Şimdi Ara

Next 2010 CIS Tiger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Next 2010 CIS Tiger uydu alıcısına yazılım yüklerken yarıda kaldı ve cihaz boot aşamasında takılıyor açılmıyor. LCD ekranında boot yazısı kalıyor. Cihaza yazılım yükletmek için Next servisini aradım. Telefonda tarifim üzerine "sadece yazılım yüklenecekse 50TL" diyen adam, Karaköy'deki yerlerine gittiğimde elimde cihazı görünce birden bire çark etti "Bu alet 150 TL" demeye başladı. İyi de telefonda 50 TL'ye yaparız demiştin?
    Anlaşılan telefonda modeli tanımadı görünce tanıdı, "450 TL'lik cihaza 150 TL de desek verir" dedi ama yapacağı işlem aynı sonuçta. Yok neymiş, "onun yazılımını arayacağım bulacağım" bilmemne. Bir de yalanını desteklesin diye zaten bi günde bitmez falan dedi. Kabloyu takıp 5 dakikada halledeceği iş için beni soyduğu yetmiyor bir de taa Anadolu yakasındaki evime gidip üç gün sonra tekrar geleceğim. Millet çakal olmuş yahu! Hiç kusura bakmayın dedim. Yaptığınız da çok ayıp!

Bu cihaza yazılım yükleme konusunda bana yardımcı olabilecek biri var mı? RS232 kablosu gerekiyorsa alır PC ye bağlar yaparım. Ya da makul bir ücretle bakabilecek biri.

• next forum dan yardım alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next in anadolu yakasinda fabrikasi var oraya git ordan yardım alabilirsin ayrica adam tam çakılmış

Senin yapacagin şey de basit aslinda az biraz kurcala flash yazılımı sanırm çökmüş aslinda yeni yazılımda yok ki sen hangisini yükleyecektin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu cihazdan vardı illet bi alet ilk önce arkasındaki enerji butonundan birkaç defa kapatıp aç dene olmuyorsa yazılım atman gerekli zor değil usb den de atılıyorhttp://www.nextservis.com/ burada gerekli dosyalar var
  • Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında epey bi versiyon değişikliği olmuştu bunda. Power ışığı bozuk bi sürüm vardı, garip ses çıkaran bir sürüm de vardı. Kanal geçişlerini hızlandırır ümidiyle sürekli takip eder kurarım birşeyler. nextdestek sitesinden aldığım bir sürüm yüklenirken takıldı kaldı. Boot yazısında kalıyor. Hatta siteye şimdi bakarsanız yeni sürüm çıkmış ve "boot yazısında kalma hatası düzeltildi" demişler. Aslında ben bi hata yapmadım, güncellemenin biri sorunluymuş.

Turgay hocam, USB den güncelleme mümkün değil sanırım çünkü menüye giremiyorum. boot olamadan kalıyor.
    İtikleyerek olması lazım rs232c'den falan. Anadolu yakasındaki merkezleri nerede biliyor musunuz?

Aynı cihazdan komşumda da var. Bir faydası olursa ondan da faydalanabilirim ama olmaz herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.