Şimdi Ara

Next Minix HD (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Next Minix Full HD BLACK PLUS Uydu Alıcı
    www.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://www.n11.com/next-minix-full-hd-black-plus-uydu-alici-yeni-P17178692

MAXİMUM-BKM EXPRESS 100 TL ALIŞVERİSE 20 TL MAXİ PUAN
    ile 88 tl ye alınabiliyor
    donanımhaber forum
    MAXİMUM-BKM EXPRESS 100 TL ALIŞVERİSE 20 TL MAXİ PUAN » Sayfa 1 - 13
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=96848434

• N11 55 tlye 11 tl veriyor
    77 tlye geliyor
    1 tane sipariş geçtim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni yazılımdan sonra maçları sifresiz vermiyo şu anda milli maç var acil yardım edicek biri var mı? Show tv sifre de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Beyler yeni yazılımdan sonra maçları sifresiz vermiyo şu anda milli maç var acil yardım edicek biri var mı? Show tv sifre de.

karasal yayından izliyorum ben şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasini versin bu show tvnin de federasyonunda.Internetten izliyorum bıraktım aramayı.
  • Yıldırım Demirören kullanıcısına yanıt
    an itibari ile pisipisine gol yedik

• en iyi next minix Next Minix Amigo mudur sipariş vereceğim yardımcı olurmusunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

en iyi next minix Next Minix Amigo mudur sipariş vereceğim yardımcı olurmusunz

bana göre en kapsamlı minix amigo dur. çift kumanda, çift usb olması iyi bir özellik. wifi adaptorunu taktığında kayit icin bir usb daha takabiliyorsun. yada kablo ile nete gir o da düşünülmüş. işlemcisi 667mhz ve ram diğerlerinde 128mb iken, amigo da 256mb tır. hd yayınlar yeterli, sd yayınlar daha iyi olabilir, ancak 4a ya geçildiğinde hd yayınlar artacağı için bal, gergedan kanalları izlemesekte olur.

• quote:

Allah belasini versin bu show tvnin de federasyonunda.Internetten izliyorum bıraktım aramayı.

bende şimdi uydudan açıldı maç,sizde durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Allah belasini versin bu show tvnin de federasyonunda.Internetten izliyorum bıraktım aramayı.

bende şimdi uydudan açıldı maç,sizde durum nedir?

Bakamadım hocam pardon.Yayini açtılar.Devre arasına girerken UEFA'dan izinler alındı falan sorunu düzelttik dedi.Su maçın başlamasını mı beklediniz diye sormazlar mi adama?Kaç milyon kişiden küfür yediler acaba çok merak ediyorum.

• arkadaşlar merhaba. forumda çok amigo mu black plus mı sorusu oluyor. bildiğiniz gibi amigo 667mhz sunplus 1512 işlemciyi, black plus ise ali 3612 işlemciyi kullanıyor. amigoda 256 ram varken black plusta 128 ram var. sunplus işlemcinin aynısını microstar s1'de kullanıyordum görüntü kalitesi ve yayın akıcılığını beğenmediğim için yeni minix hd uydu alıcı alırken ali işlemcili black plus tercih ettim. ben black plus'un görüntü kalitesini ve özellikle yayın akıcılığını daha çok beğendim. o nedenle amigonun yerine black plus modelini öneririm.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Bende resimdeki Next Minix HD- Blue olan cihazdan var. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 10-15 gündür free share özelliği çalışmıyor.
    . free share açma için gerekli tüm işlemleri yaptım sorun çözülmedi.

www.nextdestek.com
    Next 18500 HD - Minix HD - Nextstar 18000 HD CX Serileri Free Share Açma İşlemi
    http://www.nextdestek.com/Next_18500-Minixhd_freeshare_acma_islemi.html
    gösterildiği gibi defalarca yaptım olmadı.
    Sizde sorun var mıdır? Açıyor mu?

Cihaz youtube'dan film izletiyor. Yani internete giriyor.

Hatta son çare cihaza en son yazılımı yeniden yükledim. Olmadı en sondan bir öncekini yükledim. Şu an en son güncel yazılım var.

• Türksat, 4A uydusuna geçiş yapacak olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişikliklerinin, 17 Eylül 2014 tarihini 18 Eylül 2014 tarihine bağlayan gece yarısı yapılacağını açıkladı.

Türksat A.Ş.'den yapılan açıklamada, Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrünün 2016 yılının başında tamamlanacağı hatırlatılarak, söz konusu uydu üzerindeki yayınların Türksat 4A haberleşme uydusuna aktarılacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, yeni TV kanallarıyla birlikte Türksat uyduları üzerindeki TV kanal sayısı 500'ün üzerine çıkacağı kaydedildi.

HABERİN GERİSİ

wifi küçük anten yada ethernet bağlantı yada uydu üstünden güncelleme yada TKGS ile bir şekilde güncelleme yapılması gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Bende resimdeki Next Minix HD- Blue olan cihazdan var. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 10-15 gündür free share özelliği çalışmıyor.
    . free share açma için gerekli tüm işlemleri yaptım sorun çözülmedi.

www.nextdestek.com
    Next 18500 HD - Minix HD - Nextstar 18000 HD CX Serileri Free Share Açma İşlemi
    http://www.nextdestek.com/Next_18500-Minixhd_freeshare_acma_islemi.html
    gösterildiği gibi defalarca yaptım olmadı.
    Sizde sorun var mıdır? Açıyor mu?

Cihaz youtube'dan film izletiyor. Yani internete giriyor.

Next bu konuda free server bakım çalışması olduğunu belirtiyor.Bakınız; next destek

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

arkadaşlar merhaba. forumda çok amigo mu black plus mı sorusu oluyor. bildiğiniz gibi amigo 667mhz sunplus 1512 işlemciyi, black plus ise ali 3612 işlemciyi kullanıyor. amigoda 256 ram varken black plusta 128 ram var. sunplus işlemcinin aynısını microstar s1'de kullanıyordum görüntü kalitesi ve yayın akıcılığını beğenmediğim için yeni minix hd uydu alıcı alırken ali işlemcili black plus tercih ettim. ben black plus'un görüntü kalitesini ve özellikle yayın akıcılığını daha çok beğendim. o nedenle amigonun yerine black plus modelini öneririm.

İçim rahatladı ben de yeni sipariş vermiştim

• cihazı ağ üzerinden güncelledim fakat her kapatıp açtığımda güncelleme var diyor gece başlatıp sabah baktığımda %80 de indirme başarısız hatası veriyor uydu üzerinden güncellemeyi kapatabilirmiyiz birde youtube da çoğu videoda connection failed hatası veriyor güncellemeyle bunun düzelmesi gerekmezmiydi
  • Arkadaşlar bende next black hd plus var. 1 aydır sorunsuz kullanıyordum. Dün birden bire görüntü gelmedi.

Displayda LNBP diye bir yazı çıkıyor. TVde sinyal yok yazıyor. Çanağa girişte ve uyduya girişteki kablolarda herhangi bir problem gözükmüyor. Anten kablosunu çıkardığımda displayde ki LNBP yazısı kaybolup kanal rakamına dönüyor.

Problem nedir sizce?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alinti: Murat006

Arkadaslar bende next black hd plus var. 1 aydir sorunsuz kullaniyordum. Dün birden bire görüntü gelmedi.

Displayda LNBP diye bir yazi çikiyor. TVde sinyal yok yaziyor. Çanaga giriste ve uyduya giristeki kablolarda herhangi bir problem gözükmüyor. Anten kablosunu çikardigimda displayde ki LNBP yazisi kaybolup kanal rakamina dönüyor.

Problem nedir sizce?

Degerli yorumlarinizi bekliyorum.

lnb arizasi olmadigina kesin emin misiniz? lnbp arizasi (lnb power) açilimi. lnb ye güç gitmiyor. kesin emin olmak için cihazi çikartip komsuda falan çalistigina emin oldugunuz baska bir çanak antene baglayin. sonucu yazin.

su forumuda incelerseniz baya bilgi var konuda. (bosluklari kaldirin)

http://www.t u r k e y f o r u m.com/satforum/archive/index.php/t-75563.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 12 Eylül 2014; 12:27:41 >

• merhabalar. bizim uydu bozulunca babam bana sormadan direk gidip minix hd tango almış. bu üründe biss key kırma varmı ? varsa nasıl ekleyebiliyoruz ? eski uydumuzda vardı ve çok kolaydı. bunda bir türlü key menüsünü bulamadım. tabi biss key giriş menüsü yoksa büyük hayal kırıklığı olucak.

teşekkürler
  • Merhaba amigo ve black plus arasında kaldım. her ikisinide tv ye takılı olarak inceleyen biri varmıdır. uydudun beklenilen nedir, görüntü kalitesi ve hızlı kanal geçişi. hangisi bunları daha iyi veriyor acaba? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.