Şimdi Ara

Next 9500 XCIS (Dsmart) hakkındaki görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 sene önce aldığım bir Next YE-8000 cihazım var.Az çektirmedi bu cihaz bana.Sürekli açılıp kapanmalar , kilitlenmeler , kanal değişmemesi vs. Bir sürü sorun yüzünden tam 3 kez servise gitti.

Şimdi ise Dsmartlı bir Next almak istiyorum.

Kafamda 9500 XCIS var..

Bu cihazda da yazılım hataları , kilitlenmeler , sapıtmalar vs. var mı ?

Kullananlar memnun mu ?

• bu cihazı iki ay önce ben aldım şimdilik bir sorun yok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: omur_

bu cihazı iki ay önce ben aldım şimdilik bir sorun yok memnunum

Dostum kanal geçiş hızı nedir ?

8000 de baya yavaş geçiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 9 Mart 2008; 0:49:44 >
  • kanal geçiş hızı çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: omur_

kanal geçiş hızı çok iyi

Güzeell..bunu duymam iyi oldu
  • Bende bu cihazı kullanıyorum ve gayet memnunum, kanal geçiş hızı makul ve yeni yazılım çıktığında kendi otomatik olarak kontrol edip yükleme özelliği mevcut..
  • Arkadaşlar cumartesi günü Next YE-9500 XCIS (Dsmart uyumlu) uydu alıcı aldım.

Normalde uydu alıcının kumandasında OK tuşuna basınca kanal listesi ekrana geliyor .

Fakat ara ara OK tuşuna basınca uydu alıcı lcd panelinde kumandadan komutu aldıgına dair ışık yanıyor fakat kanal listesi ekrana gelmiyor.

Bir kaç sefer arka arkaya basıyorum ama nafile.

Beklemek gerekiyor. Geri tusuna basıp beklemek gerekiyor.

Bazende ekranın sol üst köşesinde kum saati beliriyor.

Bunların sebebi ne olabilir. Çözümü var mıdır?

Şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8000 yavaş geliyosa dsmartta kafayı kırcan dsmartta takılmalar bolca mevcut reklam gönderince takılma kanal geçiş hızları iyi değil ama kötüde değil ve bu bütün dsmart markaları için böyle siyah kutularda bolca 3 ışık arzası ve modül arzası var gri kutu almanı öneririm zaten 9500 xcıs gri kutu iyi günlerde kullan.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Merhaba arkadaşlar.

3 sene önce aldığım bir Next YE-8000 cihazım var.Az çektirmedi bu cihaz bana.Sürekli açılıp kapanmalar , kilitlenmeler , kanal değişmemesi vs. Bir sürü sorun yüzünden tam 3 kez servise gitti.

Şimdi ise Dsmartlı bir Next almak istiyorum.

Kafamda 9500 XCIS var..

Bu cihazda da yazılım hataları , kilitlenmeler , sapıtmalar vs. var mı ?

Kullananlar memnun mu ?

sakın d smart alma tavsiye etmem.çok yavaş ve hantal çalışıyor.ayrıca şunuda belirtiyim Next9500 XCIS bu cihazı next yapmadı sadece istanbula geldikten sonra üstüne markayı yapıştırıyorlar.asıl yapan marka humax tır.bazı forumlarda dsmart diye bölümler var oralarda araştır.

• Arkadaşlar bu cihazda kanalların yerini değiştiremiyormuyuz ? Birdel tek tek kanal silemiyorum. Nasıl yapıldığını bilen birisi yardım etsin lütfen.
  • Arkadaşlar cihaz çok hantal ve kanal geçişleri hızlı diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum. Sürekli digiturk ile karşılaştırılıyor. D-Smartın daha çok aşamadan geçmesi lazım digiturk'e yetişmesi için. Bu işi en iyi digiturk yapıyo. sırf maçlar için katlanıyorum bu cihaza. Yoksa fırlatıp atcam sinir oluyorum.
  • arkadaslar ben next 8000 xcam kullanıcısıyım 5 yıldır abi ben bu alette ne donma ne kapanıp acılma nede yavaşlık hicbirsey görmedim.kullananların sanırım yazılım sorunu oldugunu sanıyorum ve devamlı ben yazılımını günceller ve şifreli kanallır izlerdim alet hem hızlı hemde parasının hakkını veren sağlam aletti dsmart aldım dün aksam internet bağlatıyordum kampanyadan yararlanıp dsmart aldım bence dsmart benim ilk cihazımdan ağır çalısıyor

bu arada arkadasın birisi kum saati geldi diyor o resmi görürsen program yükleniyordur cihazın güncelleme yapıyordur demektir ilk defa bende hizmet veren bir tv olayına girdim umarım hayırlı olur baş ağrıtmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.