< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Newegg.com [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
3D Secure dolar ile yapılan alışverilerde dahil değildir belki hiçbir fikrim yok açıkçası o konuda. Eğer TL ile alma şansın varsa birde onla deneyebilirsin. -
Evet yüksek ihtimal öyle oluyor ama doları tlye çevirip almak da biraz riskli yine olmazsa kayıp olacak veya 3D Secure özelliğini devre dışı bırakmam lazım kartın. Siz aldığınızda kullanmış mıydınız 3D Secure -
Kullanmıştım galiba tam hatırlamıyorum en son geçen sene alışveriş yaptım. -
adblock ve türevlerini kapatın. Bazen engelliyor. 3d siz olmuyor bildiğim kadarı ile yurtdışından. Bende almıştım newegg üzerinden 3d ödeme ile. Sorun yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: gencagaer
banka ile az önce görüştüm işlemi gördü ama 3d secure ile olması gerektiğini söyledi bana payment kısmından sonra 3d secure sayfası falan gelmiyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Eylül 2020; 2:45:37 > -
teşekkürler öyle deneyeyim bugün. -
Merhaba arkadaşlar,
Bir laptop arayışındayım ve malüm ülkemizde fiyatlar döviz kurlarının yerinde durmamasıyla epey yükseldi.
Yukarıda ki resimde almayı düşündüğümüz ürünün buradaki fiyatı vede Newegg karşılaştırması mevcut.Yurt dışını tercih etme sebebim 5000 lira kadar çok fark olması.
Bir kaç sorum olacak çünkü çok para ödeyeceğiz.Amerika'daki sitede fiyatı ₺17,184 vergiler vs eklendiğinde ₺20,277
Ben toplam ederi ödediğimde,ülkemizde başka sürprizle karşılaşır mıyım.Yani extra para ödemesi çıkarmı ? Çünkü £1500 üzeri olursa gümrükte sorun çıkabileceği ve ek vergi olacağı söyleniyor vede gümrük komisyoncusu falan bulmak gerekiyormuş.Aksi taktirde ürün alınamaz deniliyor.
Kısacası alışveriş yaptığımız sitede ödediğimiz ek vergi vs den sonra para ödemiyeceğimi düşünüyordum.Tam olarak kafam karışık açıkcası.Bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Ekim 2020; 1:11:32 >
-
o kadar yüksek meblağ da ürün almadığım için net bilgim yok ama evet 1500 euro yu geçince ek belgeler istendiğini okumuştum amazon konusunda fakat baya oldu unuttum şimdi neler isteniyordu istersen alt konuya da yaz belki alan görüp bilgi verir.
https://forum.donanimhaber.com/tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-efsane-konu--99980530-13023
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ekim 2020; 1:13:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172o kadar yüksek meblağ da ürün almadığım için net bilgim yok ama evet 1500 euro yu geçince ek belgeler istendiğini okumuştum amazon konusunda fakat baya oldu unuttum şimdi neler isteniyordu istersen alt konuya da yaz belki alan görüp bilgi verir.
https://forum.donanimhaber.com/tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-efsane-konu--99980530-13023
Cevabınız için teşekkür ederim.
Yüksek bir eder olduğu için açıkcası bende tereddüt ediyorum.Bu ederin üzerine yok gümrüktü ve komisyoncuya para ödemekti yok extra vergi vs ödemeydi ile uğraşmaya kalkarsak cazibesi kalmıyor o zaman oradan almanın.
-
rica ederim yanlışım yoksa mali müşavir tutmak gerekiyor demişti konuda yazan ama net hatırlamıyorum şuan zaten baya vergi çıkarda diğer olayı unuttum. artı garanti olayı da yok biliyorum şayet aldığın markanın global garantisi yoksa
-
bu siteden laptop almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz hala, neye dikkat etmeliyim?
-
Son zamanlarda buradan alış veriş yapan oldu mu acaba??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda sipariş oluşturan oldu mu? newegg üzerinden.
Msi modellerinden birini almayı düşünüyorum
-
Bu siteden alışveriş yapanlar hangi banka ve banka kartıyla mı yoksa kredi kartıyla mı alışveriş yaptığı konusunda bilgilendirebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iş bank sanal kart ile yapmıştım (kredi kartı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mart 2021; 3:8:33 > -
Merhaba. Newegg sitesinden telefon aldığımız zaman gümrük vergisi dışında başka bir vergi ödeyecek miyiz yoksa mew egge ödediğimiz vergi parasının içerisine hepsi dahil mi?
-
yapı krediyle bu sıteden alışveriş yapanlar alışveriş sonrası bankanın sizden fazla çektiği tutarı telefonla arayarak kur farkı itirazı başvurusunda bulunun . 1 gun ıcınde fazla çektikleri tutarı iade ediyorlar. 2 kere aynı şekilde fazla çekilen tutarı iade aldım
-
Yurt dışı alışveriş sitelerinden telefon almak yasak gümrükten geri döner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Mart 2021; 3:0:39 > -
anladım teşekkür ederim
-
Arkadaşlar Newegg sitesinden adres türkiye olunca fiyatlar TL'ye dönüyor malum. Peki sipariş oluşturunca hesaptan para çekimini nasıl talep ediyor Newegg? Tecrübe edenler cevap verebilir mi? Sitede bize gösterdiğinden ziyade kendi dolar fiyatı üzerinden bankadan talep ediyor anlık kura göre TL'ye çevirip çekiyorsa sorun değil ama kendi kafasına kuruna göre çevirdiği TL ile direk çekmek istiyorsa sıkıntı. Birde siteden TR adresi seçip fiyatları dolar görmek mümkün mü bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X