|
Milli Uçak Gemisi yakıt ikmali yapmadan ABD’ye gidip gelebilecek
-
-
TCG Anadolu'nun uçak gemisi olarak revize edilmiş hali gibi gibi.
-
TCG Anadolu 27.436 ton bu ise 60.000 iki katından fazla olacak revize değil büyük bir adım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakkıyla işletilmesi ekonomiye çok büyük bir yük olucak Winston Churchill bir ülkeyi batırmak istiyorsanız o ülkeye uçak gemisi verin gibi bir sözü vardı tam hatırlayamadım. Neden uçak gemisine ihtiyaç duyuyoruz hiç bilmiyoruM.
-
Sınırların kevgir, yunan askeri adalarında fink atıyor, yetmiyor kıyılarında geziyor.
Atom bomban olsa kaç yazar şu halde kimseyi korkutamıyoruz. Parayı veren çerini çöpünü sana yolluyor.
Şu şu pkklı ülkeleri natoya kabul edin size uçak vericez dediler, verdiler…..
-
Vergiler altında ezilen halkın gazını almak için abartılan hamleler. Halkı her sene katlanarak artan vergileler sefil bırak, alım gücünü dibe indir sonra yıllık ihracatı fındık ihracatının yarısı olmayan ihalar ile sevindir halkı. Birde bu her türlü imkanı vergi indirimini verdiği damatların şirketinin rakamları. Diğer şirketlere yardım yok.
-
İddiam tabi ki yok. Altyapı olarak benzetiyorum. Olması belki daha iyi. Eğer ciddi oranda benzer sistemler kullanılırsa yedek parça daha az sorun olur.
7 tane bu tür gemi Akdeniz, Karadeniz ve Ege'de büyük caydırıcı güç olabilir. Tabi takımın toplam maliyeti ve işletme maliyetleri devasa olur.
-
Pervane satırında yazan şey ne öyle?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bu gemi için ne gibi vergi(ler) bulacaklar.
-
Bu uçak gemisi yakın coğrafya için değil bence. Karadeniz’in kuzeyi, Akdeniz’in güneyi ve İran körfezinde Katar’a destek olur. Somali açıklarında Afrika boynuzunda iş görür.
pervane satırı neyzen tefik in bahsettiği içimizdekiler
-
Anadolu için İspanyol Juan Carlos sınıfı örnek alınmıştı. Bunda öyle bir durum var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim uçak niye inemiyormuş ki ona göre değişim yapılarak yapılması daha iyi değil mi sonuçta savaş uçağı gemisi tamam Kızılelma vb gibi olanlar da olur da insanlı uçaklar şimdilik daha
Uçaksız, uçak gemisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deniz gücü olmak da önemli ama başımızda bu suriye irak iran siniri sorunu varken bu kadar kaynak neden aktarılıyor ki uçak gemisi çok maliyetli iş rusya bile zar zor yürütüyordu çoğu ülke ucak gemilerini hurda yapti maaliyetlerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bin türlü şekilde anlatmaya çalıştık anlamadınız. Birde sizin anladığınız dili deneyelim dedik. Gayet anlamışsınız. Tebrikler. 😜
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bulmalarına gerek yok halk RTE ye tüm yetkiyi verdi,sonuçta damada kamu bankalarından kredi akacak,yarin gidici olsalar bile kepçeyle parayı kırmış olacak RTE ailesi,yapıldıktan sonra kullanılırmı,orasi soru işareti,amerikanın uçak gemisi yapmasının sebebi her ülkede sermayesi var,türkiyenin neyi var,ekonomik cökmüşüz...
Vergiler altında ezilen halkın gazını almak için abartılan hamleler. Halkı her sene katlanarak artan vergileler sefil bırak, alım gücünü dibe indir sonra yıllık ihracatı fındık ihracatının yarısı olmayan ihalar ile sevindir halkı. Birde bu her türlü imkanı vergi indirimini verdiği damatların şirketinin rakamları. Diğer şirketlere yardım yok. |
TCG Anadolu 27.436 ton bu ise 60.000 iki katından fazla olacak revize değil büyük bir adım.
|
Sınırların kevgir, yunan askeri adalarında fink atıyor, yetmiyor kıyılarında geziyor.
Atom bomban olsa kaç yazar şu halde kimseyi korkutamıyoruz. Parayı veren çerini çöpünü sana yolluyor. Şu şu pkklı ülkeleri natoya kabul edin size uçak vericez dediler, verdiler….. |
İstemezzükculer gelmiş gene Allah akıl fikir versin
|
Bakalım bu gemi için ne gibi vergi(ler) bulacaklar.
|
amaçları zaten ülkeyi sömürmek,ne kadar daha sömürürsek aile olarak okadar karlıyız demektir,senin dünyada nerde gücün var...bilmiyormu bunu RTE ailesi...
|
Yanılıyorsunuz Fındık ihracatımız 2 milyar dolar civarında iken bu yıl savunma sanayi 6.6 milyar dolar ihracat bekleniyor seneye 7.3 milyar dolar. Arada 3 kat fark var.
Bu bir yana savunma sanayi sayesinde ithalat ikame yada önleme diye bir şeyde var bu miktarda fındıktan kat kat fazla çünkü ordunun harcamalarını içeriyor. |
zabah namazını new york da kılarsiniz artık, ahmaklar için güzel haber
|
bulmalarına gerek yok halk RTE ye tüm yetkiyi verdi,sonuçta damada kamu bankalarından kredi akacak,yarin gidici olsalar bile kepçeyle parayı kırmış olacak RTE ailesi,yapıldıktan sonra kullanılırmı,orasi soru işareti,amerikanın uçak gemisi yapmasının sebebi her ülkede sermayesi var,türkiyenin neyi var,ekonomik cökmüşüz...
|
Benzer içerikler
- afk nedir
- slayt programı
- ea play pro fiyat
- snapchat toplu arkadaş silme
- twitter film izleme sayfaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X