Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Next Machina 3D(Çift Tüner) full hd Garantili-faturalı Satın Al 29 Mart 2017 15:59 1 1 Next Machina 3D(Çift Tüner) full hd Garantili-faturalı Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce ürünü forumdan bir abimizden satın aldım..Ürün garantili olup 9.ayda alınmıştır.Fiyat : 350 Tl pazarlık payı yoktur aldığım fiyattan veriyorum.Satın aldığım ilan aşağıdakidir.https://forum.donanimhaber.com/next-machina-3d-vip-uydu-alici-satildi--124343889#124343889Not : Niye sattığımı merak eden olursa philips tv ile ses uyuşmazlığı sorunu yaşadım..Tam sorunda denemez ama ıptv giriş çıkışlarda cıt sesi alıyorum..Zamanında next mini hd cihazlarda philips tvlerde bu tarz sorunlar yaşanmıştı ve yazılımla düzeltilmişti..Ben cihazdan aşırı memnunum eğer uyuşmazlığı çözersem satmaktan vazgeçerim.Pc ekranında denedim ses sorunu yaşamadım.Çünkü cihaz full olan versiyonu ve çok temiz sıfırları 550-600 tl arası satılıyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kıbrıs, Lefkoşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair 4x2 Corsair 1600 Mhz DDR3 Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz SAPPIRE 7850 (2Gb) (O.C.) ASUS M5A97 R2.0 + Fx6300 3.5 Ghz + Gaia II Soğutucu