Şimdi Ara

Newegg.com [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
50
Favori
71.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

burdan vergiyi ödeyip ürün aldığımızda, kargo TR giriş yaptığında, gümrükte ekstra bir bedel yansıtırlar mı ?
    hayır
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Ak Kurt kullanıcısına yanıt
    yorumlar kötüyse dikkate al bence
    Yorumlar pek gerçeği yansıtmıyor hocam...bir defasında Ali express ten Logitech fare almıştım . Mağaza puanı yüzde 99 du ve on binlerce kişi puanlamıştı fakat ürün sahteydi ve ayakları dahi takılmamıştı. Bu iş biraz kısmet işi...bu üründe de sorun çıkma ihtimali yüksek ama risk almadan da bişey elde edilmiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ak Kurt kullanıcısına yanıt
    karar senin para senin biz olabilecekleri söyledik belki de sorun olmaz
    İnşaallah çıkmaz ben de uğraşmak zorunda kalmam hocam...teşekkürler...

• Arkadaşlar Newegg'den Ram sipariş ettim. Gümrük bedeli içindeydi tabi.
    Bugün ülkeye giriş yaptı ve telefonuma UPS'ten mesaj geldi. Linke tıkladım "yetki belgesi doldurun ve bize email ile gönderin" yazıyodu. Neyse gönderdim ve otomatik bir mail aldım;

"Değerli müşterimiz ,
    Talimatınız ve evraklarınız tarafımıza ulaşmış olup işleme alınmıştır.
    Gümrük işlemleri yaklaşık 2-3 iş günü sürebilmektedir.
    Oluşacak masrafla ilgili gümrük müşavirimiz tarafından size bilgi verilecektir.
    İlave bir işlem veya evrağa gerek duyuluğunda sizlerle tekrar iletişme geçilecektir ."

Forumdaki arkadaşlar rahat olun Hepsiburada'dan alır gibi evinize gelecek yazıyordu ama daha şimdiden printer, scanner, yetki belgesi vs uğraşmaya başladım.
    Bu süreç ile ilgili bilgisi olan var mı başına gelen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucker -- 7 Aralık 2019; 14:6:52 >
  • Crash_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum benim başıma geldi şimdi. Ben'de Ram aldım ülkeye giriş yaptı. UPS daha beni aramadı ama telefona gelen mesajdan sonra yetki belgesini hemen gönderdim. Sonra süreciniz nasıl işledi? Extra bir ücret veya form vs uğraştınız mı?
  • cucker kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Herhangi bir sorun olmuyor. Neweggin fatura detayında aldıkları vergi gözüküyor. Bir iki iş gününe gümrükten çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucker

Hocam aynı durum benim başıma geldi şimdi. Ben'de Ram aldım ülkeye giriş yaptı. UPS daha beni aramadı ama telefona gelen mesajdan sonra yetki belgesini hemen gönderdim. Sonra süreciniz nasıl işledi? Extra bir ücret veya form vs uğraştınız mı?
    bende 1200 tl ye ram aldım fakat yetki belgesi istememişti sonrasında direkt ups eve getirdi forum gönderdiyse onu doldurup belirtilen e postayla yolluyorsun bu kadar ek para falan yok
  • Yakın zamanda neweggden msi gl65 9sc laptopu almayı düşünüyorum sizce bir sorun yaşar mıyım ve öğrenciyim ekstra anlık ücreti karışlayamayabilirim. ( satıcı newegg)

• Arkadaşlar bende bu siteden nvidia özel seri 2070 super founders edition alacağım.
    Ürünü sepetime ekledim.Burada bahsedilen VAT, türkiye gümrük vergisini kapsıyor mu? Yoksa bu tutar üzeirnden tekrar gümrük vergisi kapıda ptt alacak mı? Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Newegg.com [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

Arkadaşlar bende bu siteden nvidia özel seri 2070 super founders edition alacağım.
    Ürünü sepetime ekledim.Burada bahsedilen VAT, türkiye gümrük vergisini kapsıyor mu? Yoksa bu tutar üzeirnden tekrar gümrük vergisi kapıda ptt alacak mı? Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Oradaki tüm sayıları toplayacaksın, 4.616 TL ödeyeceksin yani gümrük ve kargo orada gözüken fiyata dahil değil aşağıda 2 satırda yazmışlar zaten. 2070 Super için 5000 tl'ye yakın para çok bence başka bir model bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Oradaki tüm sayıları toplayacaksın, 4.616 TL ödeyeceksin yani gümrük ve kargo orada gözüken fiyata dahil değil aşağıda 2 satırda yazmışlar zaten. 2070 Super için 5000 tl'ye yakın para çok bence başka bir model bakın.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Founders edition olduğu için düşünüyorum. Bakalım amerikadan iste tarzı websitelerine de bakacağım. Ucuza ayarlayabilirsem alacağım.
  • cucker kullanıcısına yanıt
    Edit: Tarihe dikkat etmemişim.
    Bende işlemci denk gelirse deneyeceğim.
    Ücret talep ettiler mi sizden? Son durum ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 28 Ocak 2020; 19:31:44 >
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    satıcının Newegg olmasına dikkat et vergide fiyata dahil olur diğer satıcılar vergiyi dahil etmez gümrükle uğraşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Ocak 2020; 20:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

satıcının Newegg olmasına dikkat et vergide fiyata dahil olur diğer satıcılar vergiyi dahil etmez gümrükle uğraşırsın
    Sepet sırasında Tax bölümü zaten gümrük vergisini ifade etmiyor mu? Bilidiğim kadarıyla newegg tüm satıcılarında artık tax hesaplıyor sepette.
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    valla orasını bilmem ben newegg olmayandan almam iyi biliyorsan al bilmiyorsan araştır derim
  • Alihnn A kullanıcısına yanıt
    aldınız mı ? ben de msi leptop alacağım kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfmd kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam indirimi bitmişti laptopun.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.