Şimdi Ara

Next Minix HD (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ısınma dışında başka problem görmedim, 5 uyduya bağlıyım, 150tl verip server aldım digitürkü tamamen(maçlar hariç) izliyorum. özellikle astrada tüm hd kanalları sorunsuz açıyor.(örneğin sky'ları) yakında digitürkte maçlar da izlene bilineceği söyleniyor.
    yani gerçekten tavsiye edilecek bir cihaz..fazla para harcamaya hiç gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733
    çok teşekkürler ikinize de. özel mesaj olarka numaranızı atarsanız yardıma ihtiyacım olduğumda ararım. zaten digitürk falan almayı düşünmüyorum da. alınca da artık d-smart alıp onu da lg'nin kendi kart giriş yerine takıp kullanırım. iptal edersem de minix hd devam. peki bu server konusu nasıl. kanallar kaliteli oluyor mu. benim izlemek istediğim 4-5 tane kanal var zaten hd. kanal d hd, star hd, atv hd falan var zaten bir de 1-2 tane hd belgesel kanalı olsa yeter. o yüzden d-smart'ı bu aralar gereksiz görüyorum. ama eğer serverlar daha ucuz ise bu kanal d hd flan sıkıntı yaparlar mı? sonuçta onlar d-smart bünyesinde ya hani...

İzlemek istediğin Kanal D, star ve Atv gibi ulusal kanalların HD yayınlarıysa Dsmartta hepsi var sadece Show Tv digitürkte. Serverlara hiç bulaşma, kimden yayın aldığın belli değil ne kadar devam edeceği belli değil, Film yada maçın ortasında yayın giderse seyredemediğinemi yanacan bir şey yapamadığınamı yanacan.

Modülle yayın seyretmenin bir sıkıntısı var, Biss şifreli yayınlarda şifre çözülmuyor ( Milli maçlarda ulusal kanallar genelde Bıss şifreli yayın yapıyorlar) o zamanlarda karasal antende yayın izlemek zorunda kalacaksınız ve bazı TV.ler Dahili uydu alıcılarında USB ye kayıt veya yayın durdurma işlemini yapamıyor.

trt-ntv spor vb bazen şifreye giren kanallar için;
    menü tv sistemine girin 0000 tuşlayın . Ekranın altında kırmızı düzenle menüsü çıkarsa ntv, ntvspor, trt3 direk açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani
    menü tv sistemine girin 0000 tuşlayın . Ekranın altında kırmızı düzenle menüsü çıkarsa ntv, ntvspor, trt3 direk açılır.

Hocam bu bilgi DVB-S2 cihazlarda geçerlimi ve hangi marka ve modellerde ?
  • Sonuc olarak bu cihaz alinabilir mi
  • quote:

quote:

Next minix serisi için geçerli.Başka hangileri için olabilir,bilmiyorum.

http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

• 1080 p film oynatırken mi yoksa yayınlarda mı destekliyor? facebook gibi flash gerektiren sitelere girebiliyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Next minix serisi için geçerli.Başka hangileri için olabilir,bilmiyorum.

http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

Ok. Alıntı yaptığınız yorumumda DVB-S2 li cihazlarda biss sorunu olduğunu yazdığımdan verdiğiniz cevapta dahili uydu alıcılı Tv.ler için olduğunu zannettim.

• Bu arada almak isteyen olursa sadece 1 hafta kullanabildigim (tasindigimiz yerde 2.uydu yeri yok su an icin), 3 ay once aldigim faturali garantili next minix hdyi uygun bir fiyata verebilirim. İhtiyaci olan ozel mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 20 Mart 2012; 13:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Sonuc olarak bu cihaz alinabilir mi

Tabiki alınır neden alınmasınki ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve memnunum
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 21 Mart 2012; 23:36:14 >
  • bende dun bu urunu bır next magzasından 200tl ye aldım.. cihazı begendım... tv nın arkasına yapıstırdım ortalıkta hiç bir şey kalmadı cok ıyı oldu..
    sorum daha once dm500s kullanıyordum ve ara sıra pc ımden bağlanıp tv ızlıyordum aynı olayı bu next mınıxde yapabılırmıyım.. sonucta ethernet girişi var...
  • 200 tl ye nereden aldiniz hocam bizde alalim fiyat cok iyi geldi
  • Ankara dck group

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar mağazalarında 24 - 25 Mart ta %25 indirimle 220 TL. Internet sitesinde görünmüyor fakat mağazalarda var.
  • web arayuzu varmı bu cıhazın ... ben bulamadım veya pc den ulasıp tv ızlenebılır mı
  • minix hd cihazda şifreli kanallardan kaydettiğim vidyoları neden acaba bilgisayarda seyredemiyorum. bilgisi olan varmı acaba çözüm nedir. kaydettiğim vidyolar hd değil. ne yaptıysam olmadı. forumlardan baktım. bir çok converter yükledim fakat bi türlü açamadı. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabililermi acaba.
  • bilen yokmu acaba web arayuzu olan yada nasıl yapılır acep bırde arkadakı kart okuyucunun tam fonksiyonu nedis nasıl kullanırız
  • arkadaşlar 2 gün önce aldım next minix hd ben uydudan anlamam o yüzden bir kaç sorum var.

1. cihazı açınca uydudan güncelleme var var diyor güncelle dersem kayıtlı kanal bilgileri cihazın uydu değerleri gibi bilgiler silinirmi.çünkü ben yeni değerleri bilmem tekrar servis çağırıp 35 tl vermek istemiyorum.ayrıca çanak motorlu

2:televizyon 32c6000 samsung led serisi cihazı taktım öyle pek kaliteli göstermedi sd kanalları daha önce 5 sene önce aldığım uydu next cı plus sd kanalları çok daha kaliteli idi.özellikle siyahlar çok kalitesiz.çzünürlük kaça geitrmem lazım en kaliteli görüntü almak için televizyon 1080 100hz şuan cihaz 1080 50 hz konumunda ama yinede pek memmnun etmiyor görüntü kalitesi sinyal kalitesi 90 larda duruyor.

3.bende eskiden kalma orion modül card var bu minix nexte takılırmı ?

• Bende geçen hafta aldım bu cihazı. Kadıköy yazıcıoğlu iş hanında next mağazası var. 200 TL. Ancak bugün deneme fırsatım oldu. hd kanallar süper. ama sanki sd kanallar biraz bulanık. kanal ayarlarından mıdır nedir bilmiyorum. yada önce hd bakıp sonra normale bakınca göze öyle gözüküyor bilmiyorum. ama güzel cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.