Şimdi Ara

Newegg - G633 -- 468 TL (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce certificated refurbished g633 alınır mı buyrun link. Acil alınacak
    www.newegg.com
    Logitech Certified G633 Artemis Spectrum (981-000586) RGB 7.1 Surround Gaming Headset - Mini-phone, Multi-Source USB & 3.5mm - Wired, 39 Ohm, 20 Hz - 20 KHz, Over-the-head - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=1VH-000J-000P6&ignorebbr=1

Geçen ki kampanyadan alışveriş yapacaktım ama nasip olmadı. Bildiğim kadarı ile VAT adı altında alınan ücretler vs gümrük vergisi cart curt eklenmiş şeyler.

satıcı newegg

refurbished olması 0 kapalı kutudan bozuk çıkma olayını egale ediyor.(mu?)

sorun şu ki daha önce ne newegg den ne de c. refurbished ürün aldım yurt dışından.

Ne dersiniz alınır mı bu fiyata?

Edit:Aslında bu akşam alacaktım fakat belki en uzun gece falan yarın kampanya yaparlar diye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 22 Aralık 2018; 13:6:23 >

• Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.....

• Site güvenilir. Bnm siparişim pazartesi kargoya verildi cuma bulunduğum yere kadar getirildi. Refurbished ürün konusunda birşey diyemem. Bnm ürün sıfırdı.

• Refurbished ürünün çalışıyor olma ihtimali, sıfır alınan üründen daha fazla hocam sıkıntısız alabilirsin. Yenilenip/Tamir Edilip denenip satışa sunuluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayyiLDiz06 kullanıcısına yanıt
    Ürünün kutu içeriği tam mı hocam, nereden öğrenebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.