Şimdi Ara

HAVAYOLU ŞİRKETİ BAVULUMU KAYBETTİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • air france/atlas global amerika-istanbul uçuşunda bavullarımızı kaybetti.Bavulumun içerisinde yaklaşık 15 bin liraya yakın eşyalar vardı.Ya bir insanın bavulunu kaybetme gibi bir hatayı nasıl yapabiliyosunuz arkadaş?

şuan aşırı derecede moralim bozuk,ne yapabiliriz böyle bir durumda hiç bilmiyorum...

saatlerdir havaalanında bekledim,bulunacak gibi durmuyor eve döndük en son.Şuan ne yapmamız gerekiyor gerçekten moralimiz çok bozuk?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Türk hava yolları kullansaydij böyle bir sıkıntı olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlık çok daha iyiydi hocam.

• gemi kullansaydin boyle olmazdi
  • bavul kaybolmaz, çalarlar
  • Csb öyle bir olay mümkün eeğil.Ultra gelişmiş medeni ve çağdaş ülkelerde bu tür olaylar yaşanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bavul hangi bacak ucusta kaybolmus? Amerika'da hic mi yuklenmemis? Yoksa fransada mi unutulmus? Buyuk ihtimalle siz Fransa'da Atlasglobal ucagina gecerken bavulunuz aktarilmamistir. Kayip bagaj ofisi bagajinizi bulup adresinize kadar yollar.

Eger size soyledikleri surede ulasmazsa tazminat alma hakkiniz olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bavullar kaydedilip tasiniyor. Kayboluncada nerde oldugu son kayittan tahmin edilip bulunuyor. Sizin aktarmaniz sirasinda bavul sorumlulugu sizde olup direk ucaga gitmis olmayasiniz? Bi ihtimal..

• Benimkini de istanbul ataturk hava limaninda usta birligine teslim olacakken kaybettiler telefonu danismanin onunde kirdim (dandik asker telefonu) kavga cikarinca buldular ucagin dibinde kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Bavul hangi bacak ucusta kaybolmus? Amerika'da hic mi yuklenmemis? Yoksa fransada mi unutulmus? Buyuk ihtimalle siz Fransa'da Atlasglobal ucagina gecerken bavulunuz aktarilmamistir. Kayip bagaj ofisi bagajinizi bulup adresinize kadar yollar.

Eger size soyledikleri surede ulasmazsa tazminat alma hakkiniz olabilir.

fransa aktarmada kaybettiler hocam benim haricimde 10 kişinin bavulu daha kayboldu

Beklemedeyiz,biraz baktım ama imkanı yok bavul değeri kadar tazminat ödemez bu şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 29 Eylül 2017; 10:21:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bavulları aktarırken hayvan gibi tutup fırlatıyorlar. O sırada yere düşmüş olabilir. Bu şekilde kaybediyorlar. Amerikada da iki kişinin gelirken bavulu kaybolmuştu. 1-2 hafta sonra yollamışlar.
  • Air France benim bavulumu da Atatürk'te bırakmıştı. Paris aktarmalı Montreal'e gitmiştim. Montreal'de inince kayıp ofisinde form doldurdum zaten onlar da farkındaymış Atatürk'te kaldığını bavulun. Ertesi gün akşama doğru getirdiler bavulumu verdiğim adrese.
  • bavul kolay kolay kaybolmaz.

aktarma uçuşlarda zaman yetersizliğinden, sistemdeki hatadan vb. dolayı uçağa yüklenemez. sonraki uçaklarla gelir.

bu durumda kayıp bürosuna gerekli bilgileri veriyorsunuz. bavul geldiğinde sizi haberdar ediyorlar.

havaalanından çıkmadan önce kayıp bürosuna gerekli bilgileri verdiğiniz mi?

10 kişinin bavulu yok demişsiniz. büyük ihtimalle aktarmada bir sıkıntı yaşanmıştır.

şu anda yapabileceğiniz tek şey beklemek.

her iki havayolunun sitesinden kayıp bagaj ile ilgili şartları okuyun. belirli bir tazminat verilebiliyor bagajın "tamamen" kaybolması durumunda.
  • 10 bavulun koyulduğu bagaj arabası yanlış park pozisyonuna çekilmiştir, barkodçu da bulamadığı için kapanış yapmıştır. Sonuç olarak kayıp eşya bürosu bavulu en geç 5 gün içinde evinize kadar özel kargoyla gönderir.

• air france/atlas global
    illa yabancı tercih edeceksin yani, özenti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurgerThing

air france/atlas global
    illa yabancı tercih edeceksin yani, özenti

Atlas global ispanyol zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.