Şimdi Ara

SAPPIRE 7850 (2Gb) (O.C.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAPPIRE 7850 (2Gb) (O.C.)
    Çok temiz bir üründür arkadaşlar. Kutusunun içinde aparatları vb şeyler mevcuttur.

Fiyat olarak 250 TL istiyorum. Pazarlık Yoktur

SAPPIRE 7850 (2Gb) (O.C.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kıbrıs, Lefkoşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 300 liradan gtx670, 350 liradan gtx950 satılan forumda bu fiyata hd7850 çok zor be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

300 liradan gtx670, 350 liradan gtx950 satılan forumda bu fiyata hd7850 çok zor be hocam
    Kaçtır hocam öneriniz Hemen güncelleyeyim fiyatı
  • Açıkçası değeri 250 tl civarı olacaktır zira 180 liraya hd6870 bulmak mümkün. 7850nin 1 gv versiyonları 210-220 liraya denk getirilebiliyor. Vram farkından ötürü 250 tl talep görecektir. Piyasa ortada. Satılamayan, aylardır güncellemekten zerre ileri gidemeyen ilanlar dolu forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocama katılıyorum fiya :(
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Çabanı takdir ediyorum. Piyasa hakimiyetin iyi durumda ama işten anlamayan kesimin ölücü tabir ettiği kişilerdensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapk

Çabanı takdir ediyorum. Piyasa hakimiyetin iyi durumda ama işten anlamayan kesimin ölücü tabir ettiği kişilerdensin.
    Dediğin gibi. İşten anlamayan kesim o şekilde tabir ediyor. Pek tabi satıcılar ürünleri için istediği fiyatı yazmakta özgürdür ancak unutmamak gerekir bir malın fiyatını satıcı, değerini ise alıcı belirler. Bu sebeptendir ki benim gibi üyeleri ölücülükle itham eden işten anlamayan kesimin açtığı ilanlar yer yer 8-10 aya kadar güncelleniyor ama alıcı çıkmıyor. Haliyle site ikinci el ilan çöplüğüne dönüyor. Sonunda üye ürünü satmaktan ya vazgeçiyor yada eleştiriler karşısında fiyat düşürmeyi kendine yedirmeyip ilanı "forum dışına satılmıştır" şeklinde sonlandırıyor.
    Ayrıca işten anlamayan kesimi sadece satıcı olarak görmemek gerek. Zira forum üyesi olup ikinci el bölümüne pek uğramayan, ürünler ve piyasa hakkında çok bilgi sahibi olmayan birileri ürün almak istediğinde yorumları okur bilinçlenir mi diye detay paylaşmak gerekiyor. Bu sayede forum sitesi kavramının ana unsurlarından olan "yardımlaşma" temasını canlı tutmuş oluyoruz. Kaç kişinin ilanlar hakkında fikrimi aldığını tahmin edemezsin. Her hafta mutlaka bikaç kişi yorumlarımı görerek bilgi almak için mesaj atıyor. Eğer bir kişinin aynı fiyata daha iyisini yada aynı ürünü daha uygun fiyattan almasını sağlayabiliyorsam ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Açıkçası değeri 250 tl civarı olacaktır zira 180 liraya hd6870 bulmak mümkün. 7850nin 1 gv versiyonları 210-220 liraya denk getirilebiliyor. Vram farkından ötürü 250 tl talep görecektir. Piyasa ortada. Satılamayan, aylardır güncellemekten zerre ileri gidemeyen ilanlar dolu forum
    Eyvallah hocam güncelledim fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Eyvallah hocam güncelledim fiyatı.

Alıntıları Göster
    Pozitif duruşunuz ve anlayışınızdan ötürü teşekkür ederim. Ne yazık ki malını bulunmaz hint kumaşı sananların forumu doldurduğu şu günlerde böyle kişiler bulmak zor. Umarım en kısa zamanda satılır

• 2gün evvel görseydim ilanı sizden satın alırdım, hayırlısı inşaâllah, ihtiyaç halinde aklımızda bulunsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

2gün evvel görseydim ilanı sizden satın alırdım, hayırlısı inşaâllah, ihtiyaç halinde aklımızda bulunsun,
    Hayırlısı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.