Şimdi Ara

NEXBOX A3 Amlogic S912 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hayırlı yolculuklar.
  • Burada da sorun yaşayan varmış firmware güncellemesi yapın denmiş bir bakın isterseniz
    http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=92
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Sorun oldukça komik biçimde çözüldü, ben bizim ufaklıktan tvyi ve cihazları kaçırmak için oda değiştirdim ve tvyi duvara sabitledim. Dolayısıyla tv ünitesi yok, playeri de tv arkasına atmıştım, kumanda tv arkasından çekiyordu.
    Wifi full çekmesine rağmen bağlantı çok yavaştı.
    Playeri hanım tvnin üstüne çıkarınca wifi canavar gibi çalışmaya başladı
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Olayı hanımınızz çözmüş bir hediyeyi haketti şaka bir yana geçmiş olsun
    Teşekkürler, kaç gündür deli ettiydi
    Şimdi launcher arayışına girdim, görseli biraz daha estetik birşey bakıyorum. Modlayanlar falan olmuş, kullandığımda dönüş yaparım.
    Bu cihazı alırsak Netflix in 4K içeriklerini TV de 4K çözünürlüğü ile izleyebiliyor muyuz?
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Hocam netflix cihazı 4k olarak görmüyor o yüzden ben izleyemedim ama başka bir yolu varsa söylerlerse sevinirim. Ben tvnin kendi içindeki netflix ile 4k izliyorum ama bu cihazla izleyemedim.
    Ben ilk çıkan 4K tvlerden almıştım. Netflix uygulaması yokmuş. Netflix i 4K oynatacak bir cihaz arıyorum ama bulamadım
  • Arkadaşlar konu hort olacak ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum, a1 yazılımını a3 üzerine kurdum ve sıkıntı yok, bilindiği üzere a3 e yazılım güncellemesi gelmedi ve siyah video sıkıntısı çözülmedi, a1 için daha fazla güncelleme geldi ve modlu yazılımlar da var ben güncelledim a1 yazılımına ve sıkıntı yok şimdilik.
    Tabiki sorumluluk size ait yapıp yapmama konusunda makineniz uçabilir de, yabancı forum sitelerinde 'gatos' adında bir kullanıcı yapmış modu bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar; bütün ses ve video codeclerini sıkıntısız oynatabilecek bir ürün bakıyorum. Bana tavsiyeniz ne olacaktır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.