Arkadaşlar herkese merhabalar test etmeden paylaşmak istemedim,bizzat kendim denedim ve 100$ bakiyeyi cüzdanımız da 1 ay bekletmeden sadece 10$ gibi bir ücreti bekleterek,beklettiğimiz 10$ ve 25$ ödülü 35$ olarak 1 ay sonunda çekebiliyor olacağız. Videoda sizlere nasıl yapılacağını gösterdim(af buyurun ilk defa video çektiğim için ses kayıt etmemiş) aşama aşama gösterdim yazı ile de anlatıyor olacağım burada. Referans Linkim : Refaranssız Link: nexo.io Bilgi ve sorularınız için telegram adresimden veya buradan bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz. 105-110$ civarı TRX yatırdıktan sonra; -Sol üst’de Dönüştür kısmına basıyoruz ve SWAP diyoruz. -İlk kısmı TRX seçiyoruz , 2.Kısmı USDT(Tether) seçiyoruz dönüştürmeyi onaylıyoruz. -Anasayfaya gelip alt kısımda KREDİ AL bölümüne basıyoruz. -Tetherı seçip MAX bakiye ile krediyi alıyoruz,Hesaptan 1 KERE ÇIKIŞ YAPIP tekrar giriyoruz -Çekmiş olduğumuz kredi ana sayfamızda gözükmüş oluyor… -Sonra borsamıza USDT(Tether) ERC20 ağıyla ücretsiz bir şekilde geri çekebilirsiniz… ---DİKKAT: ERC20 ağı olmasına dikkat edin çekim yaptığınız ve yatırım yaptığınız cüzdan ağlarınızın. --25$ 4-5saat sonra üst taraftaki İŞLEMLER kısmın da gözükecektir. Kısaca kafa karışıklılığını önlemek için: @beko64 (teşekkürler) Bugün kendi referanslarıma yapmış olduğum işlemler ve pendinge düşen 25$ bakiyeler: 04.06.2022 KENDİ 25$ ÖDEME ALDIĞIMA DAİR KANIT: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 15 Haziran 2022; 17:52:46 > |
🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek.
-
-
Hocam bu kredinin faizi falan yok mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu şekilde 1 ay sonra aldığınız ödül oldu mu? Yoksa şu an için sadece pendingte mi bekliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.5 1,7$ faizi var sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işlemleri yaptıktan sonra pendinge düşüyor 1 ay sonra çekiyoruz
diğer türlü yaptığımız zaman 100$ bırakmak zorunda kalıyoruz
ödülleri çekebildik pendingden düşüp bakiyeye yansıdıgı fotoda var bilgisayara geçince onuda atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 5 Mayıs 2022; 13:6:11 >
Bu krediyi banka havalesi olarakta veriyor ödülü aldıktan sonra çekmeye çalışacağım😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç denemedik bunu sıkıntı yaratabilir diye
500usd üzerinde banka havalesi yapıyor, ne gibi sıkıntı olabilir ki ödemeyi yaptıktan sonra
Bu yöntemle arkadaşıma yaptırdım. Ödül 3 saat içinde pendinge düştü. Yapmayan varsa yapabilir. Günlük faizi de 0.04 dolar kesiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 8 Mayıs 2022; 1:48:8 >
hocam krediyi sonra kendi hesabınıza ne olarak atıyorsunz usdt mi yoksa yine trx e mi çeviriyorsunuz ?
-
Kredi al diyip 1 ay bekleteceğiz. Ondan sonra ne yapılacağını bonus kilidi açılınca bakmak lazım şuanda bilmiyorum.
hocam krediyi başka borsa hesabınıza çekmediyseniz kredi çekmenin ne anlamı var sorumu anlamamışsınız sanırım hani nexo da ayda 1 kere ücretsiz usdt çekme hakkı var ya kredi çekince de o hakkı veriyor mu yoksa usdt olarak gelen krediyi trx yapıp mı çekiyorsunuz ?
-
İlk olarak 110 dolar yatırıyoruz ve 110 doların hepsiyle kredi çekiyoruz 10 doları teminat olarak alıyor geri kalan parayı istediğimiz yere 1 ay bekletmeden geri çekebiliyoruz. Kalan 10 dolar ve çektiğimiz kredi hesapta 1 ay boyunca kalıyor. 100 dolar bekletme işini çektiğimiz kredi ile yapıyoruz yani. Benim anladığım kadarıyla böyle gerçekleşiyor olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 8 Mayıs 2022; 23:48:9 >
Bu taktik denendi onaylandı arkadaşa bugün bu taktikle yaptığı para yatmış parayi tutamayacaklara duyurulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredi çekerseniz de o hakkı veriyor
erc20 ağlarında usdt olarak ücretsiz bir şekil de geri çekebilirsiniz.
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
Hocam hesaptaki tetheri usdc ye cevirsek sıkıntı olur mu çünkü bu gidişle cok fena patlayacak tether ( desteğe yazdım normal yontemle yapanlar yapabilir ama loanla yapanlar yapamiyor paralari kitli çünkü)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ Tensa Zangetsu -- 12 Mayıs 2022; 10:26:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- listelenecek airdroplar
- bithero hediye kodu
- paribu 500 tl çekme
- telegram airdrop botları
- tıklayarak para kazanma
- ath yapmak ne demek
- paribu box nedir
- binance hesap açma
- web 3.0 nedir
- binance güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X