Şimdi Ara

NEXT 8000 XCAM PLUS GÖRÜŞLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Artık bende bir Next 8000 X-CAM PLUS sahibiyim. Forumlardan okuduğum yazılardan ve görüşlerden dolayı, bu cihazı almadan önce çok tereddütlerim vardı. Goldmaster ile Next arasında baya bir bocalandıktan sonra Next'i seçtim. Cihaz geldikten sonra da gördüm ki, iyi ki Next'e karar vermişim.

Öncelikle işçiliğin kaliteli olmadığını söyleyenler vardı. Bu her ne kadar bana ciddi bir sorun çıkartmasada doğru bir tespit. Cihazı açar açmaz ön panel (dijital ekranı ve IR alıcıyı koruyan siyah plastik panel) elimde kaldı. Kuvvetli bir yapıştırıcıyla dikkatlice yapıştırdıktan sonra bir daha asla sorun çıkartmayacaktır (ben öyle yaptım). Kumandanın kullanımının zor olduğunu ve yeni bir kumanda alınıp kullanılması gerektiğini söyleyen kişilerin aksine, Hepsiburada'nın gönderdiği NEXT 8000 X-CAM PLUS'ın kumandası hiçbir sorun çıkartmadı ve her açıdan kolayca kumanda edilebildi.

Cihazın donanım konusunda sorun çıkartan şeyleri ve çözümlerinden sonra, gelelim yazılım bölümüne. İşte iyi ki Next'e karar vermişim dediğim nokta cihazın yazılım özellikleriydi. Bu kadar kaliteli, özelleştirilebilir ve kolay kullanılabilen bir menü olamazdı. Sanki bir Nokia Cep Telefonundan özenilmiş gibi, tüm menüler ve ayarlamalar özenle hazırlanmış ve herkesin cihazı kolayca kullanabilmesi amaçlanmış. Hepsiburada'nın bize gönderdiği cihazın versiyonu 21 Aralık tarihini gösteriyordu. Oysa diğer forumlarda hep sorunlarından sözü edilen ve tartışılan versiyon 20 Aralık tarihliydi. 21 Aralık versiyonunun da, 20 Aralık sorunlarından bir farklılık göstermediğini gördük (saatin ileri gitmesi, elektrik kesintisinden sonra otomatik açılma, bazı şifreli yayınların şifrelerinin tekrar girililmesi gerekliliği). Ancak kilitlenme problemiyle hiç karşılaşmadık. Bu arada bir hatırlatma: Next bu tür yazılım problemlerine karşı 19 Ocak 2005 tarihli yeni bir versiyon çıkarttı. (Henüz kurmadım)

Next cihazdan cihaza yazılım göndermeyi kullanım kılavuzunda öyle bir anlatmış ki, sanki bu cihazlarda Bluetooth özelliği varmışta ayarların Bluetooth üzerinden falan gönderildiğini zannediyor insan okurken ( Ya hakikaten bu cihazdan cihaza yazılım gönderme nasıl oluyor? )... Bu arada cihaza bir türlü tarih ayarlatamadık. Bu konuda da bilen kişilerden yardımlarını bekliyoruz. Cihazın ön panelindeki ışıklandırmalarda bulunan DVD, DIVX, MP3, AC3 gibi lambaların ise ne zaman yanacağını merak içinde beklemekteyiz. Son olarak Next'e bu kadar güzel bir cihazı Türkiye'ye kazandırdıkları için teşekkürlerimi bir borç bilerek sözü kısa kesiyorum. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 24 Ocak 2005, 21:32:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.