Şimdi Ara

NEXT 8000 cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz kendiliğinden kapanıp acılıyo nedendir.Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

• Yokmu kimse acil yardımmmm
  • Hükümet patladı Forumda patladı......
  • hükümet geri dönerde senin alet geri dönermi senin alette yanlış bilmiyorsam 8 mb ram var ondan dolayı o aletten amcamdada var eğer oysa tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: traffic

Hükümet patladı Forumda patladı......

• cihaz bu NEXT YE8000-XCAM
  • sanırım o valla sd ram özelliği 8 mb o cihazlar sorunlu bi ara toplanıp 16 mb ram takılıyordu donuyor fişi çekmek zorunda kalıyorsun next en kalitesiz ürünlrinden biri tamamen yere serildi o üründe bak hala emin değilim ama tipi aynı
  • quote:

cihaz bu NEXT YE8000-XCAM

Flash'ı 1 Mb olan seriden umarım.
    Öncxelikle fabrika ayarlarına dön, sonra yeniden kur.
    Düzelmezse, orjinal yazılımını yükle yada yüklet.
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum aynı aletten bende var az önce aletin içini açtım ama (çokta anlarım ya :) benim problemde donmaydı, neyse arada donuyor filan seyrediyordum şimdi ise alet bambaşka bir problem çıkardı. cihazı açıyorum 2dk sonra sinyal %50'ye iniyor ve kanal göstermez olup öyle kalıyor. Menülerden birşeyler yapmaya çalıştığımda da donuyor alet. Sinyal almadan kalıyor öyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Lanet olsun bu next'e.
  • next

bunları burada öve öve bitiremeyene anlatın urla varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_ -- 5 Mayıs 2007; 12:23:27 >
  • cihazların hepsi ayıplı mal malınada sahip çıkmıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: koftipen

Dostum aynı aletten bende var az önce aletin içini açtım ama (çokta anlarım ya :) benim problemde donmaydı, neyse arada donuyor filan seyrediyordum şimdi ise alet bambaşka bir problem çıkardı. cihazı açıyorum 2dk sonra sinyal %50'ye iniyor ve kanal göstermez olup öyle kalıyor. Menülerden birşeyler yapmaya çalıştığımda da donuyor alet. Sinyal almadan kalıyor öyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Lanet olsun bu next'e.
  • 8000 lerin tümünde aynı sorun yok genelde 8000 ci ve 8000 fta larda problem yaşanıyor onlarada çözüm bulundu orjinal loaderla yükleme yapıldığı zaman problem yaşanmıyor
  • Flash'ı 1 Mb olan seriden tahminim nerden bulurum orjinal yazılımı ....
  • Next mi kapına sokma
    Malı satmak değil arkasında durmak önemli olan sitesinde bile birşey yok doğru dürüst...
  • arkadaşım bu tarz agrasif tavırlarla bir yere varamazsın sorununu yazmışsın bende çözümünü söylüyorum sana pm den atacağım linkten orjinal loaderi ve yazılımı yükle sorun kalmayacaktır
    quote:

Next mi kapına sokma
    Malı satmak değil arkasında durmak önemli olan sitesinde bile birşey yok doğru dürüst...
  • google ve tnt depo yükleme prg ları - son verisyon u çok çok kolay bir yükleme şekli var. rs232 kablosu lazım sana o kadar istanbul da isen ben yüklerim eğer bu şekilde düzelecekse tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: koftipen
    Dostum aynı aletten bende var az önce aletin içini açtım ama (çokta anlarım ya :) benim problemde donmaydı, neyse arada donuyor filan seyrediyordum şimdi ise alet bambaşka bir problem çıkardı. cihazı açıyorum 2dk sonra sinyal %50'ye iniyor ve kanal göstermez olup öyle kalıyor. Menülerden birşeyler yapmaya çalıştığımda da donuyor alet. Sinyal almadan kalıyor öyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Lanet olsun bu next'e.

Next'in çok çeşitli versiyonları var, hemen yargılamayın markayı.
    Donmanın sebebi genellikle işlemciden kaynaklanır. 8000'lerin bir kısmı 1Mb'lık işlemcisi yüzünden bu sorunlar çıkarabilir.(tabiki farklı markalardada durum aynıdır=1Mb'lar için) Bu tür cihazları çok yormayacaksınız NAG yada CW sistemleri çözmesi için her önünüze gelen yazılımı atmayacaksınız, kapasitesinin üzerine çıkarmaya çalışmayınız.
    Sizin sinyal seviyesi sorunu dediğiniz konu, sanırım çihaz kapağını açtıktan sonra oluştu, her nasılsa bu sorunu yetkili yada bilgili bir elektronikçi çözebilir, siz daha fazla müdahele etmeyiniz isterseniz. Besleme yada tuner arızasını anımsatıyor.
    Saygılar

• YE-8000XCAM_0313
    Yazılımı atım şimdilik bir sorun yok.Katılımlarınızdan dolayı herkeze teşekkür ederim.
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.