Şimdi Ara

Next 18000 HD Plus SATTUBE Mükemmel görüntü ve ses FullHD 90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
10.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem açık arazi rüzgarlı bu gece çekimi, ondan kalite düşük, AhaberTV deki ile kıyaslamış, sütütyo çekimi için az üstteki daha net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın en ufak bir teknik bilgisi yok . Asıl derdi dindar ya çaktırmadan Powervu , CCcam ve IPTV konularında bilgi edinmek .

Turksat Maç Film Belgesel gibi kanalların şifrelerini kıracak aklınca . Adamın niyeti başka .

Bu şifreleri Türkiyedeki platformları hacklemek için kullanmıyoruzki .
    Yurt dışındaki platformlarda türkiye için yasak olmayan yayınların şifresini alıyoruz .
    Yazı yazanlara saygısıda yok .
  • hayırlı olsun siz bu cihazı kaç ekran Tv de kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

hayırlı olsun siz bu cihazı kaç ekran Tv de kullanıyorsunuz ?

Tv 2010 yilinda almıştım. Philips LCD 81 ekran(led degil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikleri

ÖZELLİKLERİ

MARKA: NEXTSTAR

MODEL : 18000+PLUS

İŞLEMCİ:667 Mhz CPUHIZI SunPlus 1506G İşlemci

FLASh:4 MB

RAM: 512 Mb DDR2 RAM

ÇÖZÜNÜRLÜK: FULL HD 1080p Çözünürlük

Ön Panel: 4-DİGİTALLED DİSPLAY (NUMARATÖR EKRAN)

WİFİ: NEXT 7601WİFİ DESTEKLER

USB : 2X USB 2.0
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    SatTubeTV TubeXTV menüleri sistemde bulunuyor,Ağ internet Mac vs ayar yeride var,

benim internetim az olduğundan kullanmıyorum denemedim, internetde sınırsıza geçince 2 ay sonra kullanabilirim

sitenin biri usb adaptörün biri uyar demiş, başka uyan varmı bakarız, ayrıca benim TV de de var internet desteği direk lan bağlayacağım TVye

uydu kanal geçişleri hızlı,
    512 RAM olan başka cihaz ben görmedim, çoğu 128 - 256 arası, bunun önemi vardır.

Bu wifi alıcısı uyumlu, 24 TL

https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-mt-7601-mini-usb-wifi-adaptor-12-P220195332?gclid=EAIaIQobChMIyo3M9ZGX2QIVxqQYCh3qnwbbEAQYASABEgI5LvD_BwE&gclsrc=aw.ds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Şubat 2018; 23:20:44 >

• mevcut bütün kanallar var, ekranda 10 ar adeti görünüyor aşağı doğru seçiliyor hepsi

Kanal menüsü böyle :

Next 18000 HD Plus SATTUBE Mükemmel görüntü ve ses FullHD 90 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

SatTubeTV TubeXTV menüleri sistemde bulunuyor,Ağ internet Mac vs ayar yeride var,

benim internetim az olduğundan kullanmıyorum denemedim, internetde sınırsıza geçince 2 ay sonra kullanabilirim

sitenin biri usb adaptörün biri uyar demiş, başka uyan varmı bakarız, ayrıca benim TV de de var internet desteği direk lan bağlayacağım TVye

uydu kanal geçişleri hızlı,
    512 RAM olan başka cihaz ben görmedim, çoğu 128 - 256 arası, bunun önemi vardır.

Bu wifi alıcısı uyumlu, 24 TL

https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-mt-7601-mini-usb-wifi-adaptor-12-P220195332?gclid=EAIaIQobChMIyo3M9ZGX2QIVxqQYCh3qnwbbEAQYASABEgI5LvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Göremezsin 512mb değil ..

Bu cihaz 512mbit yani bunun anlamı 512mbit/8 = 64mb dır .

Dahada açık yazarsak 64 megabyte = 64mb dır

Next firması seni ve tüm müşterilerini harf oyunları ile kandırmış .

• cuguli19 kullanıcısına yanıt
    Next 18000 HD Plus SATTUBE ram yazarak goglda arat bakalım, vatan teknosa ve diğer bütün marketlerde 512 Mb yazıyor, 64 Mb ile hiç benzerlik yanlışlık yok, bir senmi içini açıpda baktın ?

önemli olan, kullanımda aldığımız başarıdır kalitedir, aldığımız görüntü ve sesden memmunuz, ses heleki, muhteşem, 3 adet önceki başka marka cihazlarda sesi yarıdan fazla açınca boğuk gürültülü çıkmaya başlardı,

yeni bir görüntü daha koyalım:

• yeni bir görüntü daha koyalım:

• tv görüntümüz nasıl ?

• İş sebebiyle Almanya ya ara ara gidiyorum.

Almanya uydu alıcı yönünden çok çeşitli.

Modellerin detaylarını işlemci tipini ram ı vs inceleyebileceğim bir site var mı

Media Markt Almanya da şu markalar vardı, inanır mısın uydu bölümü makine kaynıyordu rahat 40 ayrı makine vardı

Opticum , xoro , thomson , Edison , megasat , humax , vu , Samsung , TechniSat , Kathrein ,

@serkanguzel_

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

İş sebebiyle Almanya ya ara ara gidiyorum.

Almanya uydu alıcı yönünden çok çeşitli.

Modellerin detaylarını işlemci tipini ram ı vs inceleyebileceğim bir site var mı

Media Markt Almanya da şu markalar vardı, inanır mısın uydu bölümü makine kaynıyordu rahat 40 ayrı makine vardı

Opticum , xoro , thomson , Edison , megasat , humax , vu , Samsung , TechniSat , Kathrein ,

@serkanguzel_

Hocam Almanya'ya ara ara gidiyorsanız, bütçe durumunuz da uygunsa, Multistream tuner'li Dreambox 900UHD yada Dreambox 920UHD alın. Uydu cihazına fazla para harcamak istemiyorsanız, Dreambox 525HD cihaz alın.

Dreambox'ları Mediamarkt' ta bulamazsınız... Ayrıca Dreambox'lar Almanya'da büyük mağazalarda da hiç yok sanırım.

Almanya'da hmsat 'tan alabilirsiniz. Güvenli bir satış yeridir. Türkçe yazarsanız, Türkçe yanıt verirler.

Ayrıca Almanya'ya gideceğiniz zaman bana da haber verirseniz, memnun olurum. Ben de bir tane Dreambox 920UHD cihaz almak istiyordum. Parasını da gitmeden size takdim ederim. Malum ben şimdi Rusya tarafındayım. Geldiğinizde Türkiye'deki adresime kargo ile gönderirseniz olur. Tabi bu yazdığım husus, sizin cihazı yanınızda alıp getirme durumunuz müsait ise... Değilse, sorun yok.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Olur alırım,

Rusya da daha uygun değilmi makineler. Oto teyp aldım Alpine , Almanya da pahalı geldi Euro dan dolayı, Rusya'dan aldım bariz fark vardı fiyatta.

Aynısı uydu piyasasında yok galiba, yada Rusya'da uydu piyasası mı yok

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Bu arada 525 serisinde 4k varmı. Yüksek ihtimal yok sanırım

TV 4k , belki ileride lazım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Olur alırım,

Rusya da daha uygun değilmi makineler. Oto teyp aldım Alpine , Almanya da pahalı geldi Euro dan dolayı, Rusya'dan aldım bariz fark vardı fiyatta.

Aynısı uydu piyasasında yok galiba, yada Rusya'da uydu piyasası mı yok

Bu arada 525 serisinde 4k varmı. Yüksek ihtimal yok sanırım

TV 4k , belki ileride lazım olur

Cihaz dreambox olunca, Rusya'da biraz daha pahalı oluyor, Almanya'ya göre...

Biraz pahalı olması sorun değil de... 920UHD 'yi istediğim tuner bileşimi ile burada bulamadım. Ben 2169d tuner'li olanı tercih edeceğim.

525HD cihaz 4K değil hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 9 Şubat 2018; 22:55:5 >
  • Arayüz kanal listesi bilgi menüsünü istediğin ölçüde şeffaflaştırmak böyle mümkün:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 10 Şubat 2018; 16:40:17 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Milleti yönlendirirken fiyatınıda yazın, bu kadar parayı kimse 4K olmayan cihaza vermez, gereği yok, bu fiyata 4K cihazın kralı alınır, oda gereksiz çünkü 4K yayını yok

DREAMBOX DM 525 HD settopbox 840,00TL

http://www.hepsidijital.com/dreambox-dm-525-hd-uydu-alicisi

• Hayırlısı olsun, Notebook ve LED Tv mi 5 yıldır kullanmaktayım 10 yılıda görür her halde, ama 5 yılda 6 adet uydu alıcı almak zorunda kaldım, TÜRKSAT verici değiştikçe eski cihaz uyumsuz olmaya başlıyordu veya arızadan dolayı, kötü hava şartları şimşeklerin yolladığı elektirik akımı kısa devre cihazı bozabiliyor bu sepepten fiyatı uygun ama iyi cihaz önemli bundan herkes bilgilensin yararlansın diye konuyu ekledim.

• Dün aldığın cihaza Mükemmel Cihaz diye Topik açarsan . Sana herkez kıçı ile güler .

Topik açacağın cihazı en az bir hafta test etmen gerekir . Sen cihazı nasıl kullanacağını dahi bilmeden . Çok bilmişlik yapıyorsun .

Bu kafa ile önümüzdeki 5 yılda 6 cihaz daha eskitirsin .

Cihaz sağlam olabilir şu alabilir bu olabilir . ama Mükemmel dedinmi iş değişir .
    Üst düzey cihazlara dahi Mükemmel sözleri ile topik açılmaz .

Mükemmel vs . gibi sözleri ancak pazarlamacılar kullanır .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.