Merhaba,
Ben animasyon işi yapıyorum ve 3 makina ile çalışıyorum. Ağa,tüm bilgisayarların ethernet üzerinden görebileceği NAS disk gibi bir cihaz bağlamak istiyorum. Tabi bu diskler gereksiz pahalı.
Modemlerin üzerinde USB girişler oluyor, bunu kullanarak ağa disk eklemeyi de denedim. Oluyor ama çok yavaş.
Gigabit ağın gücünden faydalanabilen hızlı ama ekonomik bir ürün önerisi olan var mı? Gigabit switche bağlanacak bir nevi disk kutusu gibi. Veya hızını bildiğiniz ethernet girişli bir medya oynatıcı falan da belki işi görebilir.
Superonline Huawei HG255s USB girişi destek
Superonline'ın verdiği Huawei HG255s 4 LAN+1USB girişli modemi kullanıyorum.
Cihazın USB girişi Samba ve FTP protokolleri üzerinden bir DLNA Media Server veya ağ diski olarak kullanılabiliyor. Lakin Network diskleri şeklinde Bilgisayarım'da görünen ikonlarına tıkladığınızda içeriğe ulaşıyorsunuz, tıkladığınızda bilgisayarınıza kopyalanarak dosya açılıyor. Yani sistem kendisinden kopyalama yapılabilen bir ağ diski olarak çalışıyor.
Ben bu Ağ diskini Windows'un Map Network Drive fonksiyonu ile yapıldığı gibi, dosyaların direk ağ üzerinden açılabildiği bir -misal H: diski haline getirmek istiyorum. Modeme bağlı diske Ağ bilgisayarlarında görünen bir disk harfi atamak istiyorum. Bu cihazı bilen var mı? Bu mümkün müdür?
Saygılar
Ngff SSdyi USB ye çevirebilmek için pin diyagramı
Baymak ECO 240 FI ateşleme sorunu
|
Next 2010 CIS Tiger
|
Ethernet kartı ile wifi arasında bir tür çakışma
|
ADSL Modemde IP ayarı
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.391 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware