Şimdi Ara

Next Minix HD (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt yaparken sadece kayıt yaptığın kanalın frekansındaki kanallar görünür. Senin kayıt yaptığın kanalın frekansında 2 kanal varmış ondan 2 kanal gözüküyor. Ama yukarı aşağı kanal değiştirme tuşlarıyla veya numaralarla istediğin kanala geçebilirsin diye hatırlıyorum.
  • Sağ olun dediğiniz gibi aynı frekanstaki kanallar gözüküyor bu pek iyi olmamış sadece aynı frekanstakiler arasında geçiş yapıyor, diğer kanallar kayboluyor bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ki ?
  • 3 haftadır Next Amigo Minix Hd'yi kullanıyorum. Dremabox 500S ile sorun yaşadığım için bunu alma kararına vardım.. Hem kart paylaşımına açık hem de iptv 'yi kullanabiliyorsunuz. HD kanallardaki görüntü kalitesi gayet güzel. Sd'lerde yayının kalitesine göre değişiyor. Ama büyük kanalları izlediğinizde açık ve net bir şekilde görüntü kalitesi iyi.

Benim cihazımda tek sorun biraz fazla ısınması. Uydu alıcısı 5-6 saat açık kaldığında elimi 5 saniyeden fazla tutamıyorum üzerinde, elim yanıyor. Ama bu sorunu da kullanmadığım zamanlarda fişini çekerek ya da kapatarak çözmeye çalışıyorum.

Herhangi bir önemli sorunla karşılaşmadım. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Başka bir konuda başka bir arkadaş nextburada.com sitesini paylaşmıştı bayağı bir aksesuar yedek parça vs. satılıyor iletişime geçin belki şansınız yaver gider.

Nextburada.com sitesi Next'in kendi resmi destek sitesi. Yazılımdan, frekans güncellemelerine kadar her şeyi orada bulabilirsiniz. Cihazı server'a açmak istediğinizde de bu site üzerinden gerekli desteği alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painclub -- 3 Ağustos 2014; 11:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

arkadaşlar merhaba,

ürünü dün denedim. görüntü kalitesi güzel. (sony 46hx720)

ancak kanal geçişleri biraz yavaş. biz çok fazla zapping yapmadığımız için sorun teşkil etmiyor.

ayrıca usbden film oynatıyor, oynatırken çok takılmıyor rahatsız etmiyor ancak altyazı görünmüyor. altyazıları nasıl aktive ediyoruz bilen varsa çok memnun olurum.

hem kendi sorumu cevaplayayım hem de yorumumu yazayım. çok alakasız altyazıları oynatmıyor. (formatı değişik olanları) ama divxplanetten indirdiğim altyazılarda sorun yok.

ürün hakkındaki memnuniyetime gelince kanal geçişlerinin yavaşlığı hariç çok memnunum. bir kere ntvspordaki maçı göstermedi. biss girilmiş olmasına rağmen. onun dışında sorun yaşamadım.

• Next Minix Black+PLUS FULL HD Mini Uydu Alıcısı

Next Minix HD

http://www.hepsiburada.com/liste/next-minix-blackplus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr-/productDetails.aspx?productId=evnextminixblackp&categoryId=155057

Arkadaşlar sanırım burda bu cihazdanda bahsediliyor... Şahsen kanal geçiş hızı benim adıma o kadar önemli değil...

Ben görüntü kalitesi ile ilgileniyorum.... Görüntü kalitesi nasıl ? Sorunları var mı ?

birde bu cihazdan elinde olan arkadaşlar şöyle birer dakikalık bir adet sd ve bir adet hd kayıt gerçekleştirip mediafire gibi bir siteden bu ham kayıtları şuraya eklese...

cihazın orjinal kaydından birer dakikalık numuneler... ALLAH RIZASI İÇİN....

bende cihaz olsa ben ekleyeceğim....

• Next Minix Black+PLUS FULL HD Mini Uydu Alıcısı Bugün elime ulaştı Görüntü kalitesi baya hoşuma gitti gerek HD gerek SD kanallar baya güzel.Cihaz çok ufak ve başarılı kanal geçişleri beklediğimden daha hızlı ve akıcı ben şuana kadar olumsuz bi yanını göremedim IPTV özelliğini henüz denemedim denediğim an onunda yorumunu yaparım Hayırlı günler
  • Arkadaşlar yorumları tek tek okudum. bu cihazları eleştiren arkadaşlara bi sorum olacak. 3 gündür cihaz araştırması yapıyorum ama henüz karar veremedim. bu next minix cihazlarından memnun olmayanların tavsiye edebileceği bir cihaz var mıdır? bana bulunduğum yerde redline tavsiye ettiler ama cihazı adam tv ye taktığında pek hoşnut olmadım. piyasada neta, korax, dreambox, jameson, wistek gibi çeşitli markalar ve birbirinden farklı modelleri var. şu anda bunlardan birini kullanıp da memnun olan arkadaş var mıdır?

#cihazın absürt özelliklere sahip olması ya da olmaması önemli değil
    #film izlerken donma, alt yazı senkronizasyon sıkıntısı yapmayan (film ve altyazı dosyası sağlam varsayıyorum)
    #kanal geçişi hızlı ya da yavaş çok önemli değil
    #iptv izlerken takılma yapmayan (server ve internet sağlam varsayıyorum)
    #hd ve sd kalitesi olması gerektiği gibi, yani sd abartı derecede kötü olmayan (yayından kaynaklı sorun hariç)

şartlarına uygun next veya başka bir marka tavsiye edebileceğiniz cihaz var mıdır?

• NeXT minix hd 3 yıldır kullanıyorum. Isınması hariç hiçbir sıkıntı çıkarmadı. HD yayınlar bence çok güzel, başka cihaz arama ihtiyacı hissetmedim. Yalnız internet le kullanmak şart. Yazılım desteği sürekli. Ben tavsiye ederim. Mavi/pembe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroychip

Arkadaşlar yorumları tek tek okudum. bu cihazları eleştiren arkadaşlara bi sorum olacak. 3 gündür cihaz araştırması yapıyorum ama henüz karar veremedim. bu next minix cihazlarından memnun olmayanların tavsiye edebileceği bir cihaz var mıdır? bana bulunduğum yerde redline tavsiye ettiler ama cihazı adam tv ye taktığında pek hoşnut olmadım. piyasada neta, korax, dreambox, jameson, wistek gibi çeşitli markalar ve birbirinden farklı modelleri var. şu anda bunlardan birini kullanıp da memnun olan arkadaş var mıdır?

#cihazın absürt özelliklere sahip olması ya da olmaması önemli değil
    #film izlerken donma, alt yazı senkronizasyon sıkıntısı yapmayan (film ve altyazı dosyası sağlam varsayıyorum)
    #kanal geçişi hızlı ya da yavaş çok önemli değil
    #iptv izlerken takılma yapmayan (server ve internet sağlam varsayıyorum)
    #hd ve sd kalitesi olması gerektiği gibi, yani sd abartı derecede kötü olmayan (yayından kaynaklı sorun hariç)

şartlarına uygun next veya başka bir marka tavsiye edebileceğiniz cihaz var mıdır?

gold master 1050

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Next minix hd alacağım kesin fakat cool mu almalıyım amigo mu veya blue hd mi karar veremedim bana bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

Next minix hd alacağım kesin fakat cool mu almalıyım amigo mu veya blue hd mi karar veremedim bana bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

minilerin içinde işlemcisi ve ram farklı olan amigo modelidir. diger minixler ali islemci 128mb ram kullanirken, amigo sunplus 667mhz islemci ve 256mb ram kullanır. fiyatlarıda aynı ürünler. ben amigo yu 140tl 9 taksit almıştım piyasadan pazarlıkla. ürün çift kumanda olması güzel. evde internet olmadığı icin freeshare,iptv falan kullanmadım, ama kablolu ve wifi sdaptoru ile smart tv yapabilmek guzel eski model lcd tv yi. kanal geçişleri iyi sayılır. hd kanallar başarılı, sd kanallar bence daha iyi olabilir, ama yakında 4a ya geçince bir çok kanal hd olacak. sonuç olarak amigo işimi fazlasıyla görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için. 128 256 farkını görünce direkt amigo almaya karar verdim zaten. :) bu pazar alacağım görüşlerimi bildiririm.:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

Next minix hd cool yedek parça lazım
     Next Minix HD

Şu parçayı kaybettim

Yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Next minix hd cool yedek parça lazım
     Next Minix HD

Şu parçayı kaybettim

Yardım.

forum üyelerinden fatihmc ile iletişime geçin. varsa onda vardır bu ürün.

• bizde dun aldık minix black plusdan ama dun mac ozetlerınde bıle sıfre gırdı bugun de goturdum emu olayını satıcı aktıf ettı etmesıne de sımdı de trt hd de sifre almanya dan mac ızleyemıyorum ne yapmam gerekır arkadaslar bılen varsa yardımcı olabılır mı siteden soyledıklerını de yaptım ama orası da ntv sporla ılgılı bılgıler verıyor anlamadım acılll destek ıstıyorum
  • servis sorunu
    sinyal yok diye minix hd mavi alıcımda sorun vardı.g.antep'te yüksek elektronik diye servise ürünü tesllim ettim.ilçede ikamet ettiğimden yaklaşık 2 ay sonrada ürünü aldım.ürünü yapıldığını söyledi.yetkili servis fişi no:002990.ürünü eve getirdikten 1 hafta sonra tv ye takıp açtım ama sorun hala aynı şekilde devam ediyordu.bunun üzerine yine g.antepte bulunan gürbüz elektroniğe cihazı yolladım.önceki yetkili servis fişini , faturasını ve garanti belgesini de.gürbüz elektronikte cihazı için demir elektroniğe yollamış.onlarda bord kurcalanmış deyip cihazı tekrar gürbüz elektroniğe iade etmişler.ve cihaz şuan çalışmadan bir köşede duruyor.şuan mağdur durumdayım.200 tl para verip aldığım cihazı 5 6 aydır kullanamıyorum ve cihazım bir türlü yapılmıyor ya da yapılamıyor.şimdi benim sorum şu.cihazım bord kurcalanmış şeklinde niye iade edildi?kurcalanmışsa bunu yapan yine sizin yetkili servisiniz.onun yaptığı bir yanlışı ben niye çekiyorum.
    arkadaşlar sorunumu anlatan mesajı destek.next.com.tr ye attım.böyle bir sorun karşısında yapabileceklerim nelerdir?hakkımı nasıl arayacağım?22 eylülde cihazın garantisi bitecek

• İyi akşamlar
    Bende şu cihazdan var, önceden izlediğim kanalları artık izleyemiyorum sinyal yok diyor
    Uydudan sw güncelleme kısmı ile güncelleme yapmaya çalıştım ama bilgi toplanıyor diyor ve öylece kalıyor hiç ilerlemiyor
    Nası düzeltecem bu durumu yardımcı olursanız sevinirim

Next Minix HD
  • cenkbakcaci kullanıcısına yanıt
    şehirdeki iştahlı uydu alıcısı satıcıları 155 tl den satarken gittigidiyor ve hepsiburada 99 TL den satıyordu. hepsiburadan aldım. wifi antenini 30Tl uydu satıcılarından aldım.

cihaz küçük sevimli, tv arkasında kayboldu gitti.

tek usb girişe wifi anteni takılınca evdeki Wifi ile gayet uyumlu ve güncelleme başarılı...

usb bellek takılınca kayıt yapılabiliyor. kayıt da 1080 .ts formatında ve gayet detaylı.

HD kanallar ve diğerleri pırıl pırıl net ve kanallar arası geçiş de tatmin edici.

bence de 2 usb girişi olmalıymış. usb bellek ve wifi anten beraberce kullanılabilirdi.
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun Eflatun...

Güle güle kullanın... Mümkünse televizyon ve uydu alıcınızı yüksek akım korumalı bir prizle kullanın....

Biliyorum belki çok şey istiyorum. Ama bana hiç değilse 30 ar saniyelik sd ve hd kaliteden kayıtlar yapamaz mısınız ?

tahminim kayıtlar toplam 60 mbyte felan tutar....

www.mediafire.com adlı siteye yükleyip linklerini paylaşırsanız çok makbule geçer...

başka bir arkadaşıma da bu ürünü tavsiye ettim.... onada gösterebilirim...

.ts kaliteli bir kayıt formatı.... sağolun :)
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.