Şimdi Ara

🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar test etmeden paylaşmak istemedim,bizzat kendim denedim ve 100$ bakiyeyi cüzdanımız da 1 ay bekletmeden sadece 10$ gibi bir ücreti bekleterek,beklettiğimiz 10$ ve 25$ ödülü 35$ olarak 1 ay sonunda çekebiliyor olacağız.

Videoda sizlere nasıl yapılacağını gösterdim(af buyurun ilk defa video çektiğim için ses kayıt etmemiş) aşama aşama gösterdim yazı ile de anlatıyor olacağım burada.

Referans Linkim :

Refaranssız Link: nexo.io

Bilgi ve sorularınız için telegram adresimden veya buradan bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

https://t.me/jussx1

105-110$ civarı TRX yatırdıktan sonra;

-Sol üst’de Dönüştür kısmına basıyoruz ve SWAP diyoruz.

-İlk kısmı TRX seçiyoruz , 2.Kısmı USDT(Tether) seçiyoruz dönüştürmeyi onaylıyoruz.

-Anasayfaya gelip alt kısımda KREDİ AL bölümüne basıyoruz.

-Tetherı seçip MAX bakiye ile krediyi alıyoruz,Hesaptan 1 KERE ÇIKIŞ YAPIP tekrar giriyoruz

-Çekmiş olduğumuz kredi ana sayfamızda gözükmüş oluyor…

-Sonra borsamıza USDT(Tether) ERC20 ağıyla ücretsiz bir şekilde geri çekebilirsiniz…

---DİKKAT: ERC20 ağı olmasına dikkat edin çekim yaptığınız ve yatırım yaptığınız cüzdan ağlarınızın.

--25$ 4-5saat sonra üst taraftaki İŞLEMLER kısmın da gözükecektir.

Kısaca kafa karışıklılığını önlemek için: @beko64 (teşekkürler)

🔥Nexo 25$ Airdrop - Bu Yöntemle Sadece 10$ Beklet - 1 Ay Sonra 35$ Olarak Geri Çek.

Bugün kendi referanslarıma yapmış olduğum işlemler ve pendinge düşen 25$ bakiyeler:

04.06.2022 KENDİ 25$ ÖDEME ALDIĞIMA DAİR KANIT:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 15 Haziran 2022; 17:52:46 >

• Hocam bu kredinin faizi falan yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu şekilde 1 ay sonra aldığınız ödül oldu mu? Yoksa şu an için sadece pendingte mi bekliyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    1.5 1,7$ faizi var sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kriptokerem kullanıcısına yanıt
    işlemleri yaptıktan sonra pendinge düşüyor 1 ay sonra çekiyoruz
    diğer türlü yaptığımız zaman 100$ bırakmak zorunda kalıyoruz
    ödülleri çekebildik pendingden düşüp bakiyeye yansıdıgı fotoda var bilgisayara geçince onuda atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 5 Mayıs 2022; 13:6:11 >
  • Bu krediyi banka havalesi olarakta veriyor ödülü aldıktan sonra çekmeye çalışacağım😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUSH-HAZE kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedik bunu sıkıntı yaratabilir diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500usd üzerinde banka havalesi yapıyor, ne gibi sıkıntı olabilir ki ödemeyi yaptıktan sonra

• Bu yöntemle arkadaşıma yaptırdım. Ödül 3 saat içinde pendinge düştü. Yapmayan varsa yapabilir. Günlük faizi de 0.04 dolar kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 8 Mayıs 2022; 1:48:8 >
  • CapsLockTR kullanıcısına yanıt

hocam krediyi sonra kendi hesabınıza ne olarak atıyorsunz usdt mi yoksa yine trx e mi çeviriyorsunuz ?

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt

Kredi al diyip 1 ay bekleteceğiz. Ondan sonra ne yapılacağını bonus kilidi açılınca bakmak lazım şuanda bilmiyorum.

hocam krediyi başka borsa hesabınıza çekmediyseniz kredi çekmenin ne anlamı var sorumu anlamamışsınız sanırım hani nexo da ayda 1 kere ücretsiz usdt çekme hakkı var ya kredi çekince de o hakkı veriyor mu yoksa usdt olarak gelen krediyi trx yapıp mı çekiyorsunuz ?

İlk olarak 110 dolar yatırıyoruz ve 110 doların hepsiyle kredi çekiyoruz 10 doları teminat olarak alıyor geri kalan parayı istediğimiz yere 1 ay bekletmeden geri çekebiliyoruz. Kalan 10 dolar ve çektiğimiz kredi hesapta 1 ay boyunca kalıyor. 100 dolar bekletme işini çektiğimiz kredi ile yapıyoruz yani. Benim anladığım kadarıyla böyle gerçekleşiyor olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 8 Mayıs 2022; 23:48:9 >
    Bu taktik denendi onaylandı arkadaşa bugün bu taktikle yaptığı para yatmış parayi tutamayacaklara duyurulur

kredi çekerseniz de o hakkı veriyor

erc20 ağlarında usdt olarak ücretsiz bir şekil de geri çekebilirsiniz.

• güncel

• güncel

• güncel

• güncel

• Hocam hesaptaki tetheri usdc ye cevirsek sıkıntı olur mu çünkü bu gidişle cok fena patlayacak tether ( desteğe yazdım normal yontemle yapanlar yapabilir ama loanla yapanlar yapamiyor paralari kitli çünkü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ Tensa Zangetsu -- 12 Mayıs 2022; 10:26:23 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.