Sorun oldukça komik biçimde çözüldü, ben bizim ufaklıktan tvyi ve cihazları kaçırmak için oda değiştirdim ve tvyi duvara sabitledim. Dolayısıyla tv ünitesi yok, playeri de tv arkasına atmıştım, kumanda tv arkasından çekiyordu. Wifi full çekmesine rağmen bağlantı çok yavaştı. Playeri hanım tvnin üstüne çıkarınca wifi canavar gibi çalışmaya başladı
Iconium_C.T.DI
kullanıcısına yanıt
Olayı hanımınızz çözmüş bir hediyeyi haketti şaka bir yana geçmiş olsun
guguk
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler, kaç gündür deli ettiydi Şimdi launcher arayışına girdim, görseli biraz daha estetik birşey bakıyorum. Modlayanlar falan olmuş, kullandığımda dönüş yaparım.
guguk
kullanıcısına yanıt
Bu cihazı alırsak Netflix in 4K içeriklerini TV de 4K çözünürlüğü ile izleyebiliyor muyuz?
ilberhoca
kullanıcısına yanıt
Hocam netflix cihazı 4k olarak görmüyor o yüzden ben izleyemedim ama başka bir yolu varsa söylerlerse sevinirim. Ben tvnin kendi içindeki netflix ile 4k izliyorum ama bu cihazla izleyemedim.
guguk
kullanıcısına yanıt
Ben ilk çıkan 4K tvlerden almıştım. Netflix uygulaması yokmuş. Netflix i 4K oynatacak bir cihaz arıyorum ama bulamadım
Arkadaşlar konu hort olacak ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum, a1 yazılımını a3 üzerine kurdum ve sıkıntı yok, bilindiği üzere a3 e yazılım güncellemesi gelmedi ve siyah video sıkıntısı çözülmedi, a1 için daha fazla güncelleme geldi ve modlu yazılımlar da var ben güncelledim a1 yazılımına ve sıkıntı yok şimdilik. Tabiki sorumluluk size ait yapıp yapmama konusunda makineniz uçabilir de, yabancı forum sitelerinde 'gatos' adında bir kullanıcı yapmış modu bilginiz olsun.
Arkadaşlar; bütün ses ve video codeclerini sıkıntısız oynatabilecek bir ürün bakıyorum. Bana tavsiyeniz ne olacaktır acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme