025923?Description=gk950&cm_re=gk950-_-24-025-923-_-Product

Monitör bu, direk geldi adresime arayan soran olmadı, 5-10 gün civarı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefrak -- 25 Ağustos 2019; 13:31:12 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ben tv box aldım amazondan bunda otv trt bandrol vs. Bir sürü şey var 1 kuruş ödemedim ekstra

Amazon dan ne isterseniz isteyin gümrük sizden para istemez parayı amazon ödüyor isterse 1 tllik ürüne 1000 tl zirt vergisi çıksın yine amazon ödüyor zaten alırken amazonla öyle anlaşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mefrak kullanıcısına yanıt
    www.newegg.com
    Acer Predator Triton 900 PT917-71-71C5 17.3" 4K/UHD IPS Intel Core i7 9th Gen 9750H (2.60 GHz) NVIDIA GeForce RTX 2080 32 GB Memory 1 TB SSD Windows 10 Home 64-bit Gaming Laptop - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/abyssal-black-acer-predator-triton-900-pt917-71-71c5-gaming-entertainment/p/N82E16834316798?Item=N82E16834316798

Bende bu laptopu almayı düşünüyorumda acaba herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?

Daha önce ben işlemci aldım, arkadaşım için ram, monitör, ssd aldık sorun yaşamadık hiç. Yani sıkıntı olacağını zannetmiyorum hatalı gelirse ücretin tamamının iadesini alırsın, hatasız isteğe bağlı değişimlerde de yüzde 100 iade olmuyor sanırım okursun oraları siteden.
    Ama bana kalırsa o paraya o laptop alınmaz çok iyi masaüstü pc, çok iyi monitör ve ekipman alırsın :)
    Hocam o laptop gerçekten özel bir laptop hem tasarım hem ekran özellikleri açısından. Gerçi fiyatının 20k seviyelerine inmesini bekleyeceğim o parayı vermem ama o kadar para verip rezil olmak da istemiyorum. Yani ekstra bir şey yapmadan kapıma kadar gelir mi gelmez mi kısmından emin olamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yani benim başıma sorunlu ürün gelmesi dışında, ürünün geç gelmesi veya hiç gelmemesi gibi bir durum gelmedi. En fazla gümrüğe girdikten sonra bazen kargo şirketi senden TC ürün bilgisi istiyor onun da bir sıkıntısını görmedim.
    Asıl merak ettiğim ilave gümrük vergisi ödeyip ödemeyeceğim çünkü sanırım newegg sadece kdv yi hesaplayıp tahsilliyor.

Her şeyi alıyorlar sayfada görünenden fazla para ödüyorsun son ödeme sayfasına kadar ilerle fiyat artıyor kontrol edebilirsin cebinden ne kadar çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefrak -- 25 Ağustos 2019; 19:3:23 >
    Tamam hocam onu gösteriyor vat inclusive price diye ama hesapladım tam kdv oranı kadar ekliyor gümrük vs masrafı diye bir şey yok 350 TL de shipping için ekliyor o kadar.

Senin gösterdiğin laptop ile alakalı bir durum sadece 60TL ekliyor son sayfada EST.Duty olarak. Benim linklediğim monitörde mesela 600TL falan ekliyor. Gene de sorun olacağını düşünmüyorum daha 2 ay oldu ssd aldım 1500tl civarı.
    Valla bilemedim ya fiyat da yüksek korkuyorum bi sıkıntı çıkar diye üstüne bir sürü masraf daha gelir falan diye... Laptop veya benzeri fiyatlarda alışveriş yapan başka arkadaşlar var mı onların görüşleri nedir?

• Merhaba ben newegg'den sistemim için psu almayı düşünüyorum. 10 yıl garantisi var sormak istediğim cihaz arızalanırsa nasıl geri yolluyoruz ve birde gümrükte takılma sorunu olur mu?
  • Newegg'den 10 gün önce ekran kartı siparişi vermiştim ama ipta oldu fakat kredi kartımda hala provizyon kısmında gözüküyor. Bankamı aradım aldığınız firmayla görüşün dediler fakat amazondaki gibi canlı chat gibi birşey bulamadım.
    Bu işlemi nerden nasıl halledebilirim bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knighttt

Newegg'den 10 gün önce ekran kartı siparişi vermiştim ama ipta oldu fakat kredi kartımda hala provizyon kısmında gözüküyor. Bankamı aradım aldığınız firmayla görüşün dediler fakat amazondaki gibi canlı chat gibi birşey bulamadım.
    Bu işlemi nerden nasıl halledebilirim bilen var mıdır?
    help.newegg.com
    Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more - Newegg.com
    https://help.newegg.com

CHAT WITH US>PAYMENT>Failed Order

• Newegg'den güç kaynağı almayı düşünüyorum ilerde arıza vs. gibi bir durum söz konusu olunca nasıl bir yol izlemem gerekir garantiye yollamak için?
  • Beyler bir süredir takipteyim, bu ürünü almayı düşünüyorum. Birkaç sorum var. Blackfridayda tahmini ne kadar düşer, indirim kodu kuponu nerden bulabilirim? 2. Neweggin kendi sattığı msi'larda uluslararası garanti olduğunu söyleyenler var. Bu ne kadar doğru? Bu fiyata daha iyi önerisi olan varsada açığım(sadece dizüstü) Newegg.com [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran Timurlenk -- 3 Ekim 2019; 22:58:28 >

• Sahibkıran Timurlenk kullanıcısına yanıt
    Aynı soruların cevabını bende beklemekteyim. Ayrıca ayrıca klavye takımını değiştirmek gerekiyormu diye birde ben soru ekleyeyim 😊

• klavye Türkçe gelmez zaten bilgine
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.