Şimdi Ara

🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam peki bu yöntemle 30 günü doldurdunuz ve parayı çekebildiniz mi txıd, ekran görüntüsü atabilir misiniz?

• beko64 kullanıcısına yanıt

Bizzat ödeme aldığımız ekran görüntüleri hocam yaklaşık 20ye yakın hesaptan ödeme aldık , 40'a yakın daha referans dan ödeme bekliyorum 12 gün sonra ,

GELEN 25$ ÖDÜLLERİN TXID İD şuan mevcut değil neden diyeceksiniz...Biz nexoyu yaptığımız da btc 38-40 seviyelerindeydi şuan btc düştüğü için bizim 25$ ödüller 16-17-18 seviyelerin de geziyor çekim yapmadık nexo hesabın da beklemede yani hocam kısaca emin olmak için 1 ay bekledim ben ödeme almak için sonra sizlerle paylaşım yaptım dilerseniz nexo canlı destek- resmi telegram gruplarına(Tr değil) sorabilirsiniz

🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek.
    🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek.

• NNOVA kullanıcısına yanıt

Anladım hocam şimdi bu 1.resimde ekstra faiz diyor Additional İnterest bugün krediyi ödersen 0.43 dolar alacağım diyor onu anlamadım neden ek faiz çıkartıyor? Krediyi ödediğinize dair ekran görüntüsünü de alabilir miyim tam emin olmak istiyorum.

Anladım hocam şimdi bu 1.resimde ekstra faiz diyor Additional İnterest bugün krediyi ödersen 0.43 dolar alacağım diyor onu anlamadım neden ek faiz çıkartıyor? Krediyi ödediğinize dair ekran görüntüsünü de alabilir miyim tam emin olmak istiyorum.

Hocam nexo yöneticisine telegramdan sordum hayır olmaz dedi. Sitedeki Canlı destekten de sordum o da hayır dedi. Hatta telegramdaki bir kişi dalga geçmiş 10 dolar teminatla 100 dolar kredi mi çekilir diye. Ekran görüntülerini ekliyorum.

Hocam şöyle yapalım mı , bu konuyu bu saatden sonra ben güncellemem lakin önümüzdeki ayın 4ünde tekrar bir referans ödemeleri var , isterseniz gelin o günü bekleyelim , ben çünkü size ödeme aldığıma dair fotoğrafları paylaştım elimde başka fotoğraflar yok , şunuda yapabilirim diğer arkadaşlarımdan da isterim onları da atarım...

Gelin sizinle birlikte ayın 4'ünü bekleyelim o gün beraber işlem yapalım gerek discorddan yayın açarım gerekirse görüntülü ararım gösteririm ...

Gelelim müşteri temsilcilerinin vermiş oldugu cevaplara bir sorun olduğunda veya cevap aradığımızda hiçbirinin birbirinden haberi olmaz o farklı cevap verir bir başkası farklı cevap verir.

Konu içeriğinde bana verilmiş cevaplar zaten var

Buda şimdi benim temsilci ile konuşma kayıtlarım

Kod

Yığını:
    Benim sorduğum soru kredi ve 100$ olayı ve 25$ ödülün işlemlerde beklediğini söylüyorum: Canlı desteğin vermiş olduğu cevap: Bonusun verilebilmesi için portföyün tüm 30 günlük süre boyunca 100$'ın üzerinde kalması gerektiğini lütfen unutmayın.

Kod

Yığını:
    Son olarak kredi ile 25$ alabilir miyim diye soruyorum : Desteğin cevabı:evet, yatırdığınız paranın toplam değerini 100$'ın üzerinde tuttuğunuz sürece

Zaten ödül almasam , burada insanları mağdur edecek bir yola girişmem zaten inş anlatabilmişimdir bir 12 gün sonra tekrar ödemeler var tekrar paylaşım yaparım burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 22 Mayıs 2022; 15:36:18 >

Hocam ben sizi anladım kanıtlarınız da var tamam ama ilerde herhangi bir sorun yaşamak istemediğim ve birinci ağızdan duyup emin olmak için nexo'ya sordum. Az önce tekrar sordum bu sefer de size dedikleri cevabı verdiler 30 gün bekliyorsa 100 dolar olur dediler. Tekrar telegram adminine sordum hayır diyor ısrarla. 110 dolarla 95 dolar borç alamazsınız diyor. Temel olarak platformumuzu kötüye kullanmana yardım etmemi istiyorsun diyor. Ben anlamadım hiç bir şey. Kampanya biter mi bitmez mi bilmiyorum 12 gün sonra bir de o var.

Valla hocam ben 1 ay oldu yapalı , bu süreci 3 aydır yapan arkadaşım var , tabi ki kampanya bitebilir koşulları değişebilir bunu bilemeyiz ama ben bu şekilde yapıp ödeme aldığım için paylaşmak istedim şimdi insanların kendi tercihi

Anladım hocam teşekkür ederim. Yanlış anlamayın yalan söylüyorsunuz demiyorum ya da konunuzu baltalamak için bir şey söylemiyorum tam olarak emin olmak için sordum ne sorduysam tabi ki dileyen yapar dileyen yapmaz herkesin kendi bileceği iş.

• Bugün itibariyle bu taktiği yapan 5 kişilik gruba para yatmıştır biz farklı bir yerden aldık taktiği ama yapacakların içinde sıkıntı kalmasin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam merhaba ödememi aldım kanı resimleri konuya ekledim hemde buraya ekliyorum :)

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.