Şimdi Ara

NEXT 7500HD fiyatı düşmüş!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXT7500HD daha düne kadar 700 YTL 18 taksitel carrefoursa'larda bulunuyordu ancak hafta sonu baktım 480YTL'ye Teknosa'da 9 taksite veriyorlar.
    Bu derece fiyatı düşmesi normalmi??? Bazı internet sitelerinde halen 600-650YTL'ye veriyorlar.
    Birde bu cihazın RGB çıkış özelliği yok sanırım. Bütün menülerini kurcaladım, HDMI çıkış çözünürlükleri var ama scart için CVBS-RGB geçiş seçeneği yok. Resim kalitesi ise NEXT'e pek yakışmıyor açıkcası.28 (Ağustos tarihli yazılım)
    Bugünde test yazılımı (Emulu) yükleyip deneyeceğim. Test yazılımı hakkında bilgisi olanlardan ve bu receiveri kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    Saygılarımla

• Fiyat 1 aydır teknosalarda o civarda zaten.
    Sizin televizyonunuzun markası nedir?
    Hdmi ile scart bağlantı arasında fark var mı?
    Resi kalitesi açısından nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?
  • Ben aldığımda Next 7500HD receiver 700YTL idi.
    HDMI ile Scart arasında kullandığınız tv'nin resim performansına göre farklılık oluyor. Bende 106 ekran Grundig marka Full hd LCD tv var ve HDMI performansı oldukça iyi.Birde full moution özelliği işim içine girince seyretmek ayrı bir zevk oluyor.
    Scarttan RGB seçilebilse resim kalitesi artacak ancak 28 ağustos yazılımında RGB seçeneği kaldırılmış veya unutulmuş. Next'e mail ile bildirdim bu konuyu cevap bekliyorum.
    Saygılar
  • quote:

Birde bu cihazın RGB çıkış özelliği yok sanırım

bu özeliğin olmaması eksisi nedir?Bilgi verirsen sevinirim.Bende, fiyatı bu kadar düşmüşken bu aleti almayı düşünüyorumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 12 Aralık 2007; 21:39:23 >
  • Scart RGB özelliği hemen hemen komponent bağlantı ile aynı görüntü kalitesini sağlar, olmaması büyük eksiklik. Luxe hd nin yayını başka bir receiver ile denemediğim için yorum yapmam doğru olmaz fuarda luxe hd yayınını next lcd tv ile gösteriyorlardı, ancak görüntü kalitesi bırakın hd yayını normal bir kanala bile yaklaşamayan düzeydeydi.

HD receiver alıp sd yayınları daha kaliteli izlemek istiyorsanız şunu söylemeliyim, upscale işlemi yayın kalitesine aşırı bağlı. Yayındaki en ufak parazit upscale esnasında daha belirgin hale geliyor, yayın kalitesi yüksek kanallarda alıcınızın ve tvnizin gerçeğe en yakın performasını görüyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.