Şimdi Ara

Next 2000 Super Plus da Modül Kart Çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next 2000 Super Plus da Modül Kart Çalışır mı?

Merhabalar resimdeki Next 2000 Super Plus cihazımda uydudan yazılım güncelleme, güncel yazılım softcam key falan hepsini yükledim. Bu cihazıma Türkiyede satılan modül-abonelik kartlarından 1 tane alıp Türksat uydusundaki şifreli yayınları izlemeyi düşünüyorum. Biliyorum bu cihaz hd yayınları desteklemiyor bu yüzden hd yayınları açması kesinlikle söz konusu olamaz.

Benim merak ettiğimse en azından şifreli kanalların sd yayını olanları izlemem mümkün mü? Malum recevier biraz eski bu yüzden yeni modülleri kartları falan desteklememe, çalıştıramama gibi bir durum olabilir mi? Discovery channel, National geographic, History, Eurosport, S Sport gibi belgesel ve spor kanallarının sd olanları açılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 1 Ekim 2018; 21:52:10 >

• Resimdeki cihazda modül yuvası varsa çalışır.

Cihazda modül yuvası var mı ?

Modül yuvası ; CI

Cı = Common Interface ( Koşullu erşim birimi = Modül yuvası )
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Resimdeki cihazda modül yuvası varsa çalışır.

Cihazda modül yuvası var mı ?

Modül yuvası ; CI

Cı = Common Interface ( Koşullu erşim birimi = Modül yuvası )

Cihazım tam olarak Next YE-2000 CX Super Plus bir adet usb girişi bir adette kart girişi var. CI dediğin bu kart girişiyse evet var. Hepsiburada dan baktım. CI girişi var gözüküyor. O halde herhangi bir modülü recevier da kullanabilirim. Sorunsuzca kanallar açılır. Herhangi bir uyum sorunu veya desteklememe gibi bir problem yaşamam herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 1 Ekim 2018; 22:43:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmaraz

Cihazım tam olarak Next YE-2000 CX Super Plus bir adet usb girişi bir adette kart girişi var. CI dediğin bu kart girişiyse evet var. Hepsiburada dan baktım. CI girişi var gözüküyor. O halde herhangi bir modülü recevier da kullanabilirim. Sorunsuzca kanallar açılır. Herhangi bir uyum sorunu veya desteklememe gibi bir problem yaşamam herhalde.

Alıntıları Göster
    Next YE-2000 CX Super Plus cihazda;
    www.nextdestek.com
    Next 2000 CX Süper Plus Serisi
    http://www.nextdestek.com/next-2000-CX-SUPER-PLUS.html

CA = Common Access = Kart girişi ( Yani smartcard girişi var. )

Smartcard dedeğimiz şey, kredi kartı gibi...

==============================

Oysa size, yerli platformları abonelikle izlemek için, modül girişli bir uydu cihazı gerekiyor.

CI = Common Interface ( Yani modül girişi )

Size lazım olan modül girişli cihaz şu model ;
    www.nextdestek.com
    Next 2000 CIS Süper Plus Serisi yazılım key kanal dosyaları yazılım key kanal dosyaları yazılım key kanal dosyaları
    http://www.nextdestek.com/next-2000-CIS-SUPER-PLUS.html

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Next YE-2000 CX Super Plus cihazda;
    http://www.nextdestek.com/next-2000-CX-SUPER-PLUS.html

CA = Common Access = Kart girişi ( Yani smartcard girişi var. )

Smartcard dedeğimiz şey, kredi kartı gibi...

Oysa size, yerli platformları abonelikle izlemek için, modül girişli bir uydu cihazı gerekiyor.

CI = Common Interface ( Yani modül girişi )

Size lazım olan modül girişli cihaz şu model ;
    http://www.nextdestek.com/next-2000-CIS-SUPER-PLUS.html

Alıntıları Göster

Hadi ya o zaman Türkiye uyumlu yazısını yanlış yazmışlar diğer cihaz için geçerli bu. Peki şu CA Smardcard la hiç mi açılan kanal yok Turksat veya başka bir uyduda ve de artık bu karttan satılmıyor mu? Biraz baktım da pek birşey bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmaraz

Hadi ya o zaman Türkiye uyumlu yazısını yanlış yazmışlar diğer cihaz için geçerli bu. Peki şu CA Smardcard la hiç mi açılan kanal yok Turksat veya başka bir uyduda ve de artık bu karttan satılmıyor mu? Biraz baktım da pek birşey bulamadım.

Alıntıları Göster
    TÜRKSAT uydusundaki yerli platformları yalnızca smartcard ile izleyemezsin.

Smartcard'ı, bir modül içine takıp, modülü de uydu cihazının modül yuvasına takıp izleyeceksin.

============================

Başka uydularda smartcard ile açılan şifreli tv yayını yapan platformlar vardır, belki... Ancak o platformlara nasıl üye olacaksın ? Dünyanın parası...

============================

Hem uydulardaki şifreli yayınlar, ağırlıklı olarak HD yayınlardan oluşmaktadır.

Yani modül girişli bir uydu cihazı alacak olsan bile, HD uydu cihazı almalısın.

SD uydu cihazlarının devri bitti gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.