Şimdi Ara

Next 18000 HD Plus SATTUBE Mükemmel görüntü ve ses FullHD 90 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üzücü hocam ülkeyi savaşın eşiğine getirdiler.
    Şimdide apar topar erken seçime gidiyorlar. Zor günler bekliyor halkı.
    Bu kaçışın ilk adımımı bilemiyorum.

Adam 1600 tl açlık sınırının altında maaş alıyor. Hala mutlu memnun.
    Kafam adeta dumura uğradı.

Bu gerzeğe soracaksın almanyadan, fransadan bile ileriyiz.

Kargo elemanı 1600 tl ile akşama kadar eşşekler gibi koşar.
    PTT sözleşmeli işçi 2200 tl talim.

Geçen gün gencecik bir öğretmen adayı iş bulamadığı için kendini egenin sularına bıraktı kendini.
    Gözlerim doldu. Güzelce bir kızcağız.
    Arkasında küfür eden dahi var. İntahar dine göre suçmuş.
    O hale nasıl geldi düşünen yok. Ailesi ne durumda düşünen yok.
    Doldum iyice bu yobazlar yüzünden.

• Pederin emektar vestel dcb 840 cı artık kanalların mpeg4 olmasından dolayı çoğu kanal göstermiyor.Scart veya av çıkışı destekli mümkünse universal kumanda desteği olan uydu alıcı bakıyorum 100 lirayı geçmese iyi olur :)

bu model nex tin universal kumandasını destekler mi ?
  • beyler vention sargılı kablo hdmi 2.0 deneyin gör bak görüntü kalitesi çok fark var filbox humax - AOC Q3279VWF

Next 18000 HD Plus SATTUBE Mükemmel görüntü ve ses FullHD 90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 22 Nisan 2018; 14:27:1 >

• Son yazilim sonrasi kumandadan uydu cihazini kapatınca,tekrar kendi kendine açılıyor .bu cihazdan kullanan arkadaşlarda sizdede oldumu bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı, benzer yanlış yazılım yüklemiş olabilirsin, olmazsa bir öncekini yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Olmadı, benzer yanlış yazılım yüklemiş olabilirsin, olmazsa bir öncekini yükle
    Yazilim dogru.eski yazilima geri dönüp. Fabrika ayarlarindan sifirladim yine olmadi🤔🤔🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: ego37

Son yazilim sonrasi kumandadan uydu cihazini kapatınca,tekrar kendi kendine açılıyor .bu cihazdan kullanan arkadaşlarda sizdede oldumu bu sorun?
    açılmakdan neyi kasdediyorsun, tv ye yayın veriyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Evet.tekrar açılıyor idi.30.09.2017 yazılımıni yükledim şu an açılmıyor

• ego37 kullanıcısına yanıt
    100-120 tl ikinci el dreambox 800 al. 10 sene önceki model ama çok kullanılmadığı için hepsi sapa sağlam duruyor. Bak keyfine.
  • bende next 18500 hd plus cihaz var. ön göstergede kanal ismini yazıyor çok şık.

bunu satıp 18000 hd plus alsam saçma bi işmi olur. rf çıkışı için heves ettim ama internet iptv yok galiba yeni modelde

• babama scart çıkışlı uydu alıcı bakıyorum tüplü tv var ancak mpeg4 destekli olması önemli.Bu cihaz f/p olarak iyi gözüküyor ancak kumanda çok önemli 150 derece demişsiniz duvara ters tutup bassanız algılamıyor mu?Eğer bu şekildeyse çöp demektir.Uydu alıcıda ilk baktığım kumanda kalitesi ve algılama yönü nür.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

babama scart çıkışlı uydu alıcı bakıyorum tüplü tv var ancak mpeg4 destekli olması önemli.Bu cihaz f/p olarak iyi gözüküyor ancak kumanda çok önemli 150 derece demişsiniz duvara ters tutup bassanız algılamıyor mu?Eğer bu şekildeyse çöp demektir.Uydu alıcıda ilk baktığım kumanda kalitesi ve algılama yönü nür.
    şuan denedim cihaza 150 derece kapsama alanı içinde ters tutuncada kumanda alıyor değiştiriyor, kumanda 150 derece cihazdan uzaklaşırsa almıyor, yani cihazın akasına doğru yaklaşması

• zaten çoğu tv böyle hocam öyle duvardan duvara sekerek algılayan tv uydu cihazı falan görmedim önemli olan illaki gözüne tutmak zorunlu olmasın , yan duvara öyle ne bileyim sağa sola tuttuğunda algılasın yeterli .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turksat 12461 h 20800 fox-nat geographic channel grup ok.izleniyor

• Next yazılım sitesinden softcam dosyalarını indir.usb at cihazdan güncelle. Ok

• 2 Yıl oldu uzakdan kumandası sadece pover açıp kapatıyor, ileri sonraki kanala geçiriyor geri çalışmıyor, orta ok tüm kanallar tuşu çalışmıyor, ses tuşları çalışmıyor menü tuşu çalışıyor sağ sol ok çalışmıyor oldukca sıkıntılı, ne yapabiliriz, kumandayı söktüm temizdi fiziksel arıza yok, sildim temizledim değişik pilleri denedim gene değişmedi, kumanda için ne yapabiliriz, anrdoid 7 cep proğramları denedim çalışmadı
    ne yapabiliriz. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

2 Yıl oldu uzakdan kumandası sadece pover açıp kapatıyor, ileri sonraki kanala geçiriyor geri çalışmıyor, orta ok tüm kanallar tuşu çalışmıyor, ses tuşları çalışmıyor menü tuşu çalışıyor sağ sol ok çalışmıyor oldukca sıkıntılı, ne yapabiliriz, kumandayı söktüm temizdi fiziksel arıza yok, sildim temizledim değişik pilleri denedim gene değişmedi, kumanda için ne yapabiliriz, anrdoid 7 cep proğramları denedim çalışmadı
    ne yapabiliriz. ?
    Kumandayı sök ve devredeki her yer ile tuş takımindaki her yeri kolonya ile temizle ve kurula. Sonra devre üzerindeki tüm hatları eski kurşun kalemler ile baştan sona üzerinden geç. Her tarafı kurşun kalem tozu olunca tekrardan kolonya ile temizle ve kurumasını bekle. Kömür tozu devreyi tamamlayacaktır. Kumanda sorunsuz calışır.
    Ben hep böyle yapıyorum. Bazen işe yaramadığı olunca havya ile devredeki tüm lehimleri sökmeden sadece üzerinden geçiyorum. Yüksek sıcaklık da kumandayı kendine getiriyor.

• Next 18000 hd plus sattabu, emu aktif etmek
    Menu multimedya 1506 tuşla. Emu aktif olur

• yav bu alıcıma cccam giriyorum arkadaş sorunsuz açıyor kanalı sonra kanal değişince bir. daha açılmıyor kanal sonra cccam tekrar aktif ettiğimde yine açılıyoe sorun nedir ağ ayarlarında ping e tıkladığımda tekrarlı kaç olmalı acaba sorun neyden kaynaklı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.