son aşamada vergi kargo ekleniyor orada ne fiyat çıkıyorsa o çekiliyor en azından bende öyle olmuştu |
Newegg.com [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Newegg ile iletişime geçtiğimde ödemeyi tl ile yapmak zorunda oldugumu söyledi usd ile yapamıyorum.. Yapı kredi bankası da kura göre çeviriyor bana bir 500 tl fazlaya mal oldu. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi itiraz edeceğim
-
Newegg 370 ₺ hediye kartı veriyor. Sadece laptoplara veya bu ürüne özel mi bilmiyorum ürün almak isteyen inceleyebilir.
-
sormak istediğim şey mesela amazon almanyadan alışveriş yaptığımızda yurtdışı TL dışı para çıkışı sadece dolar üzerinden oluyor. euro çıkış yok yani hepsi dolara çeviriliyor tüm para çeşitleri TL hesabınız varsa. yani almanyadan alsakta euro talep ediyor sistem bankadan banka sistemi euro'yu dolara çeviriyor bu dolar olarak isteğide ne tuttuysa o çevirmede dekontta görüyorsunuz amazon şu kadar dolar çekim istedi TL karşılığıda bu gönderildi diye. isterseniz amazon.de de ayrıca kendi çevirdiği yüksek kurdan TL olarakta çekim de yaptırabiliyorsunuz. yani newegg bankadan çekim talebini dekontta ne olarak yapıyor onu soruyorum sitesinde TL gözüktüğü için fiyatlar türkiye adresinde otomatik ordan kafam karıştı kendi çevirdiği kurdan direk TL çekim mi talep ediyor yoksa dolar olarak talep edip banka mı kuru çevirip veriyor işlem yapan varsa görür bilir zaten hesabından.
-
kısaca yazayım son aşamada kargo vergi eklenince ki fiyat 1200 tl idi banka da onu çekti benden
-
Newegg Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlamış, yeni farkettim. Parası coinde olup yeterli nakiti veya kredi kartı olmayanlar için güzel bir kolaylık. BitPay aracılığıyla ödeme yapıyorsunuz ve normal karta göre çok çok daha güvenli ve hızlı bir alışveriş yöntemi umarım yaygınlaşır.
-
Bende yeni bakmaya başladım siteye işlemcisi iyi olan daha çok günlük işlerde kullanılacak bir laptop tavsiye edermisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cloves
Bende yeni bakmaya başladım siteye işlemcisi iyi olan daha çok günlük işlerde kullanılacak bir laptop tavsiye edermisinizTavsiyeden çok, indirimde olan laptoplara bakman lazım. Ara ara newegg kampanya yapıyor ürünlerinde, özellikle laptop olarak en çok MSI laptoplarda indirim oluyor buradan da çok alan oldu zaten geçmiş mesajlara bakarsan görebilirsin.
-
Evet biraz baktımda indirim zamanı yakalamak zor olacak gibi benim için
Check this out on @Newegg: MSI GF65 Thin 9SEXR-838 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-9750H - GeForce RTX 2060 - 8 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - Gaming Laptop www.newegg.comMSI GF65 Thin - 15.6" 144 Hz i7-9750H, Gaming Laptop - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr/black-msi-gf-series-gf65-thin-9sexr-838-gaming-entertainment/p/N82E16834155585?Item=N82E16834155585&Source=socialshare&cm_mmc=snc-social-_-sr-_-34-155-585-_-03252021
Şu nasıl acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cloves
Check this out on @Newegg: MSI GF65 Thin 9SEXR-838 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-9750H - GeForce RTX 2060 - 8 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - Gaming Laptophttps://www.newegg.com/global/tr/black-msi-gf-series-gf65-thin-9sexr-838-gaming-entertainment/p/N82E16834155585?Item=N82E16834155585&Source=socialshare&cm_mmc=snc-social-_-sr-_-34-155-585-_-03252021
Şu nasıl acabaFiyat çok iyi hocam. 375 liralık promosyon kodunu da uygulayınca vergiler dahil 9,308'e geliyor. Promosyon kodunu bulamazsan: TKY7275
-
9325 olarak görünüyor. Kredi kartından usd olarak çekermi acaba. Birde aitede amex geçerlimi
Birde şunu okumuştum.
MSI laptoplarda giriş seviyesinden üst sınıfa model kodlaması;
GV, GF, GL, GP, GE, GS, GT
Farkı bende bilmiyordum, @MasTeRfalcon 'un bir yorumunu gördüm. Bana göre özellikle yeni serilerde GP 'nin altı alınmamalı. Yeni serinin şu an GL 'si yok sanırım.
Birde şunu okumuştum.
MSI laptoplarda giriş seviyesinden üst sınıfa model kodlaması;
GV, GF, GL, GP, GE, GS, GT
Farkı bende bilmiyordum, @MasTeRfalcon 'un bir yorumunu gördüm. Bana göre özellikle yeni serilerde GP 'nin altı alınmamalı. Yeni serinin şu an GL 'si yok sanırım.
Hocam dediğim gibi, hangi model senin için uygunsa kesinleştir ve tr fiyatıyla karşılaştır ona göre satın al. Sen diyince birkaç MSI laptoba baktım da fiyatı daha pahalı olanlarda 560 promosyon kodu veriyor daha düşük fiyatlı olanlarda 370 veriyor.
-
Buradan ekran kartı alacağım bir sıkıntı yaşar mıyım?
-
MSI GF65 Thin 9SEXR-838 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-9750H - GeForce RTX 2060 - 8 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - notebooku sipariş verdim. 9310 TL'den... 5-7 iş günü içerisinde teslim edilecek diyor. Ram ve SSD'si upgrade edilirse F/P olarak alınabilecek en iyi notebook. Türkiye'deki satış fiyatı 14.500- 15.500 TL arası. Isınma sorunu çok şikayet edilmiş. Turboboost kapatıldığında cpu ısısı 80 dereceden 60 derecelere düştüğü söylenmiş. Sağlam bir stand ile harika olur. 1 aydır saçma sapan (i3 i5 ryzen 3 serisi) notebook fiyatları 6000-8000 civarında geziyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJlogicMSI GF65 Thin 9SEXR-838 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-9750H - GeForce RTX 2060 - 8 GB DDR4 - 512 GB SSD - Windows 10 Home - notebooku sipariş verdim. 9310 TL'den... 5-7 iş günü içerisinde teslim edilecek diyor. Ram ve SSD'si upgrade edilirse F/P olarak alınabilecek en iyi notebook. Türkiye'deki satış fiyatı 14.500- 15.500 TL arası. Isınma sorunu çok şikayet edilmiş. Turboboost kapatıldığında cpu ısısı 80 dereceden 60 derecelere düştüğü söylenmiş. Sağlam bir stand ile harika olur. 1 aydır saçma sapan (i3 i5 ryzen 3 serisi) notebook fiyatları 6000-8000 civarında geziyor.
Hayırlı olsun hocam. Kura ve gümrük vergisine rağmen TR fiyatına göre 4-5 bin daha ucuz birde düşük kurla ve düşük gümrük vergisiyle fiyatlar ne kadar uygun olur siz düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle... Ülkede işsizilk var, kaos var, belirsizlik var, haksızlık var, alavere dalavere var ama vergilerde indirim yok... Emin olun vergi vermesek bizim etimizden sütümüzden yararlanmayacaklarını bilseler toplu halde yok ediliriz. George Orwell'ı da saygıyla naalım bu arada...
-
Ekran kartı, psu, kasa vs. alsam garantisi var mıdır? Fiyatlar epey uygun geldi bana. Gönderim de güvenliyse alışveriş yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X