Şimdi Ara

NEWYORK ÇETELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani bu filmi izleyen biri umarım vardır ben hala etkisindeyim bence süper bi savaş gibi olsada iyi bi dram herkeze tavsiyem.. beyler bayanlar

• evet güzel film, ben her nekadar kötü çekim kalitesi olan cd de seyretsemde...

o kasap herif aklımda kalmış..
  • ya haklısın hemde ne kasap :) gerçekten.. süper bişey ya. yani benim bazı filimler aklımda kalır sadece böyle.. bunlardan diğeride.. Perl Harber adı doğrumu tam emin diilim ama böyle bi filim akılda almaz mı ya.. en az 20 kere izlemişimdir aklınızda kalan böyle savaş filimleri varsa söyleyin.. vatansever, braveheart son samuray ... hariç :9 izlemeye fırsat bulamadığım bi iskender kaldı galiba :)
  • filmin baş kısmındaki çatışma sahnesi güzeldi, finalinde de o şekilde bir şey bekliyordum ancak öyle olmadı o açıdan beni pek tatmin etmedi film, önüne gelen birbirini kesiyodu. En manyak sahne de kasabın bıoçağı ile gözüne vurması sahnesi idi, gözü cam ya maksat psikopatlık olsun...
  • filmin başında ki çete savaşında sopasında 33 çentik olan bir adam var dı o bile aklımda bir de o kavgada ayak kırılmasını çok iyi yapmışlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alanyadaki ruslar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.